- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.808
Nau nauYok ya börek olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nau nauYok ya börek olmasın
Bi ara sürekli yazıyorduk ya Kazen proluk hediye ediyorduAslında bu çok iyi bir uygulamaHem yorumlar artar
Bir kere de bana denk gelse şaşarım
Birde tik geliyormuş bize çıldırırımBi ara sürekli yazıyorduk ya Kazen proluk hediye ediyordu
Nasip değilmiş
Dün berbat bir gün geçirdim, bu da üzerine o kadar iyi geldi ki kime niyet kime kısmet Patroncum
Özellikle pro olmayanlar sohbete daha çok katılsa iyi olacakBi ara sürekli yazıyorduk ya Kazen proluk hediye ediyordu
Ama bunu anlamıyorlarÖzellikle pro olmayanlar sohbete daha çok katılsa iyi olacak
Olur inşallah ne diyelimAma bunu anlamıyorlar
ASSOSyal e nasipmiş demek ki ha sosyal ha ben olmuş farketmiyor
Pro olmayan arkadaşlara da duyurmuş olduk ne kadar aktif o kadar iyiÖzellikle pro olmayanlar sohbete daha çok katılsa iyi olacak
Senin kalbini yirim pamuk
Mayıs ın 10 unda olmuştu Önümüzdeki günlerde çıkar diye düşünüyorum. Bakıyorum e nabızdan çıkmamışC A N O senin sonuçlar ne zaman çıkacak
Şekil APro olmayan arkadaşlara da duyurmuş olduk ne kadar aktif o kadar iyi
En güzel şekilde bitanemMayıs ın 10 unda olmuştu Önümüzdeki günlerde çıkar diye düşünüyorum. Bakıyorum e nabızdan çıkmamış
İnşallah canım benimEn güzel şekilde bitanem
Genelde mesaj geliyor. Umarım çok sürmez ve temiz çıkar.Mayıs ın 10 unda olmuştu Önümüzdeki günlerde çıkar diye düşünüyorum. Bakıyorum e nabızdan çıkmamış
İnşallah nevoş olmazsa arayıp sorarız. Biz sevkli gittik ya, mesaj gelir mi bilemedim. Bişeyde demedilerGenelde mesaj geliyor. Umarım çok sürmez ve temiz çıkar.