- 29 Aralık 2007
- 606
- 11
- 96
- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
-
arkadaslar benimdell adet düzensizliğim var doktora gittim farlutal verdi ilac biteli 4 gün oldu ama hala adet olamadım( 1 hafta sonra diyorlalr genelde ama kullanan varsa lütfen beni bilgilendirir mi?
ARKADAŞLAR ACABA FARLUTAL ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANIRKEN HAMİLE KALMA ŞANSI OLABİLİRMİ. HİÇ BİLGİNİZ YADA BİR DUYUMUNUZ :uhm: VARMI.
ben de pko yum ve adetim sürekli gecikiyo. bugün gecikeli tam 1 hafta oldu. bilen arkadaşlarım belirtilerimden bebiş var diyolar ama ben test yapmaya korkuyorum... adet olabilsem tedavim başlıycak, haftaya kadar olmazsam eğer dr gidicem. sanırım bana da ganophen ya da benzeri bi ilacı başlıcak dr.um.
ben de senin gibiyim yani...
bendede adet geçikmesi oluyor bu ilacı kullansam hamile kalırmıyımcanım...farlutal içen biri olarak söylüyorum 2006 yılının temmuz ayında farlutal içtim meğer hamileymişim hapı içtiğim için doğal olarak regl oldum bi gece mide bulantısıyla hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim...ama birkutu farlutalı devirip adet olmuştum bu hapın bebeğe bi zararı olmadığını söyledi doktorum düşük riski olan gebeliklerdede kullanılıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?