kızlar bu işi uzun zamandr yapan iyi bilenler var mı aranızda bana ulaşsanız bi zahmetüye oldum ama ürünler hakkında hiç bilgim yok
kanseri tetikleyen kimyasalların kullanılmamasıyla ilgili "gazete farmasi"de bulunan yazıları okuyunca ben de üye oldum.Özellikle kendim için üye oldum,sipariş verdim ve aldığım ürünlerin(ruj,krem...) içeriğini kontrol etmek istediğim zaman şunu gördüm :methylparaben,butylparaben,ethylparaben,propylparaben,4 ayrı paraben(benzen) halkası taşıyan maddeler.
Belki bütün ürünlerinde bu maddeler yok(parfümünde,şampuanında göremedim).Benim kızdığım nokta okudugum o yazıda geçen cümleler oldu."Kansorojen etki yaratabilecek paraben,triclosan,florid içermeyen özel formüller"...
"PARABEN KARIŞIMI (methyl-, ethyl-, propyl-, butyl- and benzyl-parahydroxybenzoate)
NEDİR? En yaygın olarak kullanılan koruyucu maddelerdir, birçok ürünün içinde bulunur..."
Yapılan bir araştırmaya göre parabenin gögüs kanserine neden olduğuyla ilgili ilişkilendirmeler mevcut(kaynak:Paraben - Wikipedia, the free encyclopedia , Butylparaben - Wikipedia, the free encyclopedia,)
Methylparaben'in DNA ya zarar verdiği ve yaşlanmayı artırdıgı calışmalarca belirlenmiştir.(Methylparaben - Wikipedia, the free encyclopedia : Studies indicate that methylparaben applied on the skin may react with UVB leading to increased skin aging and DNA damage.[7][8])
Sizlere tavsiyem ne olursa olsun ,küçük çapta bir araştırma yapmadan kanıp da ürün almamanız hangi marka olursa olsun.
Sadece Doğrudan satılan (Avon-oriflame-amway-farmasi gibi) ve sadece internetten satılan hiçbir cilt ürününe GÜVENMİYORUM. İşe yarar ürünler olduklarına da inanmıyorum. Farmasi ve diğerleri madem çok kaliteli dünya kadar kozmetik mağazası var oralarda satılsın millet görerek alsın. Beğenmezse de mağazanın kafasına atsın. Yalanlara artık karnımız tok.
Hele hele bazen yakın arkadaşlarım böyle satışlara başlıyolar sinir oluyorum , selam vermeye korkuyorum.
denemediğiniz içindir...
FARMASİ o büyük sandığınız şirketlerin ürünlerinin üreticisidir.
ZARA, BOYNER VS mağazaların parfümlerini vermektedir.
dev bir üreticidir
lütfen yorum yapmadan önce biraz deneyim ve bilgi sahibi olalım
Ben ne diyorum sen ne diyorsun? Farmasi büyük olsa ne küçük olsa ne,banane.
Madem çok büyük madem çok kaliteli madem boyner'e zara'ya ürün üretiyor o halde girsin cesareti varsa perakende sektörüne görelim.
Ama giremez. Çünkü ancak kalitesiz bir ürün rekabetten korkar.
Avon da aynı,oriflame de aynı,amway de aynı. al birini vur ötekine.Kaldı ki maalesef avon ve amway kullandım. avon hakikaten çok kalitesiz.amway ise normal piyasadan alınacak ürünün 10 katı fiyatına. yok platin ,yok elmas bayiiii. salak sulak şeyler.
Aslında devletin böyle doğrudan satış yapan,tüketici haklarını yok sayan markaları ve sadece netten satılan markaları yasaklaması gerek.serbest piyasa şartlarına uyamayan gitmeye mahkum olmalı. mağaza sahipleri müşteri kaybetmeyi göze alamayacakları için zaten satmaz böyle kalitesiz ürünleri. Bunlarda bu gerçeği gayet iyi biliyor. O yüzden de "arkadaş hatırına doğrudan satılır,türk milleti acır yine alır" diyorlar.
Farmasi girsin boyner mağazasına da lancome ile dior ile yanyana dursun bakalım. Kaç kişi suratına bakıyormuş görelim?
hep yalan hep yalan.
