• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farmerama oynayanlar

şimdi baktım güzel gibi, oynamaya başladım bakalım severim belki teşekkürler buraya yazdığın için opuyorumnanaktan

görsellik acısından gayet güzel yenı yenı geliştirmeleri yapılıyor tavsıye ederim. sorun olursa yardımcı olurum kolay gelsın:d

canım komşu ekleme varmış..
oynayanlar burda isimlerini versin birbirimizi ekleyelim bence benim adım -loading-

tarla alırken gıtmıyor para. ama dıyelım kı yağmur yağdı ve sen gübre kullanmadın o zaman camur oluyor o tarla temızlemek içi 1 lıra verıyorsun. ucuz oyun:D

forumu fln araştırdım tarlayı silerken gidiyormuş yer değiştirmeyi öğrenmeden önce sildim bitane 22 lira(oyundaki paranın adı zor lira iştekaydirigubbakcemile3) düştü.
komşuların dolu mu? ona göre ben birini silip seni ekleyimyerimseniben

farmerama oyununu ben de oynuyorum çok güzel.31.seviyeye kadar çıktım.budama ustasıyım.

bu oyunu bende oynuyorum
farmville oynuyodum aslında çokda sverk oynuyodum ayrıca
ama bazı zorlukları yüzünden ona alternatif ararken buldum farmeramayı çokda severek oynuyorum
eğlenceli ve zararsız görünüyo şimdilik

hala oynuyorum,zevkli....farmville den çok daha zevkli bi oyun...

yılbaşında etkinlikler çok güzeldi:)

Bende oynuyorum ve 80 levelim..81 e az kaldı..komşu olmak isteyenler beni bulsun:))

Back