- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.265
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİnşallah ilaç tedavisi ile her şey normale döner
Geçmiş olsun canım o ne demekmiş kiBiyopsi sonucum çıkmış
%50 - 60 demir biriki var karaciğer de.
Hemokromatozis ön tanı
Sağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor Randevu alabilirsem gideceğimGeçmiş olsun canım o ne demekmiş ki
Geçmiş olsun canocum, 3 yıllık mücadelenin sonucunda tani ile tedavine kavuşacaksın inş rabbim acil şifalar versin inşallah, güzel haberlerini duyalımSağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor Randevu alabilirsem gideceğim
Cok geçmiş olsun kuzummSağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyor Randevu alabilirsem gideceğim
Bende yakınındayım sayılırrŞuan Kk da 50.000 mesajımı yazıyorum. Vatana millete hayırlı olsun bana kutlayacak birşey çıktı
Hadi koş gel Sende beybiiBende yakınındayım sayılırr
Az kaldı beybimmHadi koş gel Sende beybii
Yanlış yere yazmışım yaEki Görüntüle 3255257 @Nego bilirsin sen bunu
Maşallah maşallahŞuan Kk da 50.000 mesajımı yazıyorum. Vatana millete hayırlı olsun bana kutlayacak birşey çıktı
Yaz doldur buraları ,içerik kraliçesi oldum benAz kaldı beybimm
Senin eline su dökemeyiz nevosum da b8z bununla avunalim yeter yakında sende en kraliçe olacaksınMaşallah maşallah
Benim 300.000 e az kaldı
Hahahaha beybimm buzamana kadar gelmem bile mucize demekki çok aktifim kopamıyorumki burdan instayı unutmuşum resmenYaz doldur buraları ,içerik kraliçesi oldum ben
Aynen öyle aktif olunca farkefiyo seninde az kalmışHahahaha beybimm buzamana kadar gelmem bile mucize demekki çok aktifim kopamıyorumki burdan instayı unutmuşum resmen
Evett yaklaşıyorum sanaAynen öyle aktif olunca farkefiyo seninde az kalmış
47 yi görünce gerisi geliyorEvett yaklaşıyorum sana
Ateş gibii47 yi görünce gerisi geliyor
Ateş dansı ederiz seninkinden deAteş gibii