Farklı şehirlere gelin gidecek hatuşlar burasıda bizim topiğimiz olsun..

p1t1rc1k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
177
0
0
İstanbul
[ilk olarak ben başlayım:::
allah kısmet ederse konyadan istanbula gelin gidicem farklı bir duygu gerçekten doğduğun büyüdüğün memleketten ayrılmak özellikle de ailenden uzakta olmak.....

Merhaba
En azından sizin gidecğiniz şehir belli
Bizim daha o bile mechul
Nişanlım polıs, eğitimde suan
Evet gıdecegm bu sehırden ama nereye
Belki 1 saatlık uzaklıga belkı turkıyenın dıger ucuna
Duygularım gercekten karısık
Gel temmuz 23 gelllllllllllll

bende kısmetse istanbuldan Gebze'ye gideceğimopuyorumnanaktan
ama ailemi nası bırakıcam bilmiyorum galiba hem ağlıcam hem gidicem ne yardan ne serden olucak biraz kaydirigubbakcemile3

bende kısmetse istanbuldan Gebze'ye gideceğimopuyorumnanaktan
ama ailemi nası bırakıcam bilmiyorum galiba hem ağlıcam hem gidicem ne yardan ne serden olucak biraz kaydirigubbakcemile3

şanslısınız bence, istanbul-gebze ayrı bilem sayılmaz zemuszemus

ben normalde balıkesirliyim ama şu an iş sebebiyle gebzedeyim ve evlendiğimiz zaman ilk etapta kandıraya gideceğim aşkım orda çalıştığı için. zorunlu hizmetimizi tamamladıktan sonra da ya onun memleketi bursaya ya da benim memleket balıkesire dönüş yapacağız kaydirigubbakcemile5

bendee istanbuldan ankaraya gideceğim.. evet çok üzülüyorumm ama sevdiğim kişinin hepp yanımdaa olma düşüncesii üzüntümü gideriyorr...

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum çok güzel paylaşımlar var bende ist. üsküdarda oturuyorum 12 ekimde nikah yaptık lojmandan faydalanmak için ama eşimle hala nişanlı gibiyiz:)düğünüm 30 mayısta bende sivasa gitcem eşim şark görevini yapıo geçen seneye kadar kendisi üsküdarda görev yapıodu bende düğünden önce şarka git gel dedim şansımıza 4 yıllık yer çıktı sivas ellerinde sazım çalınır ailemi çok özlicem şimdiden hüzün çöktü ilk defa ailemden uzaklaşıcam 3 kız kardeşiz evin en büyüğüde benim offf çok zor ya Allah yardımcımız olsun...

Bende ıstanbuldan düzceye ama nasıl küçük şehire alışıcam hiç bilmiyorum.
düzceli olan varmıı

Ben de Ankaradan Manisaya gelin gidiyorum kısmetse eylül ayında..çook heyecanlıyım,stresliyim,mutluyum karışık duygular...birkaç kez gidip gördüm çok beğendim MAnisa çok güzel ama ben şimdiden başladım ağlamaya,sürekli dopdoluyum,hep ağlamaklıyım,ne yapacaksam,gerçi çalışıyorum,tayinle gideceğim,ama ailemden ve arkadaşlarımdan uzaklaşmak çoooooooook zor çok...umarım çok mutlu olurum da alışması kolay olur..

Back