- 9 Ekim 2021
- 5.997
- 12.372
- 29
Valla yaBu ay bir şey oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yaBu ay bir şey oldu
Temmuzda biz gitmeyi düşünüyoruz doğu Karadeniz’e çok sıkıldık burdaKaradeniz
Ayyy harikaaaaaa,bende gitmeyi çok isterdim inş gidersiniz canocum,eminim çok iyi gelir noluyo ya youtube kanalı, Trabzon rize vlogunu izlemeni tavsiye ederim. Yemek yemek için güzel fikirler veriyorlarTemmuzda biz gitmeyi düşünüyoruz doğu Karadeniz’e çok sıkıldık burda
Evet biraz araştırma yaptık eşime kalsa batum a da geçelim diyor çocuklarla nasıl olacak bakalımAyyy harikaaaaaa,bende gitmeyi çok isterdim inş gidersiniz canocum,eminim çok iyi gelir noluyo ya youtube kanalı, Trabzon rize vlogunu izlemeni tavsiye ederim. Yemek yemek için güzel fikirler veriyorlar
Yaaaaaaaaaaaa geciiiinnnnnnEvet biraz araştırma yaptık eşime kalsa batum a da geçelim diyor çocuklarla nasıl olacak bakalım
Onu da izleyeyim
Kaldın mı tek sayı, hıh Karaizmirli geleydi atardı bir oycukŞu zalim ankette bana bir oy atmadınız ya tü size
En sevmediğim şey ya İzmirli komple banlandi galibaKaldın mı tek sayı, hıh Karaizmirli geleydi atardı bir oycuk
Bencede temelli bantlamışlar. Çok göze battıEn sevmediğim şey ya İzmirli komple banlandi galiba
Sadece iki günde bu kadar olay canomBencede temelli bantlamışlar. Çok göze battı
13 yıldır burdayım. Benim yok bu kadar vukuatımSadece iki günde bu kadar olay canom
Uslu kız seni13 yıldır burdayım. Benim yok bu kadar vukuatım
Maşallah deUslu kız seni
Maşallah canomaaa, kırk bir buçukMaşallah de
Kaç saattir kimse oy kullanmıyorGerçi 53 dk varmış ama sonuç değişmez