Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 fv deil 2 fv ye alıosun canım az önce aldım kendiminkini 3 gundur yemlemiodum kaçmış sen yenisine baktıgın için 65 fv görüosunköpeğim kaçmış 2 taneydi. 3fv değil ama 65 fv ye alınıyormuş.
nerde o kadar para yok ki.
koleksiyon görevimi bitirdim ondan 350 hatta bi ara 400 küsüre cıkmıstı şimdi kullanmaya basladım350 depomu akannehir
maşallah Allah daha çok versin :)
canım 4 saatlik ek topla seninde olur ben hep 4 saatlik ekiyorum devamlı artıyor fv lerimallahını seven o kdr fv yi nasıl biriktirdiğini söylesin yaaaaaaa...hayat24 you_know duyun feryadımı
tamam bende eşimin kuzenimin hesabından girip hediye yolluyorum ama fv lerim 10 dan yukarı cıkmadı hiç...
lütfen burdan yazmıyosanız özelden yazın
resimler alıntı malesef bnde fv zedelerdenim fv işini zep be you_know a sormak lazım en çok onlar tüketiyo yasakkelime
bnm birikmiş 16 fv param var harcamaya korkuyom :1shok:
canım özeline atacam bakarsın zemuszemusyou know tatlım bişi sorcam 70 level olsan toplam fv paranda 70 olur.ama bakıyorum bazı arkadaşlara fv lik aldıkları ev olsun başka dekoratif eşyalar olsun 70 fv .yi aşmış gitmiş. nerden baksan 100-200 fv lik para harcamaları gerekiyor.nasıl oluyorda fazlasını buluyorlar.başka tarlası bile olsa imkansız gibi görülüyor.neyle alıyorlar kuzum de hele bi yaa kafamçokkarıştı .bende istiyorum güzel evler eşyalar ama :1no2: yohturr..
Ay irnam ne biçim evler görmüyormusun pinokyonun marangoz babasının elinden çıkmış gibi ...yani çok istikrarsız bi yanda şato gibi, bi yanda tahtadan .....hem hileyi boş ver biz oyunumuza bakalım...anlattılar bana ne hileler yapıldığını, eee o zaman oyunun ne anlamı var
biz paramıza bakalım istediğimizden alalım şekerim.iki tarlamız var biri 12fv biri 22 kafanı takma :):)
hediye gönderme konusunda benımde aklımda sorular var geçen hafta bi kişiye tam 25 tane hediye yoladım aynı gün hatta aynı saatte...normalde bi kişiye günde bi kere hediye yollanıyo...anlamadım gitti.