Farmasi Ürünleri Hakkında

serendipity_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
147
17
298
34
Herkese merhaba, kozmetikle çok ilgiliyim uzun zamandır blogları ve youtubedaki videoları izliyorum. Farmasi ürünlerinden çok bahsediyorlardı türk youtuberlar. Özellikle BB kremi çok iyiymiş. Ben de ürünlerini indirimli alabilmek ve belki de etrafımda isteyenler vardır diye onlara ulaştırmak için danışman oldum. Ama böyle işler nasıl yapılır hiç bilmiyorum.

Aranızda Farmasi'yi bilen, merak eden var mı? Burda pek çok danışman arkadaş var galiba. Fikir verebilirler mi nasıl satış yapabilirim? İnsanlara nasıl ulaşabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba canım benim bi tanıdığım farmasi
katalogundan satış yapıo ürünleri çok güzel ve doğal hemde çok uygun çok kolay aslında sadece çevreniz olursa çok daha çok satış yaparsınız ne kadar çok satış yaparsınızbi kaç hediye geliyor diye biliyorum sormak istediğiniz birşey varsa öğrenip söylerim size :)

çok teşekkür ederim ilginize, ben de çalıştığım yere katalog götüreceğim ve bir kaç arkadaşıma vereceğim. ama ben üst danışmanımı internetten bulmuştum ve bana hiç yardımcı olmadı, hiç bilgi vermedi. o yüzden biraz pişman oldum. keşke daha ilgili biri olsaydı diye. kullanan herkes ürünlerden çok memnun. ama avon yada oriflame kadar tanınmadığı için insanlar şüpheyle yaklaşabiliyor.

Canım kusura bakma yeni girebildim yazmadım evet bende ilk alırken düşündüm ama gerçekten hoşuma gitti beğeniyorum yani ürünlerini güzel satışlar yapabilirsin bence :)

felia, post: 39064032, member: 147533"]Herkese merhaba, kozmetikle çok ilgiliyim uzun zamandır blogları ve youtubedaki videoları izliyorum. Farmasi ürünlerinden çok bahsediyorlardı türk youtuberlar. Özellikle BB kremi çok iyiymiş. Ben de ürünlerini indirimli alabilmek ve belki de etrafımda isteyenler vardır diye onlara ulaştırmak için danışman oldum. Ama böyle işler nasıl yapılır hiç bilmiyorum.

Aranızda Farmasi'yi bilen, merak eden var mı? Burda pek çok danışman arkadaş var galiba. Fikir verebilirler mi nasıl satış yapabilirim? İnsanlara nasıl ulaşabilirim? Şimdiden çok teşekkür ederim.[/QUOTE]
Kalitesiz bir marka. Yazın saç açıcı bir ürününü aldım gratisten arkadaşlarımla beraber inanır mısınız elimize geldi spreyden 1 2 damla elimiz bembeyaz oldu ve gitmedi! Renk gitmedi! Gerekli kişilerle irtibata geçtik umursamadılar bile. Farmasi o gunden beri gozumden düştü.

Kalitesiz bir marka. Yazın saç açıcı bir ürününü aldım gratisten arkadaşlarımla beraber inanır mısınız elimize geldi spreyden 1 2 damla elimiz bembeyaz oldu ve gitmedi! Renk gitmedi! Gerekli kişilerle irtibata geçtik umursamadılar bile. Farmasi o gunden beri gozumden düştü.[/QUOTE]

Sanırım marka isimlerinde bir karışıklık olmuş. Belki de isim benzerliği vardır. Çünkü Farmsasi mağazalarda satılan bir ürün değil. Avon, Oriflame vb. markalar gibi katalog üzerinden danışmanlar aracılığı ile satılıyor.

arkadaşlar ben 1,5-2 yıla yakındır farmasiyle uğraşıyorum ve ürünlerini kullanıyorum çok memnunum ve sattığım ürünlerde de hiç sıkıntı yaşamadım yaşadığım sıkıntılar kargoyla ilgili sıkıntılardı o da firmayı ve beni aşıyor onun için bir ürünle veya başkalarından duyulan sözlerle lütfen insanları etkilemeyelim fikirlerimizi beyan edebiliriz ancak bırakalım kalitesini kullanan arkadaşlar versin farmasi 5 kıtada 119 ülkeye ihracat yapan %100 türk firması olan helal sertifikalı bir kozmetik firmasıdır ayrıca satışla ilgili bilgi almak isteyen farmasi severlerede dilim döndüğünce bilgilerimi aktarırım herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…