Farlutaldan ne kadar süre sonra adet?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba,
Doğum kontrol hapı ile korunuyorduk biz.Son adetim gelmedi,üzerinden 1 hafta - 10 gün geçince tahlil yaptırdım hamile miyim diye,değilim.
Doktor farlutal verdi,geçen salı sabahı bitti yani bugün 5.gün?Ne zaman adet olunuyor?Daha öncede bir kere kullandım ama hemen olmuştum.Şimdi olmuyorum.
O kadar şiştim,ellerim ayaklarım,pantolonlarımı kapatamıyorum nerdeyse 5 kilo almışım olmadığım süre içinde.65lerdeydim 70i gösteriyor tartı.Felaketim anlayacağınız.
Benim durmumu yaşayan var mı aranızda?

öncelikle geçmiş olsun .
benimde adetlerim sürekli gecikir ve farlutalle ancak olurum .benim genelde ilaç bitiminden birhafta sonra filan başlar kanamam.10 güne kadar gelir diyo doktorlar .umarım sizinkide daha fazla gecikmez .yanlız doğumkontrol hapı kullanırken regl olmamanız ilginç .umarım biran önce olursunuz sıkıntılarını çok iyi bilirim..opuyorumnanaktan

canım,az daha bekle..farlutalla 10 güne kadar gelmemesi normal sayılıyor.10 günü aşarsa hatta 10 günü bulursa büyük ihtimalle hamile olabilirsin sarubocegcim..bide diyosun daha öncede kullandım gelmişti..bu defa gelmiyosa vardır bi nedeni..bende farlutal kullandıgımda en geç 5.gün gelir canım üstelik ben pkoyum çok zor adet oldugum halde 5 günü taş çatlasın 2 defa aşmıştır bi keresinde 7.gün gelmişti galiba...hayırlısı inşallah canım.

bendede tam 3 gün geçmiş..
bgn adet oldumm..
ama doktorum 10 gün sürebilir demişti banada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…