bende pek anlamadım cokda inceleyemedimÜye olan kizlar bi de başlangıç paketinden bir zarf icinde sozlesme kağıdı gibi bisiler cikti, boş. İnceleme firsatim olmadi henüz ama onlar ne? Üye olmak icin sozlesmede mi imzalamak gerekiyor. Üstelik nufus fotokopisi, ikametgah belgesi vs de isteniyor yaziyor kagitta
maskesini denedim gayet güzeldi, bb kremini de arkadaşım kullaniyor memnun devamli alıyormerhabalar farmasıyı ilk defa gördüm ve aktif karbonu denemek için aldım. kullanan bir arkadaş var mıdır?
Bu ay cikti o urun ilk kullanici tecrubeleri bu aydan sonra verilir alanlarda yeni kullanmaya baslamistirmerhabalar farmasıyı ilk defa gördüm ve aktif karbonu denemek için aldım. kullanan bir arkadaş var mıdır?
Cok guzel hic kacirmayin ben 2 yildir farmasi uyesiyim suan liderim uye degialeniz uye olmak isterseniz kafaniza takilan sorular olursa ozelden msj atabilirsinizBB kreminide almak istiyorum sizce nasıldır
Yok hayir hicbirsey imzalamaniza gerek yok prosedur geregi gonderilmistirÜye olan kizlar bi de başlangıç paketinden bir zarf icinde sozlesme kağıdı gibi bisiler cikti, boş. İnceleme firsatim olmadi henüz ama onlar ne? Üye olmak icin sozlesmede mi imzalamak gerekiyor. Üstelik nufus fotokopisi, ikametgah belgesi vs de isteniyor yaziyor kagitta
bende sonucu kullandıktan sonra bildirrim artık. gözeneklerim cok fazla var ve inş dedği gibi skılştırr.Bu ay cikti o urun ilk kullanici tecrubeleri bu aydan sonra verilir alanlarda yeni kullanmaya baslamistir
Farmasi kaliteisne guvebilirsiniz uye olup kendi ihtiyacalrinizi neden yuzde 30 40 indirimli qlmiyosunuz kibende sonucu kullandıktan sonra bildirrim artık. gözeneklerim cok fazla var ve inş dedği gibi skılştırr.
Esim kullaniyor maskesini oldukca memnun yagli cildi cok rahatlattimerhabalar farmasıyı ilk defa gördüm ve aktif karbonu denemek için aldım. kullanan bir arkadaş var mıdır?
dediğiniz aloe vera gel galiba.bi arkadaşıma vermiştim çok memnun kaldıMerhaba farmasinin hemoroide iyi gelen hatta geçiren kremi varmış,bu doğru mu kullanan etkisini gören var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?