- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.651
- 30
Ederizz beybimmAteş dansı ederiz seninkinden de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederizz beybimmAteş dansı ederiz seninkinden de
Hep güzel şeyler yaz bundan sonra sı içindeŞuan Kk da 50.000 mesajımı yazıyorum. Vatana millete hayırlı olsun bana kutlayacak birşey çıktı
İlk defa duyuyorum böyle birSağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor Randevu alabilirsem gideceğim
Bir tanıdığında da var ay sorun kan veriyor ayda yada iki ayda bir ...çok geçmiş olsunSağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor Randevu alabilirsem gideceğim
En çenesi düşükSenin eline su dökemeyiz nevosum da b8z bununla avunalim yeter yakında sende en kraliçe olacaksın
Benim de en yüksek buİlk defa duyuyorum böyle bir
rahatsızlık yav genelde eksikliğinden muzdaribiz
Çok çok geçmiş olsun bebeyim
Ayyy ne güzel bi dilek amin inş canım benimHep güzel şeyler yaz bundan sonra sı içinde
Her yere yetişmeye çalışan nevos sorunsalıEn çenesi düşük
Aa benimde 19 iyiymiş heeBenim de en yüksek bu
Eki Görüntüle 3255292
Yasak da ney kiNevosum yasak olacak mı Nevreste
Evet varNevosum yasak olacak mı Nevreste
Kaç taneEvet var
Bazı tarifler iki kere birinci olunca bir daha yapılmıyor çünkü çok oy alıyorlar, herkes onları istiyorYasak da ney ki
Bogggreeeekkk aseriyorum bebeeemi düşün tiyzesiEvet var
Benim en son nasıl olduysa 44 çıkmışBenim de en yüksek bu
Eki Görüntüle 3255292
Sağol canım aminGeçmiş olsun canocum, 3 yıllık mücadelenin sonucunda tani ile tedavine kavuşacaksın inş rabbim acil şifalar versin inşallah, güzel haberlerini duyalım
Sağol canımCok geçmiş olsun kuzumm
Sağol canım. İkinci çocuğa kadar bende öyleydim ne ara bu hale geldi anlamadımİlk defa duyuyorum böyle bir
rahatsızlık yav genelde eksikliğinden muzdaribiz
Çok çok geçmiş olsun bebeyim
Sağol canım. Sürekli mi veriyor. Tedavinin sonu yok mu kiBir tanıdığında da var ay sorun kan veriyor ayda yada iki ayda bir ...çok geçmiş olsun
Benimki de bu size vereyim birer tüpBenim de en yüksek bu
Eki Görüntüle 3255292
Malesef uzun zamandır veriyor o ne zaman biter bilmiyorSağol canım amin
Sağol canım
Sağol canım. İkinci çocuğa kadar bende öyleydim ne ara bu hale geldi anlamadım
Sağol canım. Sürekli mi veriyor. Tedavinin sonu yok mu ki
Benimki de bu size vereyim birer tüpEki Görüntüle 3255306