Farklı Hamilelik Belirtisi

shoppingnice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
2
0
1
35
Merhaba hamile kalmak isteyen anne adayları, ben de sizler gibi aylık denemelerden sonra her regl zamanı öncesi buraya girip belirtiler nelerdir diye bakıyordum. Geçen hafta gebeliğimi öğrendikten sonra burada daha önce karşılaşmadığım belirtileri sizlerle paylaşmak isterim.

Öncelikle hep bir kasık ağrısından bahsediliyor regl zamanına doğru. Benim ağrım regl döneminde tam kasıklardayken hamile olduğumu hissettiğimde vajinada bir baskı şeklinde ağrı oluşmasıydı. Yani daha üstte yer alan ağrı regl ağrısı, ama ağrıyı aşağıda hissederseniz bence gebelik belirtisi oluyor. Ayrıca her regl döneminde karşılaştığımız çene bölgesinde sivilcelenme de hamile olduğumda oldu. Çenemde bir sivilce belirdi ve yaklaşık 2 gün kaldıktan sonra kendi kendine geçti. Özellikle sabredip idrar testlerini regl günü ya da 1-2 gün geçince yapın, en doğru sonucu o zaman veriyor. Herkesin dilediği haberi en kısa zamanda almasını diliyorum. Sağlıklı hamilelik ve bebekler bizlerle olsun. Bütün bekleyenlere nasip olsun.

Farklı derken bende böyle hissetmiştim zaten genelde hamile kalanlar vajina ağrısı çekiyor ve sivilcelenme yaşıyor bir farklılık görmedim

O zaman ben de farklıydı diyeyim:) normalde kasık ağrım olurdu vajina baskısı hissetmezdim. Ayrıca sivilcelerde regl süresince kalır ve gittikçe büyürdü. Buradaki fark belirmesi ve kısa sürede kendi kendine geçmesi. Önceden yazılmış olabilir ama okuduğum kadarıyla bu ayrıntıyla karşılaşmadığım için yazdım. Hepinize sevgiler :)

Çok eski bir gönderi ama yazmak istedim ben pko hastasıyım nerdeyse 1.5 yıldır çocuk istiyoruz bu yüzden tedavi görüyorum ayın 14 ü aşılama yapıldı tabi önce ovitrelle vuruldu gece kasık ağrım uyandıracak kadar geldi dedim heh hasta oldum bir şey yok şu an sabah 6 çenemde kocaman kistik bir sicilce belirmiş meme uçlarına sadece dokununca katlanır bir acım var regl belirtisi değil mi bunlar

Ben size farklı bir belirti söyleyim. Osurmak afedersiniz ama bende olmuştu. Sesli birde off. Utanç verici ama tutmak imkânsız gibiydi. Ve hapşırmak ama deli gibi arka arkaya. Kimyasaldı benimki ama oldu yani. En azından hamile kalabiliyorum. İnşallah arkası bebek olur. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…