FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Arkadaslar benim kopegin bugun 14 .gunu
yarin buyumesi lazim
bilginiz olsun 14 boyunca besledikten sonra 3 fv karsiliginda kopegimiz buyuyecek
bakalim yarin neler olacak bizim kopekcige : )

yaaa 3fv vermezsek büyümcekmi o kadar besledim yemedim yedirdim bide fv mi vercezbilmiyorumkismile benimde bugun son
ya bi tane daha mystery box alcamda ya yine akvaryum cıkarsa akannehir alimmi kız zepp

yaaa 3fv vermezsek büyümcekmi o kadar besledim yemedim yedirdim bide fv mi vercezbilmiyorumkismile benimde bugun son
ya bi tane daha mystery box alcamda ya yine akvaryum cıkarsa akannehir alimmi kız zepp

malesef oyleymis :bbo:

al kiz hediyeler guzel
ev cikarsa koyma alsanaalsanasmile uzulurum haa : ):çok üzgünüm:

aldım valla kule çıktı ev cıkmasın dedim zaten dolu ev çiftlik sıkıldım yer kalmadı :sinifsinif:

nie haksızlık olsun seker 4 saatlik ek topla seninde olsun

herzaman 4 saatlikk yapıorumm ama çokk zorr level atlıooo delii oluorumm kötükedihüso

Arkadaslar benim kopegin bugun 14 .gunu
yarin buyumesi lazim
bilginiz olsun 14 boyunca besledikten sonra 3 fv karsiliginda kopegimiz buyuyecek
bakalim yarin neler olacak bizim kopekcige : )

fv miz yok zatnn bide besle beslee okdrr daa da bitmesinn aç bu köpek lmaz:

aldım valla kule çıktı ev cıkmasın dedim zaten dolu ev çiftlik sıkıldım yer kalmadı :sinifsinif:

aman havani sevsinler: ):mymeka:

saat kulesi guzel kaydirigubbakcemile5

ama farm da saat kulesinin ne isi var anlamadim : ))akannehir

herzaman 4 saatlikk yapıorumm ama çokk zorr level atlıooo delii oluorumm kötükedihüso

fv miz yok zatnn bide besle beslee okdrr daa da bitmesinn aç bu köpek lmaz:

aynen oyle delikafadulden

ya şu gelecek olan parfüm imalatı yapan seyi cok merak ediyorum ya

Woowwww benimse sadece bir altin tavukcugum var,neyse nazar etmeyim ne olur,calisyim zamanla benimde olursırnaşık şey

bendede hiç şans yok biliomusun ne zaman komsunun yumurtasına kıst desem içinden tavuk cıkıo ev cıktı bi defa baska bişi yoklmaz:

Burda da Gördüğümüz Gibi 1/3 .. 3 kere beslediğimizde köpek bi sonraki lvle atlayacak ve her levelde farklı hareketler yapacak 2.lvlde Yuvarlanma Yapıyor :) Eğer Beslenmezse Leveli Düşecek ve Öğrendiğini Yuvarlanmayı Kaybedecek...

Arkadaşlar Her Levelde Köpeğe ılk Level 1 Kemik Gerekiyor Onu Verdiğimizde 2.Levele Geliyor... 2.Levelde 3 kemik ıstiyor...ılk Kemiği Verdikten 24 Saat Bir kemik daha bu 3 kemiğide verince 3. Levele Atlıyor ve Kimbilir Ordada 5 Kemik ıstiyordur :)

bilgiler icin tskler you kaydirigubbakcemile5

bu kopek beni mahvetti delikafadulden
yakinda tatili cikacagim ins. o vakite kadar biter

yoook kız satılırmı cok tatlı kosuo totosunu sallıo

ne gülüon kız eğer görmek istiyosan benim bahceme bakman yeterlikaydirigubbakcemile3

hee girdim gördüm herbişeyini.şok oldum akşam saat kulesini görünce:)

1. GÖrev tıckle: KÖpek yere oturuyor .
Bunu kÖpeĞınıze ÖĞretmk ıÇın 1 gÜn kemık vereceksınız..

2.gÖrev rolle over: KÖpek bunda yatıp yuvarlanıyorbunu kÖpeĞınıze ÖĞretmek ıÇın 3 gÜn boyunca gÜnde 1 kez kemık vereceksınız 3 gÜn sonunda kÖpeĞınız bu hareketı yapmayı ÖĞrenecek...

3.gÖrev play dead:kÖ...pek ÖlÜ taklıtı yapıyor.bunun kaÇ kemıkle olduĞunu daha gÖremıyoruz gÖrmek ıÇın sanırım gÖrev 2'yı yapmamız gerekecek ..
Kısaca: Olay her gÖrev ıÇın belırlenmıŞ kemık sayısı var o kadar gÜnde o kadar kemıĞı vereceksınız kÖpeĞınıze ve o tuŞ aktıf olacak kÖpekte kÖpek o hareketı yapma ÖzellıĞıne sahıp olacak..

Not:ÖrneĞın 2. GÖrevde 3gÜn gÜnde bır kez kemık verılcek...1. GÜn verdınız 2. GÜn unuttunuz bu sefer gÖrev sıfırlanıyor tekrar baŞtan 2. GÖrevı yapmanız gereklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…