FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

canım altın ayı yeni görev sayılır görevde deilde oyun içinde oyun diyelim altınnları toplayacaksın valentine gift deki gibi sayısı arttıkca hediye kazanacaksın
koleksiyona gelince cnm aslında her objeden 10 tane alman gerekli ama diyelimki 1 sıranın hepsinden 1 tane var trade yazısı cıktıgı zaman yayınlar benzinini alırsın fakat trade dediğinde objeler eksiliyor tekrar tamamlayarak tekrar yayınlarsın böylelikle tekrardan hem benzin hem xp hem coıns kazanmıs olursun yayınladıgın içinde görev tamamlamıs olursun

arkadaslar benim derdim buyuk, 2-3ay once internet sorunumuz oldu bu yuzden bosa durmasin diye farmvilli iptal ettim, (haftada bir facebook u acinca tum vaktim gelen hediylerle geciyodu) her neyse simdi internetimiz tekrar baglandi ama bu sefer farmville acilmiyo daha once iptal edildi veya bulunamadi diyo, ben nasil tekrar bunu acabilirim bilen varmi?
arkadaslarim davetiye bile gonderemiyo, esimin face'ten baktim komsuluk gonder listesinde yokum bile ama ben tekrar ciftlik sahibi olmak istiyorum :gitme:

canım farmville grubu var oraya üye ol yanda uygulamaya git yazar sanırım oradan tekrar oynayabilirsin

zepp, dün benim FV 7 ye çıkmıştı bugün yine bire inmiş, nedenini öğrenmek istiyorum. bir şey satın almıyorum ki

kızlar bazen sivri akıllılar acık bulup fv lerinizi calabilio komsularınız yapabiliyor bunları dikkat edin tanımadıklarınızı eklemeyin
bazende sistemde sorun oluo fv gidio sonra tekrar gelio

kızlar altınları toplarken cicek arbası cıkıyor o ne işe yarıyor. biriken altınlarımla kuzu aldım ama cicek rabasını alsam mı kararsızım. daha sonra ne cıkıyor

kızlar şimdilik o altınlarınızla bişi almayın ilerde alttaki yerlerde guzel seyler cıkacakmıs o zaman altınlarınız yetmeyebilir bu yüzden cogu arkadasta eiffeli almamıstı ayrıca cıkan seylerde dekor amaclı çiçek dolu araba cüce vs .
bildigim sorulara cevap verebiliyorum kızlar ben tesekkür ederim opuyorumnanaktan

bu arada sırayla yeşil koyun ,çiçek dolu el arabası, ve cüce çıkıyor benim hediyem 100 ü gecti ama dah alttakiler acılmadı

bu arada sırayla yeşil koyun ,çiçek dolu el arabası, ve cüce çıkıyor benim hediyem 100 ü gecti ama dah alttakiler acılmadı

paralarım gitti demek istemiş:)

youk now "sırayla yeşil koyun" ne demek istedin canım...yeşil ekin anlamında mı?

paralarım gitti demek istemiş:)

youk now "sırayla yeşil koyun" ne demek istedin canım...yeşil ekin anlamında mı?

yesilim ablam ben anlatayim
arkadaslarda bilgilenmis olur ;

Farmville Pot of Gold yeniliği, bu yenilik en son çıkan Valentine özelliği ile aynı. Arkadaşlarınızdan gelen hediyeleri veya anasayfada çıkan hediyeleri toplayarak kazan ın içini altınlarla doldurmak ve bu altınlarla belli hediyeleri almak.

Oyuna ilk girdiğimizde böyle bir ekran karşımıza çıkıyor ve gift kutumuza Pot of Gold adında bir kazan geliyor. Bu kazanı tarlamıza koyarak altınları toplamaya başlıyoruz.

Gift ile gönderilebilir hediyeler;

Oyunda Pot of Gold un içine girdiğimizde böyle bir ekranla karşılaşıyoruz. Şimdilik 10,20,30 gold ile hediyeler alabiliyoruz. Diğer hediyeler yakın bir zamanda açılacaktır.

10 gold karşılığı Shamrock Sheep, 20 gold karşılığı Spring Flower Cart, 30 gold karşılığı Leprechaun Gnome alınıyor.

bol kazanclar : ):lepi:

Yaptım sağolun yeşillerin koyun demiş you, onun için başka bir şey sandım ...emeklerinize paylaşımlarınıza sağlık hakkınızı ödeyemeyiz helal edin

canım ya aklımı karıştırıyo yabancı olması bu oyunu türkçe oynayamıyosmu.orda. bugün baktım çok methini duyduma:)trvian hastasyız zaten eşimle ama o türkçe olduna daha rahat ve zevkl oynuyos ben bu oyunun da türkçe versiyonunu istiyom nasıl bulucam bugün türkçe için orda bi yönlendirme vardı uyguladım ama olmadı bilen varmı

türkçe yok kızlar baska oyunlar var ve sahte gruplar var üye olmayın onlara arkadas listenizi almak amaçları
gruplar:
bedava villa kazanma programı
bedava benzin programı
türkçe farmville

gibi sahte gruplar

34 altınım vardı bir tane yesil koyun aldım. geri kalanını biriktirecem. bakalım neler cıkacak. Ama altın bulmak cok zor gönderen az

evet sahte guruplar bunlar, zepp özellikle bildirmişti...sakın tıklayıp gitmeyin teşekkürler you know

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…