çay masaası çook hoşmuş youcum bugün sendeyiz birazdan uçağa biniom zaten geçerken inivereyim senin eve kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şu büyük evden bnde istedim ama fv yok ya neyse hayrını gör sen olumunekankayizsmile
kızlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum taşınıyoruz bugün uzuun bir süre yokum :)
kızlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum taşınıyoruz bugün uzuun bir süre yokum :)
nası yani yaa level 70 olanları birden 90 level mı yaptılar?
yoksa 90 levela cıkma sansımı verıldı?
nası yani yaa level 70 olanları birden 90 level mı yaptılar?
yoksa 90 levela cıkma sansımı verıldı?
kaydirigubbakcemile2
1 tane aldım istedigim çıktı diğerlerinden var zaten almıcam zemuszemus
timam buldum kuşum ama alsammı şimdi kararsız kaldım çünküm buna benzer olandan vardı zaten yerimde yok büyüsün artık yaaaaa
diyorum sana ballsin diye
kahvaltiya gelirim gayriiii : )
kaydirigubbakcemile5al al cok guzel ben cok begendim
farkındayım canım hiç kıskanmadıgınınkaydirigubbakcemile3 malikanem hakkında bişi diyemem ortada zatenkaydirigubbakcemile3 ama eğer co-op tan yeşil çay ve şeker kamısı ekersen yeterli sayıda seninde masan olabiliryou know malikaneni hiç beğenmedim hele o yemek masana hiç bayılmadım haberin olsun:dilcikar:
hele hırsımdan hiç çatlamıyorum:roflol::roflol::roflol:
ee malum ben daha 24.leveldeyim henüz bebe benim tarla 18*18 büyüklüğünde-tatlicadiarzu-
ama sadece 1 aydır oynuyorum 2. aya yetişirim hızınıza inşallah
zepp'imin tarlasına laf yok almış yürümüş maşallah
bekle beni zepp farmvillenin fatihi olucam yakındasempatiksalakcinni
zepp'imin tarlasına laf yok almış yürümüş maşallah
bekle beni zepp farmvillenin fatihi olucam yakındasempatiksalakcinni
farkındayım canım hiç kıskanmadıgınınkaydirigubbakcemile3 malikanem hakkında bişi diyemem ortada zatenkaydirigubbakcemile3 ama eğer co-op tan yeşil çay ve şeker kamısı ekersen yeterli sayıda seninde masan olabilir
senin tarlanıda görelim
:kedi:
senin tarlayi da gorsek fena olmaz hani ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?