Evet
ne yani ben dedim diyemi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet
ne yani ben dedim diyemi oldu
He emin ol kimse yoktur konu açılacakkenAt bakiim kimse yokken
Yarın yapacağım gel aşkom
Tamam özelden at oradan da silebiliyosun fotoğrafınıHe emin ol kimse yoktur konu açılacakken
10 tane lavaş yapsan yeter:)Anket yapsanız %70'i hiç yememistir ama çok seviyordur. Ben de öyleyim bazen gözümü karartıp yapayım diyorum ama yemiyo
NasılTamam özelden at oradan da silebiliyosun fotoğrafını
Mehmet Şef çatala dolaya dolaya yerken içi giden kaç kişiyiz???
Nevoş bana attığı kendi fotoğrafini silmiş. Nevreste sahi sen nasıl sildin onu? Yönetici olduğun için mi
Sen yaparsın yemek gurususunBen geçende yaptım Harika bişey
İçi dışına çıkan kaç kişiyiz??? O herif yemek yerken kafamı başka yöne çeviriyorumMehmet Şef çatala dolaya dolaya yerken içi giden kaç kişiyiz???
Aynen o silebiliyorNevoş bana attığı kendi fotoğrafini silmiş. Nevreste sahi sen nasıl sildin onu? Yönetici olduğun için mi
Sen sadece saçını at. Önceki halin kızıl mıydı,kumral mıydı zatenAynen o silebiliyor
Eşim de öyle. Hayvan gibi yiyor diyor.İçi dışına çıkan kaç kişiyiz??? O herif yemek yerken kafamı başka yöne çeviriyorum
Evet :)Nevoş bana attığı kendi fotoğrafini silmiş. Nevreste sahi sen nasıl sildin onu? Yönetici olduğun için mi
Babam da öyle diyordu ahahahahEşim de öyle. Hayvan gibi yiyor diyor.
Ne yaptırdın saçına?Aynen o silebiliyor
TeşekkürlerSen yaparsın yemek gurususun
Ben ayarladım konuyu beyaz kısır favorimÇayı çorbayı hallettim hadi konu açılsın
Favorin olmadığını herkes biliyor BekliyoruzBen ayarladım konuyu beyaz kısır favorim