başka hesaba al veriyor ben kardeşlerime fln aldım dolu hala veriyor
olmadı cnm ya denedim
toolbarı kurdum dün pcye 25 fv yi kaptımD
evet ben 2 kez aldım bir tane exlorera kurdum bir tane mozillaya :)50 fv hediye aldım
bende hem kocişe hem kndime aldım zemuszemus bidaaa deneyim bakam belki alırım yine
Farmville Toolbar yükle 25 fv alma sansini yakala, Farmville toolbarin tüm oyuncular tarafindan kullanilmasini istiyor bu sebeple toolbari indiren ve kuranlar arasindan bazilarina 25 fv veya Toggenburg kecisi cikacak. . Seciminizi yapip adrese gidin eger daha sonra toolbar hosunuza gitmezse bilgisayarinizdan silebilirsiniz.
TOOLBAR İNDİRME VE KALDIRMA
SADECE EXPLORER VE MOZİLLA FİREFOXTA CALISIR
OYUNUN ACILIŞ SAYFASINA GELİYOSUNUZ ÜSTTE GÖRDUGUNUZ RESIMDE KIRMIZI İLE İŞARETLEDİĞİM SİZİN SAYFANIZDADA BULUNAN LİNKE TIKLIYORSUNUZ YADA ALTTA OLUR FARMVİLLE GAME BAR YAZAR ONA TIKLIYORSUNUZ
ADIM OLARAK RESİMDEKİ GİBİ ''INSTALL'' SECENEGİNİ TIKLIYORSUNUZ
YÜKLEME İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA SAYFANIZA DÖNÜP ''FINISH'' SECENEGİNİ TIKLIYORSUNUZ
TOLLBARINIZ YUKLENMİŞ OLUYOR.. BU YUKLEDIGINIZ EKLENTİ OYUNUNUZ ACIK DEİLKEN BİLE SİZE HASATINIZA KAC DAKİKA KALDIGINI BİLDİRMEK GİBİ BİR ÖZELLİGE SAHİP. OYUN SAYFASINI AÇ MADAN HASATINIZIN GELIP GELMEDIGINI BURDAN TAKIP EDEBİLİYORSUNUZ.
TOOLBARI KALDIRMAK İÇİN SAYFAYI ACIP MENÜDEN ''ARAÇLAR'' SECENEGİNE TIKLIYORSUNUZ
AÇILAN MENÜDEN ''EKLENTİLER'' SEÇENEGİNİ TIKLIYORSUNUZ.
SON OLARAK KALDIR SECENEGİNE TIKLIYORSUNUZ VE KALDIRMA İŞLEMİ TAMAMLANIYOR
ya kızlar nasıl kuruluyor bu toolbarlar.oh valla biz burda minnacık fv lerde sürünelim siz oohhh güzel güzel evler kurun.banane bende istiyooommmmm.olmuyor denedim ama ancak yukarı doğru cıkan tavşan oku var.acılmıyor dolmuyor bir türlüü senağlama senağlama yardıımm ,imdaaattt,help helpppppp benneyaptımki senağlama senağlama senağlama
ama evlerde hakketten güzelmiş,güle güle oturun ,, ama bende isteriiimm .
kızlar, yumurtalardan çıkan yeni tavukları kümese koydum hata mi ettim? birbirine karıştılar bilgi yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?