FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

benim hiç fv param olmuyor devamlı 4 te:) olsa ilk sana yollayacağım

Günaydın zepp...Bilmiyorum acaba bir şeyler satmıyorum diyemi ...Dün hayvanlardan onlarca sattım

hayvanlar çoktu bakımları oldukça zor onun için çoğunu sattım ...hiç harcamıyorum, yok ki almaya yetmiyor zaten

level kac? benim 22 ve 15 tane fv var. esimde oynuyor onun 15.levelda 20 tane birikmişti.

Günaydın zepp...Bilmiyorum acaba bir şeyler satmıyorum diyemi ...Dün hayvanlardan onlarca sattım

sanmiyorum ablacim
level artikca dogru orantili olarak fv de artiyor

zaten oyuna ilk uye (giris) yapan biri 5 fv ile basliyor
benneyaptımki

iste locked mystery box 'in icinden cikan hediyeler ;

Arborist
Farmhand
Totem Pole
5 or 20 Free Fuel Refills
Mammoth Statue
Golden Chicken
Platinum Gnome
Gold Gnome​

Bu oyun bitmez kidelikafadulden

Yeni bir ribbon görevi picture farmdelikafadulden

Yeni picture farm görevi arkadaşlarınızın çiftliklerinin fotoğrafını çekme üzerine tamamlanacak olan bir görev herkezin başarılı olması dilegi ile ;

Sarı Ribbon: 3 fotoğraf – Ödül: 10 EXP ve 500 altın
Beyaz Ribbon: 10 fotoğraf – Ödül: 20 EXP ve 1000 altın
Kırmızı Ribbon: 30 fotoğraf – Ödül: 50 EXP ve 2500 altın
Mavi Ribbon: 50 fotoğraf – Ödül: 100 EXP ve 5000 altın

Horoz; yeni gelecek olan hayvanlardan.

Bilindiği gibi kümeslerden yumurta çıkma sayısı azaldı. Zynga bunu özellikle yaptı çünkü yeni biz görev çıkartmayı planlıyordu. Planları ise şu; her kümese bir tane horoz koyulduğu taktirde çıkan yumurtalar ile “Cracked Egg” isimli bir ribbon görevi tamamlamak. Fakat size kötü bir haberim var. Bu ribbonun yumurtalarını komşularımızın kümeslerinden almak zorundayız. aşağıda resimli olarak anlatmaya çalıştım inşallah işinize yarar.

yukarida da anlattığım gibi komşularımızdan topladığımız yumurta ile tamamlanabilecek bir görev;

Sarı Ribbon: 5 yumurta – Ödül: 50 EXP ve 1000 altın
Beyaz Ribbon: 10 yumurta – Ödül: 100 EXP ve 2500 altın
Kırmızı Ribbon: 25 yumurta – Ödül: 250 EXP ve 5000 altın
Mavi Ribbon: 50 yumurta – Ödül: 1000 EXP ve 10000 altın​

kızlar koleksiyon ürünleri ne oluyor. benim bazılarında 2-3 tane var

kızlar koleksiyon ürünleri ne oluyor. benim bazılarında 2-3 tane var

bakin 5. sayfada anlatmisim ; )

bu koleksiyon parcalarından 10 ar tane toplamamız gerekmiyormu ben öyle biliyorum bide sadece tamamlayıp deil tamamladıktan sonra yayınlayıp görev tamamlamıs oluyoruz rıbbonları yani

bu koleksiyon parcalarından 10 ar tane toplamamız gerekmiyormu ben öyle biliyorum bide sadece tamamlayıp deil tamamladıktan sonra yayınlayıp görev tamamlamıs oluyoruz rıbbonları yani

max. 10 aliyor
illaki 10 yapmak gerekmiyor ama

ve tabi ki yayinlayacagiz ; ) : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…