- 1 Aralık 2021
- 13.163
- 45.530
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımİnşallah ilaç tedavisi ile her şey normale döner![]()
Geçmiş olsun canım o ne demekmiş kiBiyopsi sonucum çıkmış
%50 - 60 demir biriki var karaciğer de.
Hemokromatozis ön tanı![]()
Sağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyorGeçmiş olsun canım o ne demekmiş ki
Geçmiş olsun canocum, 3 yıllık mücadelenin sonucunda tani ile tedavine kavuşacaksın inşSağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyorRandevu alabilirsem gideceğim
Cok geçmiş olsun kuzummSağol canım 3 yıldır ferritin değerim sınırın çok üstünde çıkıyordu. 200 küsür en yüksek seviye olması gerekirken benimki 600 700 lerde. Karaciğer demir depolamış haliyle. Onun boşaltılması gerekiyorRandevu alabilirsem gideceğim
Bende yakınındayım sayılırrŞuan Kk da 50.000 mesajımı yazıyorum. Vatana millete hayırlı olsunbana kutlayacak birşey çıktı
![]()
![]()
Az kaldı beybimmHadi koş gel Sende beybii![]()
Yanlış yere yazmışım yaEki Görüntüle 3255257 @Nego bilirsin sen bunu
Maşallah maşallahŞuan Kk da 50.000 mesajımı yazıyorum. Vatana millete hayırlı olsunbana kutlayacak birşey çıktı
![]()
![]()
Yaz doldur buralarıAz kaldı beybimm![]()
Senin eline su dökemeyiz nevosum da b8z bununla avunalim yeterMaşallah maşallah
Benim 300.000 e az kaldı
Hahahaha beybimm buzamana kadar gelmem bile mucize demekki çok aktifim kopamıyorumki burdan instayı unutmuşum resmenYaz doldur buraları,içerik kraliçesi oldum ben
![]()
Aynen öyle aktif olunca farkefiyoHahahaha beybimm buzamana kadar gelmem bile mucize demekki çok aktifim kopamıyorumki burdan instayı unutmuşum resmen![]()
Evett yaklaşıyorum sanaAynen öyle aktif olunca farkefiyoseninde az kalmış
![]()
Ateş gibii47 yi görünce gerisi geliyor![]()