FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

gelir bnce ya çok talep var herkes şikayetçi, oyunu bırakıyo herkes xzaten

gelir bnce ya çok talep var herkes şikayetçi, oyunu bırakıyo herkes xzaten

70 e 3 kaldı benim yada 2 tam bilmiomsempatiksalakcinni
70 den sonrası gelecek diyorlar gelmezse bırakcam sadece carsamba gunleri bakcamkaydirigubbakcemile3 yeni hediyeler için

Unreleased Tiki Decorations: Beach, Jet Skis,
Footbridge, and Surf and Dive Shack!
(yakında gelecek tiki dekorasyonları)

kesin deniz gelecek kesindelikafadulden

Bu hafta icerisinde ; Dairy Barn da cok yakinda Chicken Coop ( Tavuk Kümesi) gibi 60 inege kadar alabilecek. Nasil Chicken Coop´u 20 kapasiteden 60 kapatiseye cikarabildiysek. Dairy Barn da ayni sekilde 20 ser 20 ser kapasitesini yükseltebilecegiz.

Farmville bedava benzin günleri; Yeni baslayacak benzin günleri ile her 24 saatde 1 tank benzin bedava olacak bu benzinler mail adresinize gelecek ve günde 3 tank benzin bedava alabileceksiniz.

Farmville Arilari; Arilarinda bu hafta icinde gelmesi bekleniyor, nasil satin alacagi konusunda bir bilgi verilmedi ancak bu hafta icerisinde arilari ciftligimizde görmeye baslayacagiz.

arı kovanlarımı gelioo :)))))
deniz gelse nolcak yaa nereye sığdırcaz zaten koyarlar bit kadar bi deniz :))

çay partisi masam nasıl beklerim kızlar güne gelinkaydirigubbakcemile3

hain'in biri eşimin fvlerini mi çalmış yoksa bu fvler uçuyormu bilmiyorum ama harcama yapmadığım kesin
hem kendi tarlamı hem de eşimin tarlasını ben ekip biçiyorum
o yüzden eminim 25 olan para uçtu yerine 10fv kaldı:1no2:
daha önce yazmıştınız çalınabiliyor herkesle arkadaş olmayın diye ama
bizim arkadaşlar arasında çalacak konumda kise yok ki:uhm:
neyse bu farmville insana hastalık gibi yapışıyor sempatiksalakcinni

Yeni gele mystery box 'in icinden cikanlar ;

•French Quarter Building I
•Shamrock Inn (building)
•Vacation Home (building)
•Clydesdale (animal)
•Moose (animal)
•Old Faithful (decoration)

Begenmedim cogu bende var cunku:1closedeyes:

canım harcama yapmıosun ama mesela uçağı kullandıysan gidiyor barınakları 3 gün içinde 10 arkadasın tıklamazsa fv gidiyor yeni at gelmişti mesela onun için yanlıslıkla share yerine buy basanların 20 fv gidiyor bu zamana kadar benim hiç fv m gitmedi ama gidiyor diyen arkadaş çok

üstteki 2 taneden bendede var lmaz:
nasıl beklemiştim bu gunu ne hayaller kurmustum gelen hediyelere bak bilsem o kadar fv leri vermezdim:gitme:

Farmville daha önceden duyurmus oldugu level yükseltme isini 16/06/2010 tarihli yeni update ile yapti, ancak büyük tartismalara yol acti. Level 70 den 90´a cikarildi, Tartismalarin biricinci sebebi daha önceden level 100 olacak demesi ve bu sözünde durmamasi.

ikinci ve en büyük sebebi ise; level 70 de olanlar level 90 a cikti fakat madem her level 1 fv cash kazaniliyor, 90 olanlarin normalde 20 fv cash birden almasi gerekirken hic fv cash verilmedi. Bir nevi oyuncularin hakki yenildi.

Buna göre level xpleri söyle;

71= 443500

72= 454500

73= 466000
74= 478000
75= 490500
76= 504000
77= 518500
78= 534000
79= 550500
80= 568000
81= 587000
82= 607500
83= 629500
84= 653000
85= 678500
86= 706000
87= 735500
88= 767000
89= 801000
90= 837500​

Farmville Yeni Coins le satilan hayvanlar Eklendi, 16/06/2010 tarihli farmville updatesi ile farmville markete yeni coins ile satilan hayvanlar eklendi.

Saddleback Pig costs 300,00 coins Hasat Zamani 2 gün – Level 35 ve Yukarisi icin

Arapawa Goat 500,000 coins , Hasat zamani 2 gün – Level 55 ve Yukarisi icin

Belted Cow 1,000,000 coins Hasat zamani 1 Gün – Level 75 ve Yukarisi icin

dogru youcum Çok üzgünüm çoook
su an 77 . level oldum fakat fv artmadi Çok üzgünüm çoook
bu beni oyuna kazandirmadi soyleyeyim zaten dogru duzgun oynamiyordum :1closedeyes:

Farmville 16/06/ 2010 Tarihinde Free gifts bölümünde´de degisiklik yapti buna göre yeni gelen bedava hediyeler; FarmVille Yeni Free Gifts: Mango Tree, Azaleas, Ginkgo Tree, Floral Container, Mangrove Tree, Dutch Rabbit

Mango Tree – Level 40

Azaleas – Level 50

Ginkgo Tree – Level 60

Mangrove Tree – Level 80

Dutch Rabbit – Level 90

dogru youcum Çok üzgünüm çoook
su an 77 . level oldum fakat fv artmadi Çok üzgünüm çoook
bu beni oyuna kazandirmadi soyleyeyim zaten dogru duzgun oynamiyordum :1closedeyes:

canım ilk baktıgında görünmüyomus ama daha sonra geliyormus gelmeyenlere öyle yazıyordu:sinifsinif:

FarmVille Coins ile Silo Home ve Wind Turbine geldi, Coinsle satilan ürünler arasina yeni eklenen Silo Home ve Wind Turbine de level kisitlamasi geldi.

Silo Home – Level 65 ve yukarisi, 1,000,000 coins (1 milion coins)

Wind Turbin – 1,500,000 coins (1.5 milyon coins)

çay partisi masam nasıl beklerim kızlar güne gelinkaydirigubbakcemile3

buda tam duzenlemedim ama koyayım didim

çay masaası çook hoşmuş youcum bugün sendeyiz birazdan uçağa biniom zaten geçerken inivereyim senin eve kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şu büyük evden bnde istedim ama fv yok ya neyse hayrını gör sen olumunekankayizsmile
kızlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum taşınıyoruz bugün uzuun bir süre yokum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…