Farmasi aynı safa kremi kullananlar

nazarnur

Yine yeniden ....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
2.167
5.332
158
Kizlar benim yuzum çok problemli kuru egzema var dudak Üstüm de ve göz kenarlarım da bunun için çok krem kullandım doktora gittim ama bi sonuç alamadım farmasinin aynisafa kremini buldum nette arastiriken egzema için kullanan var mı bu kremi memnun kaldınız mi

Bende dün dermatoloğa gittim, dirseklerde ve vücudun çeşitli yerlerinde kaşınma ve kabarmadan, egzama başlangıcı dedi ve B***G***N isminde bir losyon verdi, yurtdışındayım Türkiye'de var mıdır bilmiyorum, ancak bazı Eczane'ler sipariş ediyorlar. Onu kullanıyorum dünden beri, kabarıklıklar da kızarıklıklar da geçti, sadece sürmeden önce kaşıdığım yerler yara olmuş şekilde benek benek kızarıklık var, ama o da geçiyor.

Benim yüzümde kuru bölgeler var bazen dökülme de oluyor egzema gibi değil ama makyaj yapınca ortaya çıkıyorlar. Denediğim çoğu krem de yüzümü acıtıyor çözüm olarak aynısefa kremi ve bephanten'in yüz kremini kullanıyorum. Hem acıtmayıp hem nemlendiren o ikisini bulabildim.

Evet kullanıyorum sabun be kremimi memnunum cildi nemlendiriyor yumuşacık yapıyor

Eklentiler

• 9A0EB47B-9C7C-4896-B077-6CDC35FF1062.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 1.140
Makyaj yapınca zaten daha kötü oluyo o kuru yerler daha belirginlesiyo insanın morelini bozuyo bide millet yüzüne bişey mi oldu diye soruyo ya. Kuaföre gidiyorum kaş bıyık aldirmaya derin dökuluyo diyo ordaki bayan, insan ister istemez utaniyo. O yüzden artık kesin bi çözüm arıyorum bakalım hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…