devamlı ekip biçince böle oluo ama o evde 70 level olanda cıkıo bende yok daa:kedi:vayyy : ) seni kirli ciki seni sempatiksalakcinni
ev çook güzel çanak bile var :1shok:
devamlı ekip biçince böle oluo ama o evde 70 level olanda cıkıo bende yok daa:kedi:
uydu
devamlı ekip biçince böle oluo ama o evde 70 level olanda cıkıo bende yok daa:kedi:
uydu
: )sositososito
Arkadaslarimiza gonderebiliriz mesela bana malum 12 haziran d.gunum :asigim: : )
şu fireworks lar nedir acaba?alınca 1 defayamı mahsus kullanımı yoksa süreklimi?oyuna yeni başladığımda fv karşılığı lamba almıştım ne olduğunu bilmeden.meğer o evlerin ve ağaçların üzerini kaplayan ışıklı kar kaplamasıymış.istediğim zaman kaldırıp isteediğim zaman konduruyorum.bu da o tarz bişimi?duruma göre alacam bilgisi olan varmı
bişi dicem bu dogum gunu seyleri bende yok:gitme:
Arkadaslar super bi' haber vereyim ;
Cok yakinda belkide önümüzdeki hafta icinde farmville level 100 eklenecek ve 70 den sonra leveller cikmaya devam edecek.Umarim gerceklesir...
Millet -bende dahil - 70 leveldan sonra oynaminin bi anlami olmadigi icin birakiyor belki de ZYNGA bunun farkina vardigi icin yukseltmeye kadar verdiler leveli Bekleyip gorecegiz
buna en cok ben seviniyorum : ) uzun zamandir 70 leveldayim ve birakmayi dusunuyordum ;yirttilar kaydirigubbakcemile3:smiley-cool:
iyiki almamışım bilmiyorumkismilecanim soyle ki ;
bi kere mahsus ve 1 dakika bile surmuyor patliyor ve kaybolur bilgin olsun
almani tavsiye ETMEM ;tamamiyle hayal hayal kırıklığı :1no2:
aa niye yokki bnde var bi kaç gündür ama ahala almadım şu balıonlardan alcam ama hoş duruyobişi dicem bu dogum gunu seyleri bende yok:gitme:
bn anlamadım bu tezgah olayını ya neye göre oluyo ne yapınca benzin falan verio ıynuyorum ama anlamadım gittiFarmville yayinlanmamis Farmers Market (pazar Yeri) Stall (tezgahlari), Bu üc ürün farmvilleye daha gelmedi, önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor. Ürünlerle birlikte Tezgahlarida hazirlayan farmville simdiden bu itemleri serverine yükledi.
25 fv yükledik sana kendin al sempatiksalakcinnipembe balonlu kapıdan bana da yollasana hediyekaydirigubbakcemile3
şu sebze standlarından 4 tane aldım.hepiciğini doldurdum.ben sanıyordum ki öyle duracak.hadi dekor olsun dursun dedim.domates,iris vs...doldurdum dördünüde.birkaç gün sonra bir baktım içi boşalmış standların niye acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?