• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

yumurtalardan cıkanlar

30190_421416459803_224337954803_5464229_1142213_n.jpg

Arkadaslar haziran ayi icerisinde 50 fv verilecekmis bu 25 lik fv gibi ;oyle bi duyum aldim :sm_confused:

Son düzenleme:
50 fv mi akannehirsanmam ama umarım olur bende mayıs ayının sonunda bitecek diye duydum

çok ilginç bişey oldu toolbarı kurarak kazandığım 25 fv uçtu gitti..evet uçtu dün bi açtım baktım yok...
diğer hesaplardakini asıl hesaba box yollamıştım. asıl hesaptaki 25 fv duruyordu artık yok anlamadım gitti.

bi hile varmış komşularınız fv lerinizi çalabiliyormus bu aralar arttıı o şikayet güvenmedigin komsularını sil belkide baglantıdan dolayı görünmüyodur bazen gidio ertesi gun geri gelio fln

güvenmediğim komşum yok ta şimdi yeniden bakim gelmişmi dün yoktu bgn henüz açmadım.

Acilmamis ürünler arasinda olan Terracotta Planter bir kac gün icinde farmvilleye dahil olmasi bekleniyor.Acilmamis ürünlerin nezaman oyuna dahil olacagini farmville den baskasi bilemez..

Farmville ye yeni ürünler gelmeye devam ediyor. Bu seferki yenilik bahce cücelerinde, daha önceden Altin, Gümüs, Bronz ve daha bir cok cesidi olan Bahce cücelerinin simdide Platinum Gnome (pilatin bahce cücesi) geliyor.

Farmvilleye 26/05/2010 carsamba günü yapacagi update icin ürünleri hazirliyor. Yine bir cok yenilik gelecek ve bu yenilik limitli hediyeler ve ürünler arasindan secilecek. Bunlardan birkaci Farmville Motosiklet, Farmville polis karakolu ve Yemek masasi Fiyati ve tarihi hakkinda kesin bir bilgi verilmezken, Bu ürünlerin Farmville Dekorasyon serverinde bulunmasindan dolayi büyük ihtimal dekorasyon ürünleri olarak gelecek.
deco_motorcycle_red_icon.png
Farmville Motorcycle

deco_tablespread_icon.png
Farmville Yemek Masasi

bldg_policestation_icon.png
Farmville polis karakolu

yemek masasını 1 aydır bekliyorum:umursamaz:gelsin artık yaaaa
bu arada hayatcım o inekten coınsle sadece 1 adet alabiliosun dun sormustun cevap veremedim sanırsam ama fv ile alıosun istedgin kdr

Farmville Toolbar yükleyip de 25 Fv kazanmada son bir hafta. Mayis ayi sonuna kadar devam edecek olan 25 fv hediye dagitimi tüm yeni actiginiz hesaplardada aktif olacak.

farmville25-fv-alma-resmi.png

aldım cnm 2 tane :)
attım ahıra yavruşlarını bekılişyorum bakalım :)

Co op Farmingde Yeni Gri Tavsan Görevi, 25/05/2010 tarihli yeni co op farming updatesi ile yeni bir görev eklendi, Level 22 ve yukarisinin yapabildigi bu görevin hediyesi Gri tavsan, bildiginiz gibi Gri tavsani alabilmek icin görevi altin madalya süresinde tamamlamak gerekiyor.

28490_422230329803_224337954803_5489117_995494_n.jpg
28490_422230344803_224337954803_5489119_6391290_n.jpg

Son düzenleme:
Back