:mymeka:kim yapti nan benim barni akannehir:roflol:
günaydın canım,
açıklamalrın için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan allahtan merak edip kimsenin evini yok etmemişim:lepi:
eee atalarımız boşuna dememiş isanın başına ne gelirse merakten diye :roflol:
smhsmh alacağın olsun kıs :mymeka: bende milletin günahını aldım, biri benim çiflikte hacetinimi giderdide kağıdını unuttu diye :roflol::roflol:
zepp bilemiyceğüm kuzum kim yaptı sana barni :jeyyar:
günaydın arkadaşlar levelım altı ama suan hiç param kalmadı hepsıne eklıecek tarle aldım bikısmınıda kısa
sürelı ektım hasatlarım olunca toplayacagım bikaç gun böyle mi devam edeyim level atlamak dahasonra hayvan vs işlerine gireceğim...
yakalanmıyor onlar cnm zaten cıktıgında 100 coıns veriyormus
Yettim : )
Farmville Co-Op
Arkadaslar ;Oyuna Girişte Karşınıza Gelen Bu Resimde “Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerinin Değiştiğini ve Yeni Yerini Gösteriyor, Bu Ekran Daha Sonraki Girişlerde Çıkmayacaktır 1 Kereye Mahsusdur.
“Delete Tool”un (Kırmızı Kürek) Yerine de Co-Op Farming Kurdele Görevlerine Giriş Yapacağınız Bölüm Eklenmiştir..
BU YENI ÖZELLIK KOMŞULAR ARASINDA YARDIMLASMAYA,GÖREVLERİ TAMAMLAYIP ÖDÜLLERİ ALMAYA OLANAK SAGLAYACAKTIR.
OYUNA GİRDİĞİNİZDE ”DELETE”TUŞUNUN OLDUGU KISIMDA ARTIK YENİ BİR BUTONUMUZ VAR….”GÖREV BUTONU” BURAYA TIKLADIGIMIZDA ”ALL JOBD”,”ACTIVE JOB” VE JOB HISTORY BÖLÜMLERİ GÖRÜNECEK…YANİ…ARKADASLARIMIZIN TALEP ETTIGI GÖREVLER-İSTEKLER-YARDIM ISTEKLERI ,SİZİN YARDIM İSTEKLERINIZ…VS GÖRÜNECEK …..
1.Accept A Job : KOMŞULARINIZ YARDIM İSTEYECEK,KABUL ETMELİSİNİZ.
2. Recruit Friends To Help : SİZE YARDIM ETMESİ İÇİN ARKADASLARINIZI TOPLAYIN VE ÜRÜNLERİNİZİ YETİŞTİRİN.BURDAN SİZ İSTEKTE BULUNUYORSUNUZ YARDIM İSTİYOSUNUZ.
3.Complete The Job : SÜRESİ DOLMADAN ÖNCE YETERLİ ÜRÜNÜ YETİŞİRMELİSİNİZ
4. Reap The Rewards : GÖREVİ NE KADAR HIZLI TAMAMLARSANIZ ,ÖDÜLÜ O KADAR CABUK ALIRSINIZ :jeyyar:
Ek olarak bu görevle ilgili 3 yeni görev daha eklendi,
Oyunun Kurdele Görevleride Bu Şekildedir..
Best of the Rest
Employee of the Month
Fabulous Foreman
Bu oyun bitmezzzz!delikafadulden
aynennn....Ayyyy dipsiz kuyu bu oyun.... sinir:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?