Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Sağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor 😒 Randevu alabilirsem gideceğim
İlk defa duyuyorum böyle bir
rahatsızlık yav genelde eksikliğinden muzdaribiz 😁
Çok çok geçmiş olsun bebeyim 😘

Sağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor 😒 Randevu alabilirsem gideceğim
Bir tanıdığında da var ay sorun kan veriyor ayda yada iki ayda bir ...çok geçmiş olsun

Benim de en yüksek bu🤣
Screenshot_2023-05-31-16-20-19-89_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg

Geçmiş olsun canocum, 3 yıllık mücadelenin sonucunda tani ile tedavine kavuşacaksın inş 🤲💜🥰😍 rabbim acil şifalar versin inşallah, güzel haberlerini duyalım 🤲💜🥰😍🍒🍒🍒😘
Sağol canım amin 🥰
Cok geçmiş olsun kuzumm
Sağol canım 🥰
Sağol canım. İkinci çocuğa kadar bende öyleydim ne ara bu hale geldi anlamadım 🫠
Bir tanıdığında da var ay sorun kan veriyor ayda yada iki ayda bir ...çok geçmiş olsun
Sağol canım. Sürekli mi veriyor. Tedavinin sonu yok mu ki🫠
Benimki de bu 😂 size vereyim birer tüp
IMG_6618.jpeg

Sağol canım amin 🥰

Sağol canım 🥰

Sağol canım. İkinci çocuğa kadar bende öyleydim ne ara bu hale geldi anlamadım 🫠

Sağol canım. Sürekli mi veriyor. Tedavinin sonu yok mu ki🫠

Benimki de bu 😂 size vereyim birer tüpEki Görüntüle 3255306
Malesef uzun zamandır veriyor o ne zaman biter bilmiyor

X