hediye kutusundan kemiği çıkarıp köpeğe tıkladım oldu.
Aynen bende de öyle oldu.Yedirek mi yedirmeyek mi anlamadim?
Ayrintili bilgi lütfen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hediye kutusundan kemiği çıkarıp köpeğe tıkladım oldu.
Farmville Köpekleri Artik Ciftlikte yardimciniz olacak.
Level 5 i tamamlamis tüm köpekler artik hasat ediliyor.
Simdi köpekler bize nasil yardim edecek ve hangi cins köpek nasil bir yardimda bulunacak:
Golden Retriever; Hasat ettiginizde neler veriyor; Arborists ( Agac Toplama) , 1/5 Fuel benzin, Farm Hands ( Hayvan Toplama), 20 XP ve 1.000 Coins
Border Collie; Hasat ettiginizde; 20 tane hayvaninizi hasat ediyor, bunlar hasat zamani gelmis hayvanlardan karisik sekilde seciliyor.
Heeler; Hasat ettiginizde; Hasat zamani gelen bütün inekleri hasat ediyor. (Dikkat köpegi hasat etmeden önce ahir disinda ineginiz varsa bosa hasat etmeyin Heeler cinsi köpek tüm inekleri hasat ediyor)
Sheep dog: Hasat edildiginde; Hasat zamani gelmis bütün Koyunlari ve kuzulari hasat ediyor. ( Koyunlar, keciler, yavru kuzular hepsi dahil )
Terrier; Bu köpek hasat edildiginde ise; Ördek, Flamingo, kugu gibi hayvanlari hasat ediyor.
Not: farmville hatayi düzenledi; Level 5 den sonraki köpekleri beslemeye devam ediyorduk, artik level 5 den sonra köpeklere kemik vermesenizde kacmiyor.
daha önce sorulduysa kusura bakmayın yerimseniben
oyunda biriken coins ya da fv leri coins sıkıntısı yaşayan bi arkadaşımıza hediye edebiliyor
ya da arkadaşımızın hesabına aktarabiliyormuyuz:uhm:
bu arada teşekkürler zepp'im harika bilgiler vermişsin
geç farkettim ama zaten 21 lvl deyim daha çok işime yarar burası
daha önce sorulduysa kusura bakmayın yerimseniben
oyunda biriken coins ya da fv leri coins sıkıntısı yaşayan bi arkadaşımıza hediye edebiliyor
ya da arkadaşımızın hesabına aktarabiliyormuyuz:uhm:
bu arada teşekkürler zepp'im harika bilgiler vermişsin
geç farkettim ama zaten 21 lvl deyim daha çok işime yarar burası
fv ve coınsleri aktaramazsınız ama fv ile alınan ürünlerden hediye olarak send butonuyla gönderebilirsiniz göndereceginiz kişinin komşunuz olması şartıyla
evet köpek harves oluyor onun için artık kemik verilmiyormuş. benim köpek 5. leveli çoktan aştı öylesine veriyordum
son köşem :)
guzel olmus he ben bu ürünleri cok sevdim o yüzden hepsinden aldım o büyük ev cok guzel tam düzenleyeyim foto eklicem çarşamba günü sanırım 26x26 gelecek onu bekliyorum bu yetmioooo
how much 26x26?bebem?http://www.kadinlarkulubu.com/#
fvli olmasında you 1m razıyız :1rolleyes: