• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Farklı, Kolay ve Lezzetli Tavuk Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Tavuk Yemek Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    440
  • Anket Kapalı .
Sağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor 😒 Randevu alabilirsem gideceğim
İlk defa duyuyorum böyle bir
rahatsızlık yav genelde eksikliğinden muzdaribiz 😁
Çok çok geçmiş olsun bebeyim 😘

Sağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor 😒 Randevu alabilirsem gideceğim
Bir tanıdığında da var ay sorun kan veriyor ayda yada iki ayda bir ...çok geçmiş olsun

Benim de en yüksek bu🤣
Screenshot_2023-05-31-16-20-19-89_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp

Geçmiş olsun canocum, 3 yıllık mücadelenin sonucunda tani ile tedavine kavuşacaksın inş 🤲💜🥰😍 rabbim acil şifalar versin inşallah, güzel haberlerini duyalım 🤲💜🥰😍🍒🍒🍒😘
Sağol canım amin 🥰
Cok geçmiş olsun kuzumm
Sağol canım 🥰
Sağol canım. İkinci çocuğa kadar bende öyleydim ne ara bu hale geldi anlamadım 🫠
Bir tanıdığında da var ay sorun kan veriyor ayda yada iki ayda bir ...çok geçmiş olsun
Sağol canım. Sürekli mi veriyor. Tedavinin sonu yok mu ki🫠
Benimki de bu 😂 size vereyim birer tüp
IMG_6618.webp

Sağol canım amin 🥰

Sağol canım 🥰

Sağol canım. İkinci çocuğa kadar bende öyleydim ne ara bu hale geldi anlamadım 🫠

Sağol canım. Sürekli mi veriyor. Tedavinin sonu yok mu ki🫠

Benimki de bu 😂 size vereyim birer tüpEki Görüntüle 3255306
Malesef uzun zamandır veriyor o ne zaman biter bilmiyor

Back