• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Farkli yatak tavsiyeleriniz ?

tatlxixm benim

23 kilo sonraaa
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
193
1
116
Kocaeli
kızlar merhaba
kızımın odasını yenilicem beşikten yatağa geçiş yapıcas yani ben baza yada klasik yataktan ziyade farklı bi yatak olsun istedim ve beyendimde birde sizlerden fikir almak istiyorum kullananlar varsa sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum hafta sonuna kadar karar verip alıcam çünkü :utangac:

ikeadan meldal
$Meldal 1.webp$ikea-kidsrooms1.webp

Son düzenleme:
oyyy bunları mı beğendinnnnnnnnnnnn süpeeeeeer harika çok hoş bi seçim yapmışsın güzelim
ben çok beğendim tam benim tarzım. kesinlikle bunu al bi tane de bana :ecrin_bebek:

bu divana bayılıyorum bi ara bende kafayı takmıştım alıcaktım ama kızımın odasında yer kalmadığı için koyucak yer bulamadım..

kızınız ne kadar? bu yatak ferforje olduğu için çok güvenli değil.. ayrıca kızınız küçükse düşme tehlikesi olabilir.. ikea ya gidip incelediğinizde divanın altında yatağı tutucak kısmında sadece üç beş tane enine ve esneyen tahta olduğunu çokda sağlam olmadığını görüceksiniz..

estetik olarak çok hoş duruyo gerçekten ama fonksiyonel olmasıda gerekir..

bu divana bayılıyorum bi ara bende kafayı takmıştım alıcaktım ama kızımın odasında yer kalmadığı için koyucak yer bulamadım..

kızınız ne kadar? bu yatak ferforje olduğu için çok güvenli değil.. ayrıca kızınız küçükse düşme tehlikesi olabilir.. ikea ya gidip incelediğinizde divanın altında yatağı tutucak kısmında sadece üç beş tane enine ve esneyen tahta olduğunu çokda sağlam olmadığını görüceksiniz..

estetik olarak çok hoş duruyo gerçekten ama fonksiyonel olmasıda gerekir..

Kesinlikle katılıyorum. İkea düşmanı değilim, dahası koçtaş'ta falan da çalışmıyorum ama bu tür bir mobilyaya vereceğiniz parayla -ki ne kadar uygun olursa olsun- kendi zevkinize göre bir tasarım yaptırabilirsiniz. Benim köşe koltuğum ikea'dan dı! dı diyorum çünkü 1 sene de kendinden geçti, ben bu işleri biliyorum dememe rağmen fiyatın uygunluğuna, cazipliğine kandım şimdilerde ise ikea'dan koltuk ya da benzeri bir mobilya almak mı? Yanından bile geçmem.

kızlar merhaba
kızımın odasını yenilicem beşikten yatağa geçiş yapıcas yani ben baza yada klasik yataktan ziyade farklı bi yatak olsun istedim ve beyendimde birde sizlerden fikir almak istiyorum kullananlar varsa sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum hafta sonuna kadar karar verip alıcam çünkü :utangac:

ikeadan meldal
Eki Görüntüle 56631 Eki Görüntüle 56629

ben bunlara bayıldımmmmmm
haıka..benımde tarzım ..olumunekankayizsmile

teşekkürler kızlar yorumlarınız için bende çok seviyorum bu tarz şeyleri hep aynı baza ve karyoladan yana değilim hoşlanmıyorum pek evet beyazınada baktım çok güzel fakat ben siyahın modelini daha çok beyendim onun beyazı olsa 1 an bile düşünmeden alırdım zaten ama ikeada maalesef yok sağlamlığınada gelince birebir gördüm öle adi bişi değil mıh gibi sallanmıyo bile ama maeves arkadaşımın dediği o alt kısmına bakmak hiç aklıma gelmedi ben demirdir diye düşünmüştüm fikirleriniz için sağolun kızlar neyse yarın gidicem oldu oldu yok olmazsa başka yerlerden bakıcam artık tekrar teşekkürlerrr öptümm yanacıklarınısdannn :)))

Back
X