• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Farmville Köpekleri Artik Ciftlikte yardimciniz olacak.

Level 5 i tamamlamis tüm köpekler artik hasat ediliyor.

Simdi köpekler bize nasil yardim edecek ve hangi cins köpek nasil bir yardimda bulunacak:

golden-reriever.png

Golden Retriever; Hasat ettiginizde neler veriyor; Arborists ( Agac Toplama) , 1/5 Fuel benzin, Farm Hands ( Hayvan Toplama), 20 XP ve 1.000 Coins

Border-Colle.png

Border Collie; Hasat ettiginizde; 20 tane hayvaninizi hasat ediyor, bunlar hasat zamani gelmis hayvanlardan karisik sekilde seciliyor.

heeler.png

Heeler; Hasat ettiginizde; Hasat zamani gelen bütün inekleri hasat ediyor. (Dikkat köpegi hasat etmeden önce ahir disinda ineginiz varsa bosa hasat etmeyin Heeler cinsi köpek tüm inekleri hasat ediyor)

Sheepdog.png

Sheep dog: Hasat edildiginde; Hasat zamani gelmis bütün Koyunlari ve kuzulari hasat ediyor. ( Koyunlar, keciler, yavru kuzular hepsi dahil )

Terrier.png

Terrier; Bu köpek hasat edildiginde ise; Ördek, Flamingo, kugu gibi hayvanlari hasat ediyor.

Not: farmville hatayi düzenledi; Level 5 den sonraki köpekleri beslemeye devam ediyorduk, artik level 5 den sonra köpeklere kemik vermesenizde kacmiyor.

Arkadaslar yukarida da bilgi vermistim eger 5 level i tamamladiysaniz kemik yedirmenize gerek yok
hangi kopegin ne ise yaradigini yazdim ustte
artik size yardim edecek tarlanizda kaydirigubbakcemile5

FarmVille Yayinlanmamis Tiki Hot Rod Surfboard, bende ilk gördügümde ciftlikde Surfboard´in ne isi olur diye kendi kendime sordum, yakinda denizde gelirse sasirmamak lazim.

tiki_surfboardhotrod_icon.png
tiki_surfboardpink_icon.png
tiki_surfboardstripe_icon.png

Zynga, Farmville oynayanların kabul ettiği yasal haklarına dayanarak yaptığı açıklamada, bot ve benzer programların kullanilmasınınn yasak olduğunu ve kullananların hesaplarının kapanma tehlikesi yaşadığını açıkladı.

farmvillebotkullanimi.jpg

Farmville serverinde görünen Oats (Yulaf) tiki temasinin devami olarak gelecek, Markete geldikten sonra 2 hafta boyunca ekip bicebilecegiz.

crop_oats_icon.png
masteroats_icon.png

daha önce sorulduysa kusura bakmayın yerimseniben
oyunda biriken coins ya da fv leri coins sıkıntısı yaşayan bi arkadaşımıza hediye edebiliyor
ya da arkadaşımızın hesabına aktarabiliyormuyuz:uhm:
bu arada teşekkürler zepp'im harika bilgiler vermişsin
geç farkettim ama zaten 21 lvl deyim daha çok işime yarar burası

Son düzenleme:
oyunda biriken coins ya da fv leri coins sıkıntısı yaşayan bi arkadaşımıza hediye edebiliyor

fv ve coınsleri aktaramazsınız ama fv ile alınan ürünlerden hediye olarak send butonuyla gönderebilirsiniz göndereceginiz kişinin komşunuz olması şartıyla

Farmville Dogum Gününe hazirlaniyor, 16 Haziranda internetin hemen hemen en sevilen online oyunu farmville 1 yasina giriyor. Bunun icin simdiden bir cok hazirlik yapildi ve hepsi 16 hazirani bekliyor. Bakalim Farmville dogum gununde ne gibi yenilikler getirecek. Bizim buldugumuz bir kac hazirlik
Farmville tiki foot bridge

29846_402802313709_182926378709_4347342_3707549_s.jpg

tiki_foot_bridge.png

farmville_birthday_sign.png

Dogum günü süprizleri arasinda 1. olarak rotate (Evleri istedigimiz yöne cevirme) 2. 26×26 genislikdeki ciftlikler.

Bu itemler limitli itemler olup 2 hafta boyunca markette satin alinabilir olacak.

crop_oats_icon.png
flower_hibiscuspink_icon.png
tiki_hotpinkflamingo_icon.png

facebook_farmville_freak_deco_floralcontainer_icon.png
deco_azeleapink_icon.png
deco_azeleaorange_icon.png

rica ederim
yardim edebildiysem ne mutlu bana :1hug:

fv ve coınsleri aktaramazsınız ama fv ile alınan ürünlerden hediye olarak send butonuyla gönderebilirsiniz göndereceginiz kişinin komşunuz olması şartıyla

a.skaydirigubbakcemile5

bnde çok sevdim ya çok hoşlar :)))
evlerde yön değiştirecekmiş hadi bakalım inş:)

Son zamanlarda facebook sayfalarimizdan ve sitemizde yogun olarak sorulardan biriside Köpegim level 5 oldu ve simdi kayip oldu bulamiyorum, ne yapmaliyim?

Terrier.png

Köpekler level 5 olunca tarlanin her kösesini hizli bir sekilde kosuyorlar ve ciftciye yardim etme adina inekleri ,kuzulari, (Ögrendigi Trige bagli olarak) teker teker dolasip hasat zamani geldimi diye bakiyorlar.

Eger sizinde köpeginiz level 5 den sonra ortalikda görünmezse bu köpeginiz kacti anlamina gelmiyor. Köpeginiz ciftliginizin icinde herhangi bir hayvanin yaninda veya binalar arkadasinda duruyordur.

Border-Colle.png

Yakin zamanda gelecek olan köpek cagirma buttonu ile köpeginizi cagirabileceksiniz.

Bazilarida hasat zamani ortaya cikiyor. Köpeginiz bir kac günlügüne ciftliginizden kaybolabilir fakat hasat zamani geldiginde yeniden gelecektir.

golden-reriever.png

Not: Level 5 olduktan sonra köpeginizi beslemenize gerek yok, hic bir sekilde kacmiycaktir.

Back