- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.810
Fasillle olduğum için çok möhöm değil nevosum , başladıktan bir hafta sonra yazsam da olur tarif kaliyor şükürKaçırdın tühhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fasillle olduğum için çok möhöm değil nevosum , başladıktan bir hafta sonra yazsam da olur tarif kaliyor şükürKaçırdın tühhh
Aaaa çok geçmiş olsun askolettam, resmen üşütmüssün açık yatınca birde uyuyunca daha çok çarpıyor ondan kusmussun çok geçmiş olsun beybibali, son günlerinde yapma böyle şeyler. Dikkat et kendinePencere açık uyumuşum Antep’in sıcağına güvenip, midem ağrıdı tüm gün. 3-4 kere kustum. Bitap düştüm resmen. Bugün daha iyiyim, sadece eklem ağrılarım kaldı.
1 Haziran aşkomYeni kategori ne zaman aşkom ?
Fasille olmak böyle bir şeyFasillle olduğum için çok möhöm değil nevosum , başladıktan bir hafta sonra yazsam da olur tarif kaliyor şükür
Şaka gibi hazirana geldigimize inanamıyorum nevos1 Haziran aşkom
Ayatımız raat bee yaaaFasille olmak böyle bir şey
BendeŞaka gibi hazirana geldigimize inanamıyorum nevos
Tabi canım bizden rahatı mı varAyatımız raat bee yaaa
Tamam aşkom1 Haziran aşkom
Aslında geçmiyor gibi gözüküp geçen bir zaman var
Korkunç, iğrenç bir Mayıs ayiydi,hala da bitmiyor
Çok hızlı geçsin istiyorum özellikle önümüzdeki bir yılAslında geçmiyor gibi gözüküp geçen bir zaman var
Çok şükür nevosum bu günleri gördüğümüzekim derdi ki sosyal sonradan gelecekte fasille olacakTabi canım bizden rahatı mı var
Ben şubat ayından daha korkunç bir ay bilmiyorum. Diğerleri çiçek, böcek, baharKorkunç, iğrenç bir Mayıs ayiydi,hala da bitmiyor
Maşallah maşallahÇok şükür nevisumbu günleri gördüğümüzekim derdi ki sosyal sonradan gelecekte fasille olacak
İnş be nevosum, en güzel şekilde geçsin ama bizden götürmesin güzellikler getirip gitsinÇok hızlı geçsin istiyorum özellikle önümüzdeki bir yıl
Çok aminİnş be nevosum, en güzel şekilde geçsin ama bizden götürmesin güzellikler getirip gitsin
O da doğruBen şubat ayından daha korkunç bir ay bilmiyorum. Diğerleri çiçek, böcek, bahar
Çok şükür nevoşum, maşallah allah tekrarını nasip etsin inşallahMaşallah maşallah
Şükredelim aşkom Elimizdekilerin kıymetini bilelimO da doğru