FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

evet ya aynen bende dün büyüttüm bugün aynı boyutta bir sürü yumurtam gitti büyütme iksirini bulacan diye:sinifsinif:

off aynı şekilde 3 cüsünde yakaldım ama boşaymışş gitti onca yumurtam kötükedihüso

Arkadaslar yeni eklenen mystery box 'in icinden cikanlar iste ;

16 fv aliyoruz ...

Lilly Pad Pond, 400 XP
Squirrel, 350 XP
Horse with Plow, 325 XP
Gnome Sprinkler, 300 XP (features an animated sprinkler)
Duck with Kite, 200 XP
RV Camper, 150

bildiğim kadarıyla 1 nisan şakası canım arkadaşlarının evinin üstüne sarıyosun barn varya onaopuyorumnanaktan

ben yaptım tuvalet kağıdıyla şaka
arkadaşınızın tarlasına gidip soldaki tuvalet kağıdına tıklayıp barn eve tıklayın accept deyin evi barn ev den olacak
inşallah o ev düzeliyodur sonra

ben yaptım tuvalet kağıdıyla şaka
arkadaşınızın tarlasına gidip soldaki tuvalet kağıdına tıklayıp barn eve tıklayın accept deyin evi barn ev den olacak
inşallah o ev düzeliyodur sonra

:mymeka:kim yapti nan benim barni akannehir:roflol:

Son düzenleme:
16 fv olsa dükkan sizin. ay ne yapsam çoğalmıyor zepp bi şey öner bana nolur

Ben kimseye yapmadim cünkü düzelmesse diye beddua almak istemedimsırnaşık şey
Benim de zaten kümes ve inek ahirindan baska birseyim yok,onlara sarilamaz galiba.O yüzden kimse bana saka-maka yapamazşakkıdı.

Bazi komsularimin tarlalarinda evlerinin veya bahcelerinin kenarlarinda ciceklerin minyatürize edilmis hallari var(Günebakan,Lale vb...)Ben yapmak istedigimde normal bir kare boyutunda oluyor.Yani bir tarla karesi.Nasil dar yerlere sIkistiriliyor?Anlatabildim mi bilmiyorum.

16 fv olsa dükkan sizin. ay ne yapsam çoğalmıyor zepp bi şey öner bana nolur

Level kactasin bilmiyorum yesilim ama eger cok ilerlemediysen farmville hesabi sifirlaniyorsa öyle yap(Uzman oyuncu Zeppe danismak gerek) ya da yeni bir ******** hesabiyla basla diycem.Biliyorum cok ugrastirici olacak ama geri kalmak daha da sinir bozucudur.

onları garden shed alıp yapıosun canım marketten garden shed al sonra çiçek ek toplarken buketler onun içinde birikiyor sonrada alıp istedigin yere koyarsn

onları garden shed alıp yapıosun canım marketten garden shed al sonra çiçek ek toplarken buketler onun içinde birikiyor sonrada alıp istedigin yere koyarsn

Hizli cevabin icin tesekkürler.Peki onlari istedigim yere koyunca bir karim oluyor mu?Para,xp falan?
Amma da cikarciyim demi

bnm oyunumda pot of gold kazanım yok oyun vermedi markettede yok bilginiz varmı ne yapabilirim

zepp bilemiyceğüm kuzum kim yaptı sana barni :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…