FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Olur mu kuzuuuum Farmville fotografını koyup sormuşsun onun için yazdım
Sen her şeyin uzmanısın, her türlü tekniğin vs....:)

Bugun eklenen yesil Mystery Box'in icinden cikanlar ;

•Lily Pad Bridge , 300XP
•Froggy Pond, 300 XP
•Leap Frog Well, 350 XP
•Jade Victorian, 400 XP
•Peeper Frog,
•Dream Patio, 500 XP

hediyeler harika kacirmayin arkadaslar delikafadulden

bir tane aldim simdilik kurbagali gol cikti : )

Level 70 ve üstleri icin bir cok yeni görev gelecek, Bu görevleri sadece yüksek leveller yapabilecek denilmisti.

09/06/2010 Updatesi ile farmville yeni gelecek Crafting Cottages hakkinda daha cok bilgi verdi;

Her bir Cottages icin birer Bahce cücesi hediye ediliyor. Chef Gnome (Bakery), Bacchus Gnome (Winery), Spa Gnome (Spa). Yukardaki Bakery, Winery, Spa dan hangisi sizi ilgilendiriyorsa Learn More ye tiklayip Acilan bilgi ekranindan Sing Up yazan yaziya tiklayip hediyenizi alabilirsiniz.

Not: Hediyeniz Gift Kutunuza geliyor.

Crafting Cottages ürünleri halen hazirlik asamasinda ama simdiden hangi ürünü istediginizi coming soon ekranindan secebilirsiniz.

üc üründen birisini secme hakkina sahipsiniz. Farmville Bakery, Farmville Winery, Farmville Spa

Farmville Bakery; Farmville firini ile Sebze ve Meyveleri kullanip, Pasta ve Kek yapabilirsiniz.

Farmville Winery; Meyve ve üzüm secistlerini kullanarak Sarap yapabilirsiniz.

Farmville Spa: Parfümcü ile Cicek ve cesitlerini kullanarak parfüm yapabilirsiniz.

Farmville Crafting Cottages Farmville Farmers market ile birlikte calismaktadir. Coming soon ekranindanda göründügü gibi her Crafting Cottages icin belirli bir tarif listesi vardir. Mesela Farmville Winery icin; Strawberry (Cilek) ve Wheat (buğday) Ekmeniz ve hasat etmeniz gerekmektedir.

Bakery Crafting Building: Firinci Tarifi

Pumpkin Bread ( Kabak Ekmegi) : Pumpkin (kabak) ve Wheat (Bugday)
Strawberry Shortcake ( Cilek pastasi ) : Strawberry(Cilek) ve Wheat (Bugday)
Spicy Muffins (Baharatlı Muffins) : Carrots(havuc), Peppers (biber), ve Ghost Chili (Aci biber)
Pattypan Tarcin : Pattypan Squash (kabak) , Onion(Sogan), ve Rice (pirinc)

Winery Crafting Building:

Spa Craft Building:

Not: Crafting Cottages hakkinda daha ayrintili ve herkesin anlayacagi sekilde aciklama yapilacaktir.

Ürünlere nasıl ulaşabilirim diyorsanız ;

Check Button : Free Gift bölümünde hediye yollama sistemi ile gönderilebiliyor.
Brass Button : Arkadaşlarınızın tarlalarını gübrelerken bulabiliriz.
White Button : Tarlamızı Plow yaparken yani kazarken bulabiliriz.
Jewel Button : Tavuklarımızı harvest yaptığımız zaman bulabiliriz.
Formal Button : Tarlamızı Plow yaparken, hayvan yada ağaç harvest ederken bulabiliriz.
Pearl Button : Tarlamızı Plow yaparken, hayvan yada ağaç harvest ederken bulabiliriz.

bu öylesine yerleştirdim düzenleyincede eklicem 2 tane aldım kurbağalı gölle köprü çıktı

bnde alayım diyporum ama kesin kurbağa çıkar eminim :1closedeyes:

1 tane alabıldım ondanda golun uzerunde masa sandalye fılan var ondan cıktı güzel..

ben şimdi bitane daaa aldım kurbaga cıktı yaaa:sinifsinif:
bende o gölün üstündeki masadan istiyorum
akşam bitane daaa alcamsositososito

you know aldım canım o masalı gölden çıktı :dance:
kurbalıı kuyu nasıl güzelmi bn ev istiom ya

kızlar şu uçak aldık ama pişman oldum he bi işe yaramıyo 1 kez kullandım yok başka izin vermio 2 fv param kaldı :dance: para satın al dio günde bir kez kullanabiliyoruz snamıştım ben (

2 tane daha aldım birinden kurbağalı göl birinden kurbağa çıktı ev istiyodum ben yaaaa..
bu arada kurbağalardan nefret ediyorum.

banada çıktı 5 tane aldım köprü,kurbagalı göl,kurbagasempatiksalakcinni,bide kuyu çıktı oda kurbagalı işte bide masalı gölden yarın bitane daaa alcam ev istiyorum ev gecen birindende mor kurbaga cıkmıstı kaydirigubbakcemile3
bende pişman oldum aldıgıma fv ile calısıo fv m var ama veremem acelemde yok beklesin ürünler yavas yavas olsun kurbagalı kuyu cok buyuk deil ya idare eder işte fena deil

2 tane daha aldım birinden kurbağalı göl birinden kurbağa çıktı ev istiyodum ben yaaaa..
bu arada kurbağalardan nefret ediyorum.
ay evet cok çirkinler öpünce prens oluyormu acaba sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…