Bu tarz ürünlere asla inanmıyorum ,bence kesinlikle kalitesiz ürünler bunlar.
canım benim daha önce zaten satılıyordu katalog harici marketlerde vs :)
araştırmadan bilmeden laf atmayalım lütfen
denemediğiniz içindir...
FARMASİ o büyük sandığınız şirketlerin ürünlerinin üreticisidir.
ZARA, BOYNER VS mağazaların parfümlerini vermektedir.
dev bir üreticidir
lütfen yorum yapmadan önce biraz deneyim ve bilgi sahibi olalım
Tabi tabii......
Herşeyi sizler biliyorsunuz geriye kalanlar cahil,dünyadan haberi yok. Oysa FARMASI takip edilmesi gereken,her türk vatandaşının iyi kötü araştırması bilgi sahibi olması gereken bir marka. Çünkü Farmasi=C.dior Farmasi=Avene Farmasi=Transvital
Bak, doğrudan satış yapan ya da sadece interneti kullanan markaların istisnasız tüm ürünlerini bir çuvala koyacaksın şileden denize atacaksın. Bence işte o kadar kalitesiz ürünler.
Daha önce nerelerde satılıyormuş bu farmasi bir iki kuple örnek rica etsem diyorum çünkü sizden açıkçası farmasi reklamcısı olduğunuz konusunda (ya da farmasi satıcısı) şüphelerim tavan yaptı. hadi buyurun , cosmohome ??? Altuğ ??? ERkul ??? Tekin Acar ??? Sevil ??? Boyner ??? Odak ??? Watson??? YKM ??? .... evet Hangi profesyonel mağaza satmış ??
Hİçbirisi satmaazzzzzzzz
Tabi tabii......
Herşeyi sizler biliyorsunuz geriye kalanlar cahil,dünyadan haberi yok. Oysa FARMASI takip edilmesi gereken,her türk vatandaşının iyi kötü araştırması bilgi sahibi olması gereken bir marka. Çünkü Farmasi=C.dior Farmasi=Avene Farmasi=Transvital
Bak, doğrudan satış yapan ya da sadece interneti kullanan markaların istisnasız tüm ürünlerini bir çuvala koyacaksın şileden denize atacaksın. Bence işte o kadar kalitesiz ürünler.
Daha önce nerelerde satılıyormuş bu farmasi bir iki kuple örnek rica etsem diyorum çünkü sizden açıkçası farmasi reklamcısı olduğunuz konusunda (ya da farmasi satıcısı) şüphelerim tavan yaptı. hadi buyurun , cosmohome ??? Altuğ ??? ERkul ??? Tekin Acar ??? Sevil ??? Boyner ??? Odak ??? Watson??? YKM ??? .... evet Hangi profesyonel mağaza satmış ??
Hİçbirisi satmaazzzzzzzz
Size katılmıyorum. arkadaşım farmasiden şampuan aldı saçları ortadan kopmaya başladı. ben rimelini aldım hiç memnun olmadım avonu tercih ederim rimelde. belli bir sipariş verince büyük boy parfümü 5 tl idi 3 kişi falan aldık. kokusunu bile bilmeden aldım iğrenç bir koku. ama bunu yapan arkadaşımın farmasiyi yaptığı halde aaa süper bir koku demesi bile beni itti farmasiden. Ayrıca farmasi madem bu kadar yayıldı neden avon yada oriflame kadar duyulmadı buda ayrı bir tartışma. ben hiçbir ürünün yüzde yüz bitkisel yada zarar vermez demesine asla katılmıyorum. herkes kendi çapında temsilci oluyor alıyor veya satıyor. ama en kaliteli ürünlerin bile yan etkisi mutlaka oluyor. ama memnun kalmayınca iade yada değiştirelim diyede nedense ilgilenen çıkmıyor. Kimse kusura bakmasın ama burada herkes karına bakıyor. ben avon bile yapmama rağmen avonun bütün ürünleri çok güzel bile demiyorum. beğendiğim yada beğenmediğim ürünleri söylüyorum. yada kullanmadım nedir nasıldır diyede söyleyebiliyorum. Satış bence sıcak satıştır. kullan sun ve sattır. bu herşeyde böyledir.
marka die aldığınız ürünlerin üreticisini biraz araştırın ozaman ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?