- 25 Şubat 2012
- 816
- 178
- 133
arkadaşlar 2 kez kimyasal gebelik geçirdim ilkinde beta hcg 105 2. Sinde 958 de düşük oldu ve kese dahi gözükmemişti. Doktorum 2. Düşük olduğu için mutlaka araştırmak gerekir dedi kan tahlilleri falan yapıldı cmt.i rahim filmi .ekildi ve sağ yumurtalığımın kapalı olduğu anlaşıldı. Son olarak genetik inceleme için fakülteye yönlendirdi doktorum sabah gittim tahlillerimle birlikte gen testti yapmaya yanaşmadılar önce. Fakat çok ısrar edince sadece bana yaptılar. Eşine gerek yok dediler bi de harbituel spontan paneli istemişti onun için kan aldılar.sonuçların biri temmuz diğeri ağustosta çıkacak. Öğleden sonra fakültede hocayla görüştüm sabah ki asistan doktordu. Bana yaşadığım gebeliklerin biyokimyasal gebelik olduğunu ve araştırmanın anlamsız olduğunu söyledi. Düşük olarak adlandırılması için kesenin ve kalp atışlarının olması gerektiğini söyledi. Özel hastaneye gittiğim için de para için gereksiz tahliller yapıldığını söyledi.korunma hamile kal ve kontrol için gel dedi. Bir de tüpün kapalı olamayabilir laroskopiye gerek yok onu hamile kalamayanlara yapıyoruz sana gerek yok dedi. Sizce neye kime inanacağım. Kendi doktoruma mı uzman doktor ve çok tecrübeli başhekimlik yapmış yoksa yardımcı doç. Olan fakültedekine mi çok uzun yazdım ama kafam çok karışık yorumlarını bekliyorum