- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Bende ona bakıyordum kızGönül Dağı başladı abla Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ona bakıyordum kızGönül Dağı başladı abla Nevreste
Hadi birlikte izleyelimBende ona bakıyordum kız
Zoğurmazım kuşum. Oğlan düzeldi ben bozuldum. Dün çok hastaydım, bugün biraz daha iyiyim.
Çok geçmiş olsun rabbim sağ sağlim kucağına nasip etsin dünyanin en güzel kokusuna az kaldıZoğurmazım kuşum. Oğlan düzeldi ben bozuldum. Dün çok hastaydım, bugün biraz daha iyiyim.
Sen diyet börek yaparsınBörehh böreehhh
HayydddiiiiHadi birlikte izleyelim
Geçmiş olsunZoğurmazım kuşum. Oğlan düzeldi ben bozuldum. Dün çok hastaydım, bugün biraz daha iyiyim.
Heç fena olmaz kızzzz cokta mantıklıydı bak hahaha varmı öyle bi seçenekkSen diyet börek yaparsın
Seçenek vardır da kazanma şansın olmazHeç fena olmaz kızzzz cokta mantıklıydı bak hahaha varmı öyle bi seçenekk
Hep nazar heeep. Geçmiş gitmiş olsun inşallah. Senin neyin vardı?Zoğurmazım kuşum. Oğlan düzeldi ben bozuldum. Dün çok hastaydım, bugün biraz daha iyiyim.
Geçmiş olsun canım benimZoğurmazım kuşum. Oğlan düzeldi ben bozuldum. Dün çok hastaydım, bugün biraz daha iyiyim.
Geçmiş olsun canım benim Kendine dikkat etZoğurmazım kuşum. Oğlan düzeldi ben bozuldum. Dün çok hastaydım, bugün biraz daha iyiyim.
İzliyorum canımGönül Dağı başladı abla Nevreste
Amin inşallah bebişim. Bugün kıyafetleri toparladım, yarın da yıkayacağım. Soran olursa pembe zehirlenmesinden gitti dersiniz ahsksjsjÇok geçmiş olsun rabbim sağ sağlim kucağına nasip etsin dünyanin en güzel kokusuna az kaldı
Artık hazırla çantanızıAmin inşallah bebişim. Bugün kıyafetleri toparladım, yarın da yıkayacağım. Soran olursa pembe zehirlenmesinden gitti dersiniz ahsksjsj
Pencere açık uyumuşum Antep’in sıcağına güvenip, midem ağrıdı tüm gün. 3-4 kere kustum. Bitap düştüm resmen. Bugün daha iyiyim, sadece eklem ağrılarım kaldı.Hep nazar heeep. Geçmiş gitmiş olsun inşallah. Senin neyin vardı?
Geçmiş olsun TürkanZoğurmazım kuşum. Oğlan düzeldi ben bozuldum. Dün çok hastaydım, bugün biraz daha iyiyim.
Evet bu kadar rahat olmam çok saçma. Şu 2-3 günde hazırlayacağım hepsini.Artık hazırla çantanızı
Teşekkürler kuşum.Geçmiş olsun Türkan
Tövbee aşaa kızz dimee öyleeeAmin inşallah bebişim. Bugün kıyafetleri toparladım, yarın da yıkayacağım. Soran olursa pembe zehirlenmesinden gitti dersiniz ahsksjsj