• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

:lepi:

31829_413622303392_771813392_4347996_4562802_n.jpg

sanslisin seker kaydirigubbakcemile5
bende bundan istiyorum alacam birazdan box :jeyyar:

sanslisin seker kaydirigubbakcemile5
bende bundan istiyorum alacam birazdan box :jeyyar:

şanslıyımda arada bi kurbagayı görmezden geldim:1: istediklerim cıktı :1: bi tane daaa alcam ev cıksın yaaa:Saruboceq:

yeni evleride begendim aldım himen
[/B]

uzun zamandır oynuyorum alışkanlık yaptı valla sempatiksalakcinni

Köpegim level 5 e geldi dün.Sonra bugün kemik veryim dedim yine yedi.Üstüne geldigimde 1/0 times for next trick hungry in 21:31 yaziyor.Daha ne kadar kemik verecem.Ne zaman harvest etmem gerekiyor.Bilen biri varsa yardimci olabilirmi.Yoksa bundan sonra köpegin kemik ihtiyaci hic bitmiycek mi.

Farmvillede bazi evlerin sag ve sol profillerini serverine yüklemeye basladi, servere yüklenen dosyalar kisa zamanda islev hale geldigini biliyoruz. Bu islemin de fazla uzun sürmemesi bekleniyor. Dekorasyon ürünlerini ve hayvanlari istedigimiz yöne döndürebiliyorsak, artik evleride döndürebilecegiz. guzel bir haber : )

facebook_farmville_freak_bldg_tikigianthut_image1.png
facebook_farmville_freak_bldg_tikigianthut_image2.png

facebook_farmville_freak_bldg_tuscanyvilla_image%201.png
facebook_farmville_freak_bldg_tuscanyvilla_image%202.png

Zepp, you know...köpeğim yemek zamanı işareti veriyor tepesinde kemik ama feed yazısı yok. çok oldu artık vermesem ne olur ki ?

Farmville Köpekleri Artik Ciftlikte yardimciniz olacak.

Level 5 i tamamlamis tüm köpekler artik hasat ediliyor.

Simdi köpekler bize nasil yardim edecek ve hangi cins köpek nasil bir yardimda bulunacak:

golden-reriever.png

Golden Retriever; Hasat ettiginizde neler veriyor; Arborists ( Agac Toplama) , 1/5 Fuel benzin, Farm Hands ( Hayvan Toplama), 20 XP ve 1.000 Coins

Border-Colle.png

Border Collie; Hasat ettiginizde; 20 tane hayvaninizi hasat ediyor, bunlar hasat zamani gelmis hayvanlardan karisik sekilde seciliyor.

heeler.png

Heeler; Hasat ettiginizde; Hasat zamani gelen bütün inekleri hasat ediyor. (Dikkat köpegi hasat etmeden önce ahir disinda ineginiz varsa bosa hasat etmeyin Heeler cinsi köpek tüm inekleri hasat ediyor)

Sheepdog.png

Sheep dog: Hasat edildiginde; Hasat zamani gelmis bütün Koyunlari ve kuzulari hasat ediyor. ( Koyunlar, keciler, yavru kuzular hepsi dahil )

Terrier.png

Terrier; Bu köpek hasat edildiginde ise; Ördek, Flamingo, kugu gibi hayvanlari hasat ediyor.

Not: farmville hatayi düzenledi; Level 5 den sonraki köpekleri beslemeye devam ediyorduk, artik level 5 den sonra köpeklere kemik vermesenizde kacmiyor.

Arkadaslar ;zynga yeni hesap açanlara farmville oynayamak isteyenlere 11.levelden önce yeni eşyaları açmayı kapattı ...
Bende bugün farkettim;
Artik kolay kolay kendimize yeni gelen eşyalardan ve mystery box alamayacağız
bılgınıze ....:çok üzgünüm:

Arkadaslar ;zynga yeni hesap açanlara farmville oynayamak isteyenlere 11.levelden önce yeni eşyaları açmayı kapattı ...
Bende bugün farkettim;

amaaa acik var dostlar alkisalkisalkis

Markete girdigimizde click for special tikladigimizda aciliyor zemuszemus

buda bilginizeeeekaydirigubbakcemile5

Bende bugün farkettim;
ay valla üzüldüm he
amaaa acik var dostlar alkisalkisalkis

Markete girdigimizde click for special tikladigimizda aciliyor zemuszemus

buda bilginizeeeekaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5sositososito

evet köpek harves oluyor onun için artık kemik verilmiyormuş. benim köpek 5. leveli çoktan aştı öylesine veriyordum

aman şimdi verdim tekrar başladı zepp bizi bilgilendirir...kızım 5. levelden sonra bıraltı. benimki devam

Back