Farmvillede Adobe (kerpic) ve Güneybati ürünlerinin bitmesi ile birlikte yeni gelecek olan toskana ürünlerini hizla tamamlamaya basladi. Bu ürünlerden daha acilmamis olan bir kactanesini yayinliyoruz.
laleli kaya güzelmiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farmvillede Adobe (kerpic) ve Güneybati ürünlerinin bitmesi ile birlikte yeni gelecek olan toskana ürünlerini hizla tamamlamaya basladi. Bu ürünlerden daha acilmamis olan bir kactanesini yayinliyoruz.
arkadaşlar, kümesimin kapasitesini arttırmak istiyorum. nasıl yapılıyor acaba? bilenler anlatabilir mi?
Ark lar aldığımız taylar büyüyormu
kümes için 3 gün detoplam 10 kişi yardım etmeli dimi? her 1 gün için 10 kişi değil dimi?
çoook teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan ben önceki sayfalarda aradım ama bulamamıştım. tavuklar ortada kaldı. bi de şu tuvalet kağıdı ne işe yarıyor. hediye kutumda 1 aydır duruyor. bi de meyve toplayan kız resmi ver kerametlerini çözemedim.:kedi:aslinda onceki sayfalarda var ama tekrar etmis olalim
EXPAND diyerek karşınıza geen yardım istek mesajını duvarınızda yayınlayın. Depolama birimlerinin genişletilmesinde (expand storage) olduğu gibi 3 gün süresince 10 kişi size yardım ederse (click here to help) genişletme işleminiz tamamlanacaktır. İlk aşamada 20 olan tavuk kapasitesini 40'a çıkarabilirsiniz.
Yardım için "Click here to help" tıklanması gerekiyor. Tıklayan çiftçiler 100 oyun parası (coin) kazanır. Bu arada depolama birimlerinin genişletilmesinde olduğu gibi gerekmedikçe "give up" (iptal) demeyin. kaydirigubbakcemile5
benimde sorunum komşum az ve çiftliğimi büyütmek istiyorum komşu olabilirmisiniz bana
çoook teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan ben önceki sayfalarda aradım ama bulamamıştım. tavuklar ortada kaldı. bi de şu tuvalet kağıdı ne işe yarıyor. hediye kutumda 1 aydır duruyor. bi de meyve toplayan kız resmi ver kerametlerini çözemedim.:kedi:
1: ( Cok yakinda belkide bu hafta icinde) Tüm farmville evleri döndürelebilecek istediginiz yöne evleri cevirebileceksiniz. Tavuk kümesleri ve At ahirlari bunlarin disinda tutuluyor.
2: Bütün farmville oyunculari icin yeni bir at cinsi yayinlanacak (Mustang) yaban ati ve bu atin yavrusu, bütün farmville oyunculari icin diyorum cunki; Bu at Fv veya Coinsle degilde Komsularinizin yardimi ile alinacak.
3: Farmville köpekleri icin hazirlanmis Level 5 yakinda aktif olacak ve Level 5 e gelen köpekler ciftciye tarla icersinde yardim etmeye baslayacak.
4: Yeni bir tiklama araci gelecek ve eskisi gibi nesneleri Move tusu ile degilde sürükle birak yöntemi ile yer degistirecek. Bu yöntem bütün farmville oyunculari icin cok kullanisli olacak.
5: Su anda oyun da kullanmakta oldugumuz Kirmizi kürek (Silme Araci) degisecek ve silmek istedigim itemlerde eminmisiniz mesaji gelmeyecek. Yani: Kürege tiklayip bir tarlanin üstüne tikladigimizda Silmek istediginizden eminimisiniz yazisini okeylemek zorunda kalmadan tarla direk silinecek.