FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Farmville artik oyuncunlarin isteklerine daha cok önem vermeye basladi. Eskiden 30 olan gift box limiti en son 50 ye cikarilmisti, simdi ise limitsiz bir sekilde büyüdü ve benim gördügüm en cok 112 ye kadar cikti. Komsularin gönderdigi hediyeleri kabul ederken belki limit halen 50 olabilir fakat oyun esnasinda alinan hediye ürünler ve kacak hayvanlarda limitler kalkti.
farmville-hediye-kutusu
Siz en cok kac hediyeye ulastiniz? Suan halen limiti belli olmayan gift boxlar icin kesin bir rakam söylemek icin cok erken

heryer hayvan oldu hala ahyavan çıkarıyorlar yeniş görevler falan çıkarsalar yada bişeyler göndersek alsak birbirimizden heyecan gelse oyuna dimi ya hiç hevesim kalmadı bu ara oynayasım yok (

sorma youcum ya o kadar heveslendim o köprüye 1 tane daha aldım çıktı pek sevimdim ama çiftliğe koyunca çok gereksiz bişy olduğunu gördüm hiç hoş deil yaa

evet ya bende bi işe yarar guzel durur sandım bekledigimden küçük

Su botanikal garden olayi bitti mi?Icine birsey koyulabiliyor muydu?Ne ise yariyordu?iInternet baglantimin koptugu siralar gelmis,elimde malzeme var ama iskeleti yok,markette de bulamadim.Ayrica yumurta kampanyasi tamamen bitti mi? Sepeti silyim bosuna yer isgal etmesin.Yeni kampanyalar var mi?

Off ya 2,5 hafta baglanti sorunum oldu,oyundan cok kopmusum gibi geliyor(

içine bişi konulmuyor öyle süs ben pek begenmedi bosa yer kaplıo gibi geldi bana süresi vardı bitmiş olabilir yumurta olayı bitti çoktan eğer içinde yumurtan kalmadıysa sil anneler gününde bekleniyordu bir kampanya ama sepet geldi sadece baska bişi çıkmadı yani toplamak için fln çıkmadı
ayrıca hediyeleri kabul etme süresi 2 hafta eğer 2 haftayı geçtiyse alamıosunuz değiştiyse bilmem

Himm süs-müsse önemli degil,ahir veya yavru hayvan barinagi gibi kullanisli bisey sandim.Neyseki önemli bisey kacirmamissim.Tesekkürler canim.

yok canım çok önemli bişi değil pek yenilikde olmadı zaten ama markete bak sen

at ahırlarınızı genişletebiliyorsunuz aynı şekilde size malzeme gönderecek arkadaslarınız
buda az önce yaptıgım köşem

yan tarafta ahırın görünür küçük ona tıkla sonra expand de gerisi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…