FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

kümesin üzerine gelip yıkla expand storage yazar onada tıkla yayınla 3 gun içinde 10 arkadasın yardım ederse kümesin 40 tavuk alır tekrar yayınlarsın onada aynı sekilde yardım edilirse 60 tavuk kapasitesine cıkar kümesin

Farmville’ye eklenecek olan köpeklerden 3 adet köpek türü belli olduarkadaslar . Golden Retriever, Border Collie, Englist Sheepdog . Bu köpekler Petville oyununda karşınıza açıklama olarak çıkıyor.

Not : Zynga Yetkilisi, Lexilicious tarafından yapılan açıklamada ; şuan bu köpeklerin oyuna henüz eklenmediğini, Petville oynarak Farmville’ye şuan için köpek alınamayacağını açıkladı.:bbo:

teşekkürler canım.opuyorumnanaktan

yeni mystery box yayınlandı.:lepi:

iste icinden cikanlar ;

Ostrich (Harvestable animal), 400 XP
White Peacock (Harvestable animal), 400 XP
Butterflies (Decorative animal), 150 XP
Macaw (Decorative animal), 500 XP
Mourning Doves (Decorative animal), 200 XP

yeni mystery box yayınlandı da şekercim para yokkkk(

Farmville yakın zamanda eklenecek ördek yavrusu ve deve kuşu.

Yavru ordek cok tatli yaa:asigim:

bugünde yumurta sepeti çıkmış ilk hediyeside karakter büyütmeymiş kaydirigubbakcemile5

arkadaslar bugün gelen yumurta sepetinin icinde neler var ilk yumurta ne ise yariyor tam aciklarmisiniz bi arkadas karekter büyütmek icin ise yariyor demis ama ben tam anlamadim ilki yumurta ikincisi sari bi koyun ücüncüsü bi cüce digerleri denüz bende acilmadi acilan varsa yazarsa sevinirim simdiden tesekkürler

soyle anlatayim ;

Bahar Sepetinde biriktirdiğimiz 10 yumurta karşılığı alacağımız Mystery Yumurtalardan çıkabilcek ödüller ;

Büyük Avatar Boyutu
Çiftlik Hands
Arborist
Küçük Yakıt
100 XP

Bunu kullandığınız da çiftciniz normal halinin iki katı büyür. bunu demek istemis arkadas : )

Bahar Sepeti Hediyeleri!

10 Bahar Yumurta = mystery Yumurta
20 Bahar Yumurta =Sarı Koyun
30 Bahar Yumurta = Tavşan Kostümlü Cüce
40 Bahar Yumurta = Yaldızlı Yumurta
75 Bahar Yumurta = Çiçek Çeşmesi
150 Bahar Yumurta = Hollanda Yeldeğirmeni

kolay gelsin : )

Hediye kutumda 3 tane yumurta ve bir yumurta sepeti var.O hediyelere sahip olmak icin yumurta sepetini cikarip tarlaya mi koymaniz lazim?Hediye yumurtalari da icine mi atacaz?

Ben biraz acemiyim de yardimci olumusunuz,nasil kullanmam gerek?

Bu arada topic cok faydali olmus zepp,yine dokunulmasi gereken bir yere parmak basmissin,benim gibi acemiler icin...Tesekkürler.

rica ederim canim kaydirigubbakcemile5
aynen oyle sepeti alip tarlanda uygun bir yere yerlestir
gelen yumurtalari kabul ettiginde zaten gif kutuna gidecek otomatik oradan use dediginde otomatik olarak sepete atilacak ; )
kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

ya arkadaşlar bn elemanımı büyüttüm bugün bi baktım, eski güççük boyutuna dönmüşş alsanaalsanasmile
sizdede öle bişi oldumu ?

ya arkadaşlar bn elemanımı büyüttüm bugün bi baktım, eski güççük boyutuna dönmüşş alsanaalsanasmile
sizdede öle bişi oldumu ?

evet ya aynen bende dün büyüttüm bugün aynı boyutta bir sürü yumurtam gitti büyütme iksirini bulacan diye:sinifsinif:

tesekkürler canim burayi hep takip ediyorum yardimin icin sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…