FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zaten yazıyor orada su kadar fv ile büyütebiliriz diye kabul etmişsin demekki
neyse dikkat et artıkımkaydirigubbakcemile3

bide co-op görev süresini uzattıgınızdada fv leriniz gidiyor bilginize

Farmville Yeni kacak hayvan Parti Ördegi

Farmville dogum gününden eve dönerken yolunu kaybeden ve kaybolan parti ördegini ciftliginize builursaniz lütfen yayinlayin. : )

Bu sayede Komsulariniz kaybolan Ördegi alabilecek. Yeni kacak hayvan Parti ördegi farmville dogum gunü boyunca herkesin tarlasinda görünecek, bir kac hafta icinde kacak hayvan olmaktan cikacak.

18/06/2010 (Bugün) Free gift bölümünde degisiklik yapti, Uzun zamandir Free gift bölümünde bulunan bazi ürünler bu bölümden kaldirildi, yerine dogum Farmville gününe uygun hediyeler geldi,

Free gift bölümünden kalkan ürünler;

Kensington Bench
Sprouting bush
Blue Star hay
Red Star Hay
Short Cactus
Red Rock
Round Haybale
Star Haybale
Hanging Tomato
Orange Star Hay
Apricot Tree
Durian Tree
Starfruit Tree
Passionfruit Tree

Yeni Gelen ürünler:

Görev ismi; Cubcake Co op jop

Görev süresi; 1 Gün 13 saat

Görevin Altin Madalya Süresi: 16 Saat Hediyesi: 365 Coins 405 Xp

Görevin Gümüs Madalya Süresi: 1 Gün Hediyesi: 295 Coins 315 Xp

Görevin Bronz Madalya Süresi: 1 Gün 13 Saat Hediyesi: 245 Coins 260 Xp

Görevi altin madalya süresi icinde bitirenlere hediyesi: Birthday Sheep :jeyyar:

farmvilenin hızına yetişemiyorum artık.yormaya başladı.oysa ki yaklaşık 1 yıl öncesi ne kadar sakindi.ben mi yanılıyorum acaba?görevler,yenilikler....yordu yahu...

farmvilenin hızına yetişemiyorum artık.yormaya başladı.oysa ki yaklaşık 1 yıl öncesi ne kadar sakindi.ben mi yanılıyorum acaba?görevler,yenilikler....yordu yahu...

ama diğer türlüde sıkıcı oluyor bana göre ilk günlerde hatırlıyorum benim yeni başladıgım günlerde cok sıkıcıydı ya

tamam sende haklısında.en güzel şeylerin fv ye dayalı olması kötü. fv birikimi kolaylaşsa azcık.gördükçe fv li ürünleri içim gidiyo

sempatiksalakcinni Geçene hafta bi kaç gün hep bu başlığı okudum
Deli oldum deli oldum
Bu kızlar napıyorda bu evleri satıın alıyorlar diye
Açıklama bişeyde göremedim Vazgeçtim
Tabi düşünmekten vazgeçmedim ve sonunda anladım işi
Akabine hemen bi jade victorian evim dream patio havuzum oldu :teytey:

Baktımki ben 70 e gelmşim ama hep çok dürüst oynamışım :hulya:

Artık bu yeni usul üzere devam

Yanlız şu co-op görevlerin başladığı level varmı yoksa doğrudan başlayan bi göreve katılanarak başlamış olurmu :uhm:

zaten sizin yaptıgınızda bir hile veya açık olmadıgına göre hala dürüst oynuyorsunuz herkes gibi :umursamaz:

zaten 70 leveldesiniz co-op görevine baslayabilirsiniz hatta cooook geç bile kalmışsınız

bu arada artık tool bar indirenlere hediye olarak verilen 10 fv olayı kalktı arkadaslar bilginize

zaten sizin yaptıgınızda bir hile veya açık olmadıgına göre hala dürüst oynuyorsunuz herkes gibi :umursamaz:

zaten 70 leveldesiniz co-op görevine baslayabilirsiniz hatta cooook geç bile kalmışsınız

zemuszemus Evet dürüstüm fazladan mesai bile yapıyorum
co-op görevini başka amaçla sormuştum ama sonradna öğrendim 20. levelda başlıyormuş
o görenlerden biposta arabası aldım şimdi otobüsü alıcam birde çay masası diğerlerini zaten istemiyorum
ve artık büyüse sığamıyorum boshayallersmile

bence hepsini yapmalısınız böylece görevde tamamlamış olursunuz

Farmville Hangi Hediye icin Hangi Level gerekli

Farmvilleye yeni eklenen hediyelerin hepsi belirli bir levelden sonra aciliyor. Bu uygulama ile farmville hem yüksel levelde olmanin avantajlarini yükseltti hemde oyuncularin level yükseltme hirsini yükseltti. Buna göre yeni hediye levelleri su sekilde;

Level 40: Mango Tree
Level 50: Azaleas
Level 60: Ginkgo Tree
Level 70: Floral Container
Level 80: Mangrove
Level 90: Dutch Rabbit

Bee Hive (Farmville Ari kovani); Ari kovanini marketten satin alabilecegiz, (Coins Karsiligi) %100 Kesinlesmis Rakam 10.000 Coins. Kovani satin alidiginizda 10 Xp verecek Eger satmak isterseniz 1000 Coinse kovani satabilirsiniz. her kovana yaklasik 100 ari konacak bu sistem daha sonra, Tavuk kümesinde ve At ahirinda oldugu gibi yükse...ltilebilecek.Arilari Free Gifts bölümünden hediye olarak yollayabilecegiz veya Marketten 5 ari satin alabilecegiz (coinsle satilacak) Kesinlesmis Fiyati: 500 coins Satin aldigimiz arilar icin 1 Xp verecek. Satmak istersekde 50 coinse satilacak.Arilarin Ciftlikde yasamasi icin ciftliginizde sürekli cicek bulundurmak zorunda olacaksiniz, Eger Ciftliginizde cicek olmazsa arilarda teker teker kaybolacak, Bir ari en cok 2 gün yasayacak. Ciceksiz kalanlar ise gün icerisinde dahi ölebilecek.
Not: Cicek sepetinden aldigimiz cicekler 2 hafta boyunca kurumadan ciftlikde durabiliyor
Komsularimiz bizim tarlamiza geldiginde tavuk kümesi gibi ari kovanlarinida bir nevi gübreleyebilecek, her gübre arilarin 2 gün ömrünü uzatacak.Ari Kovanlari Hasadi; Ari kovani hasat icin hazir oldugunda 10.000 bal damlasi verecek ve bu bal damlalari 10.000 coin kazandiracak ayrica 5 xp verecek.
Gübreleme Sistemi: Sadece ektigimiz cicek cesitlerinde arilarin gübrelemesi görülecek, Arilar tarafindan Gübrelenen her safak icin hasat zamaninda 1 xp fazladan verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…