- 1 Aralık 2021
- 11.864
- 39.455
- 34
Bende ot yapacağım diyetteyimBen de anneanneme sorsam kavrulmuş ot yemekleri. Ota da kimse oy vermez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ot yapacağım diyetteyimBen de anneanneme sorsam kavrulmuş ot yemekleri. Ota da kimse oy vermez
Bana mı dedinYarın yeni arkadaşlardan biri hemen yapsin yemegini
Ben diyette olsam da ot yiyemem ama geçen günkü otu gömdüm çünkü içinde et vardıBende ot yapacağım diyetteyim
Ettimya kuzumHani teşekkür
Ne yaşadınValla ben de bugün sevindirik olay yaşadım
Yok canım katılmıyorum bu ay ben izleyeceğim
Aynen iyi oldu nevoşSenin nick değişmiş iyi olmuş
Taaamaambidaha unutma beni
Şimdiden bir oy eksideyim ya herkes öyle derseBen diyette olsam da ot yiyemem ama geçen günkü otu gömdüm çünkü içinde et vardı
Aynen daha iyi olduvalla iyi olmuş. Sabah yazamadım nicki Zekta1
Sohbete de gel canımAklımda bir tarif var canım kabul edilirse katılırım yoksa oy vermeye gelirim artık
Sohbete de gel canım
Benim istediğim kesin hemen kapılır demiştim ya bir tek o tarifi yazdım, onu da aldım zaten sjsjsjjsSende aklımda tarif yok diyorsun ve ilk yazmışsın
Eşim doğum günüm için hediye almışNe yaşadın
Çok merak ettim tarifiniBenim istediğim kesin hemen kapılır demiştim ya bir tek o tarifi yazdım, onu da aldım zaten sjsjsjjs
Sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun kukrimim.Eşim doğum günüm için hediye almış
Ne almışEşim doğum günüm için hediye almış
Teşekkürler bebikiiimmm
Birgün ilk ben yapacağım küçük dilinizi yutacaksiniz
Gencim güzelim sizi ezerim
Eşim doğum günüm için hediye almış
Çok sağol elhan ablacım bugün değil ama biraz daha var ,eşim erken kutladıSağlıklı çok güzel bir ömrün olsun kukrimim.