• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Farklı gelinlik arayanlar buyrun hem fikirde vermiş olursunuz :)

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
36
arkadaslar bi kac ay sonra düğünüm olacak Şimdiden gelinliğimi begenmek istiyorum ama kararsızm güzel buldgm modelleri buraya ekleyecegm hem sizler fikir sahibi olun hemde bana fikir verms olursnuz die düsündm opuyorumnanaktan smdiden herkese tskkrler

1038.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

allure2010gelinlik1.jpg

3011no.jpg

lasposa2010luz.jpg

sotteroandmidgley2009.jpg

ysamokinobridal1002.jpg

modelobolzano3coleccion.jpg

modelobolonia1coleccion.jpg

maxchaoul2.jpg

manikinn2010bridalcolle.jpg

madelineg3.jpg

85763579.jpg

allurebridals1.jpg

jamesclifford768x1024.jpg

personalisedweddings.jpg

alexabridalcoutureateli.jpg

01yolancris.jpg

atelieraimee2010.jpg

bu kadar arkadaslar aynı resmi iki defa koymus olabilirm ksuura bakmayın. Umarım bi cok kisi fikir edinebilir a.s.

hmm güzel gelinlikler..en çok beğendiklerim 3.5. ve 6. olanlar..özellikle 6.çok değişik.üst kısmına bayıldım ama bu modellerde bazı değişiklikler yaptırmak lazım yine de..

bence 1. gelinlik süpper... hem sade hem şık...

gelinlik birazda zevk meselesi tatlım... senin tarzın neyse gelinliğinde onu yansıtır bence...

ben de 2,5 ay sonra evleniyorum aynı telaş bende de var:)
4. ve 9. gelinliği çok beğendim bir de gelinlikler kesinlikle göründüğü gibi olmuyor. Üzerinde farklı durabiliyor. Bu nedenle diktirmekten çok hazır almanı tavsiye ederim.

hayırlı olsun canım, gelinlik seçmek gerçekten çok zor karar vermek için bende çok uğraştım en sonunda seçtim bayramdan sonra dikime başlanacak, 2 10 13 çok beğendim 17 ninde eteği çok hoş benim geliğimin eteğide böyle mendil modeli diyorlar, inş yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

7.gelinliği beğendim benimkine benziyo şık ve sade.benimkisi iki gelinlikten alımış bi model oldu.aslında bi sürü gelinli arasından ikisini beğendim ben sonrada birinin üst diğerinin alt kısmını diktirdim güzel oldu.fakat tek sinirime giden kayınvaldem beyez olsun istedi oysaki ben hep krem hayaletmiştim.ona göre ilk kez evlenen genç kızlar beyaz giyse iyi olurmuş krem yanlış anlaşılırmış.pofff yani

14 numarayı beğendim.. yalnız, belindeki kuşak mı kemer mi neyse, o olmadan tabii

Seneye nisan gibi evleniyorum gelinlik seçmek çok zor bir türlü beğenemiyorum kabarık farklı birşey almak istiyorum

hiç birini beğenmedim çok demodeler kusura bakmayın tarzım diil...

eteği abartı olanlarn hepsi güzel. evlenicek arkadaşlar içn güzel seçenekler..

Back