FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Arkadaslar yukarida da bilgi vermistim eger 5 level i tamamladiysaniz kemik yedirmenize gerek yok
hangi kopegin ne ise yaradigini yazdim ustte
artik size yardim edecek tarlanizda kaydirigubbakcemile5

FarmVille Yayinlanmamis Tiki Hot Rod Surfboard, bende ilk gördügümde ciftlikde Surfboard´in ne isi olur diye kendi kendime sordum, yakinda denizde gelirse sasirmamak lazim.

Zynga, Farmville oynayanların kabul ettiği yasal haklarına dayanarak yaptığı açıklamada, bot ve benzer programların kullanilmasınınn yasak olduğunu ve kullananların hesaplarının kapanma tehlikesi yaşadığını açıkladı.

Farmville serverinde görünen Oats (Yulaf) tiki temasinin devami olarak gelecek, Markete geldikten sonra 2 hafta boyunca ekip bicebilecegiz.

daha önce sorulduysa kusura bakmayın yerimseniben
oyunda biriken coins ya da fv leri coins sıkıntısı yaşayan bi arkadaşımıza hediye edebiliyor
ya da arkadaşımızın hesabına aktarabiliyormuyuz:uhm:
bu arada teşekkürler zepp'im harika bilgiler vermişsin
geç farkettim ama zaten 21 lvl deyim daha çok işime yarar burası

Son düzenleme:

fv ve coınsleri aktaramazsınız ama fv ile alınan ürünlerden hediye olarak send butonuyla gönderebilirsiniz göndereceginiz kişinin komşunuz olması şartıyla

Farmville Dogum Gününe hazirlaniyor, 16 Haziranda internetin hemen hemen en sevilen online oyunu farmville 1 yasina giriyor. Bunun icin simdiden bir cok hazirlik yapildi ve hepsi 16 hazirani bekliyor. Bakalim Farmville dogum gununde ne gibi yenilikler getirecek. Bizim buldugumuz bir kac hazirlik
Farmville tiki foot bridge

Dogum günü süprizleri arasinda 1. olarak rotate (Evleri istedigimiz yöne cevirme) 2. 26×26 genislikdeki ciftlikler.

Bu itemler limitli itemler olup 2 hafta boyunca markette satin alinabilir olacak.

rica ederim
yardim edebildiysem ne mutlu bana :1hug:

fv ve coınsleri aktaramazsınız ama fv ile alınan ürünlerden hediye olarak send butonuyla gönderebilirsiniz göndereceginiz kişinin komşunuz olması şartıyla

a.skaydirigubbakcemile5

bnde çok sevdim ya çok hoşlar :)))
evlerde yön değiştirecekmiş hadi bakalım inş:)

Son zamanlarda facebook sayfalarimizdan ve sitemizde yogun olarak sorulardan biriside Köpegim level 5 oldu ve simdi kayip oldu bulamiyorum, ne yapmaliyim?

Köpekler level 5 olunca tarlanin her kösesini hizli bir sekilde kosuyorlar ve ciftciye yardim etme adina inekleri ,kuzulari, (Ögrendigi Trige bagli olarak) teker teker dolasip hasat zamani geldimi diye bakiyorlar.

Eger sizinde köpeginiz level 5 den sonra ortalikda görünmezse bu köpeginiz kacti anlamina gelmiyor. Köpeginiz ciftliginizin icinde herhangi bir hayvanin yaninda veya binalar arkadasinda duruyordur.

Yakin zamanda gelecek olan köpek cagirma buttonu ile köpeginizi cagirabileceksiniz.

Bazilarida hasat zamani ortaya cikiyor. Köpeginiz bir kac günlügüne ciftliginizden kaybolabilir fakat hasat zamani geldiginde yeniden gelecektir.

Not: Level 5 olduktan sonra köpeginizi beslemenize gerek yok, hic bir sekilde kacmiycaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…