• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farlutal kullananlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuteangel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cuteangel

Ziyaretçi
bende prolaktin yüksekliği var dostinex kullanmama rağman adetim gecikiyo ve her ay farlutal kullanıyorum acaba bi yan etkisi olurmu?? ayrıca ben evlenicem dostinex kullanırsam hamile kalabilirmiyim?

merhaba hanımlar farlutal kullananlar nolur yardım etsın 2 aydır adet goremıyorum doktorum farlutal verdı arkasından progestan kullanıcaksın dedı. farlutal biteli 10 gun oldu hala adet olamadım asırı agrım var. bı onerısı olan olursa cok memnun olacagım sagolun sımdıden..

canım farlutal kullandığında 10 gün içinde adet olman gerekiyor eğer olmadıysan bir gebeliktesti yap bence eğer çıkmazsa bir iki gün daha bekleyip doktorunaa görünmeni tavsiye ederim tatlım

sorum yukarıda hamilelik ve farlutal ile ilgili olan

canım bu konuda pek bilgim yok bilen arkadaşlar seni bilgilendireceklerdir

farlutal ben kullandım ama bilmiyom bende aşırı sinir ve şişkinlik yaptı bendede kist war 12tane war içinde 5mg hatta birinide içmrdim 3gün oldu bende adet olamadım az daha beklicem ve doktora gidecem kullanmam ben bi daha o ilacı

farlutal ben kullandım ama bilmiyom bende aşırı sinir ve şişkinlik yaptı bendede kist war 12tane war içinde 5mg hatta birinide içmrdim 3gün oldu bende adet olamadım az daha beklicem ve doktora gidecem kullanmam ben bi daha o ilacı

slm kızlar ben buay 18 şubatta konturole gittim doktor sol kasığımdsa kis görümce farlutal hapını verddi kisi yok etsin diye ama ben her ay düzenli adetimi oluyorum acaba kissi yok eder mi ben içmeye başladım

Ben pcos luyum. Bunu bilmeden önce bazen kafama göre de farlutal içerdim. Son derece etkilerdi beni. Kaşıntılar,döküntüler,ödem sinirlilik gibi şeyler yapardı. Son dönem içtim tekrar,regl yerine abuk sabuk bi kanamalar oldu. Farlutalden nefret ediyorum!

Arkadaşlar doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı almayın lütfen. Ben kullanıyorum farlutal. Ben de 2kere ilacı bırakalı 10-11 günü aştığında mens olduğum. Doktorum ben korktukça bekle dedi sonunda da oldum. Merak etme olursun sen de.Zaten pcosluysan sorun orda.Adet zor oluyorsun. Gerçi ben normal vaktimde görüyordum sadece uzun sürüyordu 9gün gibi.Öyle gitmiştim doktora ilaca başladıktan sonra zorlanmaya başladı. Diyorum artık doktoruma ilaç beni bu hale getirdi diye o da dalga geçiyor benimle :smiley-cool: Kistleri eritmek için Prof. İbrahim Saraçoğlu bi soğan küründen bahsediyordu belki duymuşsunuzdur kızlar. Orta boy sarı soğan 6-8 parçaya ayrılıp bilmem ne kadar suda kaynatılıyomuş ılıyınca suyu içiliyormuş.Kistleri eritiyormuş. Ayrıca miyoma ve menapoza da iyi geliyormuş. Bilen varsa yazabilir mi ben tam duyamamıştım tvde a.s.

Arkadaşlar doktorunuza danışmadan hiçbir ilacı almayın lütfen. Ben kullanıyorum farlutal. Ben de 2kere ilacı bırakalı 10-11 günü aştığında mens olduğum. Doktorum ben korktukça bekle dedi sonunda da oldum. Merak etme olursun sen de.Zaten pcosluysan sorun orda.Adet zor oluyorsun. Gerçi ben normal vaktimde görüyordum sadece uzun sürüyordu 9gün gibi.Öyle gitmiştim doktora ilaca başladıktan sonra zorlanmaya başladı. Diyorum artık doktoruma ilaç beni bu hale getirdi diye o da dalga geçiyor benimle :smiley-cool: Kistleri eritmek için Prof. İbrahim Saraçoğlu bi soğan küründen bahsediyordu belki duymuşsunuzdur kızlar. Orta boy sarı soğan 6-8 parçaya ayrılıp bilmem ne kadar suda kaynatılıyomuş ılıyınca suyu içiliyormuş.Kistleri eritiyormuş. Ayrıca miyoma ve menapoza da iyi geliyormuş. Bilen varsa yazabilir mi ben tam duyamamıştım tvde a.s.

