FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

benide şakaladı arkideşin biri bu tuvalet kağıdından nasıl kurtulcem bilgisi olan varsa bi yardımcı olsun yawsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
tıkla üzerine clean gibi bişi yazıo onu tıklarsan silinir

bende oyuna yeni başladım ama bilmediğim için sarmadı ama şimdi siteden bakarak tekrar oynamaya başladım..

:mymeka:kim yapti nan benim barni akannehir:roflol:

günaydın canım,
açıklamalrın için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan allahtan merak edip kimsenin evini yok etmemişim:lepi:
eee atalarımız boşuna dememiş isanın başına ne gelirse merakten diye :roflol:
smhsmh alacağın olsun kıs :mymeka: bende milletin günahını aldım, biri benim çiflikte hacetinimi giderdide kağıdını unuttu diye :roflol::roflol:

günaydın arkadaşlar levelım altı ama suan hiç param kalmadı hepsıne eklıecek tarle aldım bikısmınıda kısa
sürelı ektım hasatlarım olunca toplayacagım bikaç gun böyle mi devam edeyim level atlamak dahasonra hayvan vs işlerine gireceğim...

rica ederim canim :kedi:kaydirigubbakcemile5

zepp bilemiyceğüm kuzum kim yaptı sana barni :jeyyar:

: )
buldum buldum yapani :icecream:

bence 4 saatlik urunler dikip devam et
hayvan isine gerersi sonra
kaydirigubbakcemile5

daha cok basindasin oyunun

zepp seni bekliyorum aydınlat bizi.yeni birşeyler çıkmış yine.anlıyordum aslında ama bunu anlayamadım bir türlü.ben level 48 deyim

o yeni görev kızlar herkeste daha tam eklenmemiş bende eklenmedi daha acılıyor ama bos sanırım çiçek meyve fln bişiler var onların ekimiyle yardımla fln olan bişiler zeep gelde anlat yaw bende acılmadan öğrenmiş olam

Yettim : )

Farmville Co-Op

Arkadaslar ;Oyuna Girişte Karşınıza Gelen Bu Resimde “Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerinin Değiştiğini ve Yeni Yerini Gösteriyor, Bu Ekran Daha Sonraki Girişlerde Çıkmayacaktır 1 Kereye Mahsusdur.
“Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerine de Co-Op Farming Kurdele Görevlerine Giriş Yapacağınız Bölüm Eklenmiştir..

BU YENI ÖZELLIK KOMŞULAR ARASINDA YARDIMLASMAYA,GÖREVLERİ TAMAMLAYIP ÖDÜLLERİ ALMAYA OLANAK SAGLAYACAKTIR.

OYUNA GİRDİĞİNİZDE ”DELETE”TUŞUNUN OLDUGU KISIMDA ARTIK YENİ BİR BUTONUMUZ VAR….”GÖREV BUTONU” BURAYA TIKLADIGIMIZDA ”ALL JOBD”,”ACTIVE JOB” VE JOB HISTORY BÖLÜMLERİ GÖRÜNECEK…YANİ…ARKADASLARIMIZIN TALEP ETTIGI GÖREVLER-İSTEKLER-YARDIM ISTEKLERI ,SİZİN YARDIM İSTEKLERINIZ…VS GÖRÜNECEK …..

1.Accept A Job : KOMŞULARINIZ YARDIM İSTEYECEK,KABUL ETMELİSİNİZ.

2. Recruit Friends To Help : SİZE YARDIM ETMESİ İÇİN ARKADASLARINIZI TOPLAYIN VE ÜRÜNLERİNİZİ YETİŞTİRİN.BURDAN SİZ İSTEKTE BULUNUYORSUNUZ YARDIM İSTİYOSUNUZ.

3.Complete The Job : SÜRESİ DOLMADAN ÖNCE YETERLİ ÜRÜNÜ YETİŞİRMELİSİNİZ

4. Reap The Rewards : GÖREVİ NE KADAR HIZLI TAMAMLARSANIZ ,ÖDÜLÜ O KADAR CABUK ALIRSINIZ :jeyyar:

Ek olarak bu görevle ilgili 3 yeni görev daha eklendi,

Oyunun Kurdele Görevleride Bu Şekildedir..
Best of the Rest
Employee of the Month
Fabulous Foreman

Bu oyun bitmezzzz!delikafadulden

Son düzenleme:
yeni görevimiz hayırlı olsun:)Arkadaşlar birtane daha sorum olacak bu tarladaki altınları nasıl yakalıyoruz bir türlü yakalıyamıyorum da::::)

yakalanmıyor onlar cnm zaten cıktıgında 100 coıns veriyormus

yakalanmıyor onlar cnm zaten cıktıgında 100 coıns veriyormus

eminmisin canı ya birkeresinde tesadüftü herhalde tam düşerken tıkladım kilitli bir sandık çıktı kilidin şifresini emailime gönderdiler açtim ne çıktığını hatırlamıyorum.Ama şimdi olmuyor.

ona tıkladıgında cıkmıyor canım tarlanı biçerken cıkan mystery box dediğin o bi ara herkese cıktı ama bana hiç çıkmadı :kedi: yani ona tıklamak için ugrasma

canim ödül olarak ne veriliyor peki bide bu ürünleri ekip toplayacagiz demi mesela ne gibi seyler kazaniliyor coins ve xp mi yoksa dekorasyon hediyeler falanmi

selam kızlar
operadan siteye giremıyorum dun açık bırakmıştım sayfayı internet gitniş ata vermiş şimdi giremıyorum siteye butun sebzelerım çürümüştür artık...
firefox da giriyorum siteye ama oyun açılmıyor napsam bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…