FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Arkadaslarimiza gonderebiliriz mesela bana malum 12 haziran d.gunum :asigim: : )

şu fireworks lar nedir acaba?alınca 1 defayamı mahsus kullanımı yoksa süreklimi?oyuna yeni başladığımda fv karşılığı lamba almıştım ne olduğunu bilmeden.meğer o evlerin ve ağaçların üzerini kaplayan ışıklı kar kaplamasıymış.istediğim zaman kaldırıp isteediğim zaman konduruyorum.bu da o tarz bişimi?duruma göre alacam bilgisi olan varmı

canim soyle ki ;

bi kere mahsus ve 1 dakika bile surmuyor patliyor ve kaybolur bilgin olsun
almani tavsiye ETMEM ;tamamiyle hayal hayal kırıklığı :1no2:

Son düzenleme:
Arkadaslar super bi' haber vereyim ;

Cok yakinda belkide önümüzdeki hafta icinde farmville level 100 eklenecek ve 70 den sonra leveller cikmaya devam edecek.Umarim gerceklesir...
Millet -bende dahil - 70 leveldan sonra oynaminin bi anlami olmadigi icin birakiyor belki de ZYNGA bunun farkina vardigi icin yukseltmeye kadar verdiler leveli
Bekleyip gorecegiz
buna en cok ben seviniyorum : ) uzun zamandir 70 leveldayim ve birakmayi dusunuyordum ;yirttilar kaydirigubbakcemile3:smiley-cool:

Arkadaslar Yeni koleksiyon geliyor. Düğme Koleksiyonu :bbo:

gübreleme , hasat ve komsularımızdan hediye olarak gelecek bu parcalar.

Aldigim yeni haberler bu konuya iliskin delikafadulden

*levelleri yüksek olanlara yeni bitki ekip biçebilecek.yeni hediyelere sahip olacaklar

*farmvilleyi e - mail adreslerine kayıt ettirenlere teşekkür hediyesi olarak, 2 hafta boyunca günde 1 tank bedava benzin kullanabilecekler

66 levelim 70 olsunda bitsin diodummm
bendende size bir haber yavruşlarınız için yeni barınak alıp aynı sekilde tamamlayabiliosunuz

Farmville yayinlanmamis Farmers Market (pazar Yeri) Stall (tezgahlari), Bu üc ürün farmvilleye daha gelmedi, önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor. Ürünlerle birlikte Tezgahlarida hazirlayan farmville simdiden bu itemleri serverine yükledi.

canim soyle ki ;

bi kere mahsus ve 1 dakika bile surmuyor patliyor ve kaybolur bilgin olsun
almani tavsiye ETMEM ;tamamiyle hayal hayal kırıklığı :1no2:
iyiki almamışım bilmiyorumkismile
bişi dicem bu dogum gunu seyleri bende yok:gitme:
aa niye yokki bnde var bi kaç gündür ama ahala almadım şu balıonlardan alcam ama hoş duruyo
bn anlamadım bu tezgah olayını ya neye göre oluyo ne yapınca benzin falan verio ıynuyorum ama anlamadım gitti

açıklamıştım canım gecen sayfalarda
bendede varmıs ya baktımda o balonlu kapıdan aldım coook guzelllll

pembe balonlu kapıdan bana da yollasana hediyekaydirigubbakcemile3

şu sebze standlarından 4 tane aldım.hepiciğini doldurdum.ben sanıyordum ki öyle duracak.hadi dekor olsun dursun dedim.domates,iris vs...doldurdum dördünüde.birkaç gün sonra bir baktım içi boşalmış standların niye acaba?

pembe balonlu kapıdan bana da yollasana hediyekaydirigubbakcemile3
25 fv yükledik sana kendin al sempatiksalakcinni

mesela saatleri var atıyorum domatesin 1 gunu var mesela 1 gun içinde yayınlamazsan bosalır ödül hakkını kaybedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…