Ben şu anda bu küre başladım ve sanırım yanlış zamanda başladım ama olsun. 1 adet orta büyüklükte soğanı alıyorsunuz sadece sert olan dış kabuklarını soyuyorsunuz. Bu arada beyaz soğan olacak o kırmızı veya mor soğanlardan değil. sonra bir kaba 2 su bardağı su koyuyorsunuz içme suyu. Onu kaynatıyorsunuz, kaynadıktan sora soğanı 4-6 ya bölüp içine atıyorsunuz. 5 dk bırlıkte kaynıolar. Sonra indirip ılıtıyorsunuz ve içiyorsunuz.
Not: Burnunuzu tıkayıp için

sevgiiler

Ben şu anda bu küre başladım ve sanırım yanlış zamanda başladım ama olsun. 1 adet orta büyüklükte soğanı alıyorsunuz sadece sert olan dış kabuklarını soyuyorsunuz. Bu arada beyaz soğan olacak o kırmızı veya mor soğanlardan değil. sonra bir kaba 2 su bardağı su koyuyorsunuz içme suyu. Onu kaynatıyorsunuz, kaynadıktan sora soğanı 4-6 ya bölüp içine atıyorsunuz. 5 dk bırlıkte kaynıolar. Sonra indirip ılıtıyorsunuz ve içiyorsunuz.
Not: Burnunuzu tıkayıp için

sevgiiler

Evet formül bu sanırım. Ben de başlamak istiyorum ama ilaç da kullanıyorum. Napmalıyım acaba ya bilemiyorum. Saraçoğlunun adresine mail attım ilaçla kullanabilir miyim diye ama cevap falan gelmedi. :1no2: Annem yıllar önce bu kürü içiyormuş ama psikolojik olarak onu etkilemiş.:1shok: ilaçlarda olabiliyor özellikle de hormon ilaçlarında ama bunun yapabileceğini hiç düşünmezdim. İnş. bizlere yapmaz kızlar a.s.

slm kızlar ben yıllarca farlutal kullanarak adet gördüm.onu içmediğim zaman 5-6 ay içinde anca adet görebiliyordum.doktorun bir tanesi bunun yan etkisi yok dese de benim içime sinmedi ve bıraktım.ama adet görene kadar da çatlıyorum sıkıntıdan.yalnız bana yürüyüş iyi geliyor.bir de din k.k. dan öğrendim ve hayıt tohumuna başladım.inş. iyi gelir.sonuçları size bildiireceğim.soğanı duymadım ve denemedim.iyi sağlıklı günler

kızlar farlutal kullanıyorum 2 aydır.göğüslerimde değişiklik var acaba diyorum yan etkilerinin içinde göğüs büyütme de var mı:)prospektüste rastlamadım ama 1 sorayım dedim.kaydirigubbakcemile3

kızlar farlutal kullanıyorum 2 aydır.göğüslerimde değişiklik var acaba diyorum yan etkilerinin içinde göğüs büyütme de var mı:)prospektüste rastlamadım ama 1 sorayım dedim.kaydirigubbakcemile3

Canım bunun gibi hormon ilaçları aslında göğüsü büyütmüyor. Ben de öyle zannetmiştim ve çok sevinmiştim :asigim: ama değilmiş. Vücut su tutuyor orada da tutuluyor su ondan büyüyor gibi geliyor bize. Belki farketmişsindir adet dönemi geldiğinde eski haline dönüyor ben farkediyorum a.s.

banada dr farlutal verdi ama ben eczanelerde bulamadım ve dediklerine göre piyasadan kaldırılmıs siz bulabiliyormusunuz ben de adet göremezsem çatlıcam artık 13 gün gecti şiştim resmen çok rahatsız ouyorum :delphin:

Bende bır kez farlutal ıctıgım halde 65 gun adet olamadım bıraz yuruyus yapınca en sonunda adet gormustum canım. Cok hantallasmıstım vucudum balon gıbıydı her yanım şişti. Doktorum ustelık cok yakınım her gun aradım bugunde hastalanmadım bugunde hastalanmadım dıye 1 ay kadının kafasının etını yedım. En son care sokturucu ıgneydı ama neysekı gerek kalmadı

Evet formül bu sanırım. Ben de başlamak istiyorum ama ilaç da kullanıyorum. Napmalıyım acaba ya bilemiyorum. Saraçoğlunun adresine mail attım ilaçla kullanabilir miyim diye ama cevap falan gelmedi. :1no2: Annem yıllar önce bu kürü içiyormuş ama psikolojik olarak onu etkilemiş.:1shok: ilaçlarda olabiliyor özellikle de hormon ilaçlarında ama bunun yapabileceğini hiç düşünmezdim. İnş. bizlere yapmaz kızlar a.s.

Bende bu kuru bı kac kez yaptım ama sonra bırakmak zorunda kaldım dişlerimi ne kadar fırcalarsam fırcalıyım o koku nefesımden gecmıyo bı turlu.

Arkadaşlar ben sizlere bişey sormak istiyorum, farlutal kullanmaya başladım ve adet olmayı bekliyorum.İlaç bitmeden adet olunca ilacı bırakıyor musunuz yoksa adet olsanız da içmeye devam mı ediyorsunuz?

Arkadaşlar ben sizlere bişey sormak istiyorum, farlutal kullanmaya başladım ve adet olmayı bekliyorum.İlaç bitmeden adet olunca ilacı bırakıyor musunuz yoksa adet olsanız da içmeye devam mı ediyorsunuz?

canım zaten ilaç bittikten sonra adet oluyosun eger bitmeden adet olursanda bitirmeden gerekmiyo ama dedigim gibi bittikten sonra 1-2gün içinde adet oluyosun

Back