Takıldığın birsey olursa istedigin zaman yazıp sor canimYok yapılmış bir şey aldım uygun değilmiş
Ayy o tamamıyla sürpriz sonlu oluyorNevşehir'in merkezinde çokta güzel olur
Bir videoda izlemiştim. Adam hevesli hevesli teneke yi kaldırdıtavuk komple yanmıştıTenekede tavuk
Aynen öyle çok video var netteBir videoda izlemiştim. Adam hevesli hevesli teneke yi kaldırdıtavuk komple yanmıştı
SenEeee yarın tarifi kim yapıyor ilk
Eşim yok bugün gitti bir ay kadar gelmez köye gitmezsem yapamamHala alabilirsinkimse yapmadı şimdiye kadar
Tarifimi aldım canim .
Bahçeye kurayımAyy o tamamıyla sürpriz sonlu oluyor
Hiç bulaşma nevoşBahçeye kurayım
Yok, yazmadım bilerek tantuniyi. Dürümlülerden uzak durdum 1.lik gelmeyeceğini bile bile.Yasocan tantunisiz mi kaldın sen beybii
Sağlık olsun canımEşim yok bugün gitti bir ay kadar gelmez köye gitmezsem yapamam
Yoğurtlu havuçYok, yazmadım bilerek tantuniyi. Dürümlülerden uzak durdum 1.lik gelmeyeceğini bile bile.
Hep aynı tarifler olmasın konularımda panpa.
Bu arada açım, yoğurtlu olur ekşili olur tüm sebze yemeklerine açığım yımışak yımışak.
Onun ayarı ilk yapmada tutmuyor ben kb dan öğrendim çobanlık yaptığı zamanlardan usta aşçı adamBir videoda izlemiştim. Adam hevesli hevesli teneke yi kaldırdıtavuk komple yanmıştı
Sen istemiyorsan yapmamHiç bulaşma nevoş
Bende sevmem, ama pasaklı şehzadem bayılır.Ben de açılmadan önce nette bir sunumunu gördüm o yüzden istedim, çok istediğimden değil zaten
Hem yoğurt patatesi yumuşatır sevmem öyle
Ingaaaaaaa
Tarif verin demedim, yemek yollayın banaYoğurtlu havuç
Çok düşünceli bu yasom yaa
Ben de farklı, yapılmayan bir tarif istiyorum esasındaYok, yazmadım bilerek tantuniyi. Dürümlülerden uzak durdum 1.lik gelmeyeceğini bile bile.
Hep aynı tarifler olmasın konularımda panpa.
Bu arada açım, yoğurtlu olur ekşili olur tüm sebze yemeklerine açığım yımışak yımışak.