• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

bugun gelen weddıngde alınacak hediyeler

10 hediye

safe_image.php

20 hediye

safe_image.php

30 hediye

safe_image.php

50 hediye

safe_image.php

75 hediye

safe_image.php

100 hediye

safe_image.php

Hediye seceneklerinde zeytin,süt ve yumuta var onlar yollanmiyor.Bir tek truffles isimli sey yollanabiliyor.Zeytin 2 gün,süt 4 gün ve yumurta 6gün hediye tablosunda kalacak anladigim kadariyla ama yollanmiyor ki,onlar o zaman ne ise yariyor?

bende:1closedeyes: o yuzden toplamayacagim :delphin:

zaten bu seferki toplama daha zor mesela 4 yumurta 4 çikolata 2 süt fln topladıdında 1 tane toplamıs oluosun saçma yani hediyelerde guzel değil bende ugrasmıyorum

tüm hediyeler, markettekiler sinir şekilde çirkin. öylesine topluyorum bakalım ne olacak. pasta çok lazımmış gibi:(
bir an önce 70 olup ara vereceğim

biranne önceki sayfalarda anlattım tool bar indirip 25 fv kazanabiliosun 1 defaya mahsus köpeklerinde baglantıdan koşmuyor olabilir bazen baglantı dusuk olunca hayvanlar hareket etmi

teşekkürleeeeeeer.köpeklerim bağlantıdan değil,2 çit arasında olduğu için koşmuyormuş,çok sağ ol,artık sayende koşuyorlar tekrar teşekkürler.:sm_cool:

biranne önceki sayfalarda anlattım tool bar indirip 25 fv kazanabiliosun 1 defaya mahsus köpeklerinde baglantıdan koşmuyor olabilir bazen baglantı dusuk olunca hayvanlar hareket etmi

teşekkürleeeeeeer.köpeklerim bağlantıdan değil,2 çit arasında olduğu için koşmuyormuş,çok sağ ol,artık sayende koşuyorlar tekrar teşekkürler.:sm_cool:

opuyorumnanaktan

benm yavruşlar büyümüyor kaç gündür harvest diom yok özel bişey yapmak gerekiyormu büyümeleri için

bugün ilk defa benim bebiş ineklerden biri büyümüş olarak çıktı
hemen abilerinin ablalarının yanına yerleştirdim

Markete yeni gelen animal box 'in icinden cikanlar arkadaslar ;

20 fv ye satiliyor

facebook_farmville_freak_mystery_animal.jpg

•Female Mandarin
•Red Panda
•Pygmy Goat
•Black Yak
•Blue Jay

mb_bluejay.png
mb_pygmygoat.png
mb_redpanda.png

mb_femalemandarin.png
mb_blackyak.png

facebook_farmville_freak_PSiLuffYew_mystery_animals.jpg

facebook_farmville_freak_castello_notice.jpg

•Castello – 64 FV$
•Tuscan Villa – 54 FV$
•Rosetta Hall – 46 FV$

facebook_farmville_freak_castello.jpg
facebook_farmville_freak_tuscan_villa.jpg
facebook_farmville_freak_rosetta_hall.jpg

facebook_farmville_freak_angela_tuscan_villa.jpg

facebook_farmville_freak_crimax_castello_tuscan_villa_rosetta_hall.jpg

•Bellissimo Falls 36$FV
•Florella Fountain 24$FV
•Tall Bush 2$FV (this item has been brought back)
•Tuscan Table Set 12,000 coins

facebook_farmville_freak_bellissimo_falls.jpg
facebook_farmville_freak_tall_bush.jpg
facebook_farmville_freak_florella_fountain.jpg
facebook_farmville_freak_tuscan_table_set.jpg

sanki fv miz varda almıyoruz :) :)25 fv almıştım birkaç daha vardı. şu fakirin dün yine 16 fv çalınmış. bu kaçıncı sinir şeyler. tam bir kutu hediyelik. bende şifremi falan değiştirdim

Back