FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

anam çok güzel kız bende o 2 atlı evden istiyorum ya 6 tane aldım 3 tane hayvan cıktı yine hayvan cıkar diye korkumdan alamıyorum

bnde sana çıkan şu palimeyeliden istiom :dance: hadi değişelim

valla 5 tanbe aldım sadece o çıkmadı vazgeöçtim bnde :dilcikar:
haftaya denerim şansımı bakalım neler gelecek
:)

bence bi daha dene derim çıkar belki o çok güzel vermem :1closedeyes::sm_cool:

param kalmadı ki:1closedeyes:
25 fvde vermio artık zingaaa amcam verdik 50fv yiteeer ya dio :bbo:

başka hesaba al veriyor ben kardeşlerime fln aldım dolu hala veriyor

kızlar ben toolbar kurarak 100 fv kazandım..
4 tane box aldım şelale,göl,adobeshop ve ayı gibi bişey varya ondan cıktı..
tabi farklı hesaplara kurdum..

toolbarı kurdum dün pcye 25 fv yi kaptım D

evet ben 2 kez aldım bir tane exlorera kurdum bir tane mozillaya :)50 fv hediye aldım

bende hem kocişe hem kndime aldım zemuszemus bidaaa deneyim bakam belki alırım yine

ya kızlar nasıl kuruluyor bu toolbarlar.oh valla biz burda minnacık fv lerde sürünelim siz oohhh güzel güzel evler kurun.banane bende istiyooommmmm.olmuyor denedim ama ancak yukarı doğru cıkan tavşan oku var.acılmıyor dolmuyor bir türlüü senağlama senağlama yardıımm ,imdaaattt,help helpppppp benneyaptımki senağlama senağlama senağlama

ama evlerde hakketten güzelmiş,güle güle oturun ,, ama bende isteriiimm .

mozilladan olmadı exlorerdan oldu deneyin sizde ya oyunu açarken install yazıo ordan yönlendiriyo zepp tarif etmişti sanırım

işte burda zepp ve you paylaşmşlar

kızlar, yumurtalardan çıkan yeni tavukları kümese koydum hata mi ettim? birbirine karıştılar bilgi yazarsanız sevinirim

o okun gösterdiği yerde bi uyarı çıkması lazım ona tıklayıp eklentiyi karşıdan yükle diceksin...

Heeler köpeklerinin ayni zamanda Gri, Siyah ve Kahverengi renkleri mevcuttur. 65 Fv cash karsiligi markette bulabilirsiniz. Heeler köpegi de diger köepkler gibi 14 günlük yavruluk döneminden geciyor, digerlerinden tek farki ise Egitimlerini bitirince Hasat islerinde citcisine yardim ediyor.

Heeler cinsi köpekler farmville markette, 21/05/2010 Tarihli yeni update ile Heler cinsi köpekler farmville markette satin alinabilir durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…