Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bunu dert etmeye gerek yok, benimde ve tanidigim bi cok arkadasiminda ole bazilarinin biraz daha belirgin bazilarinin daha belirsiz olurmus ama hic bi kadinin gogusleri tam simetrik olmazmis zaten kucuk farklar onemli degil
Tabi bazi sansli kadinlarin gogusleri simetrik olabiliomus
Yapilan bi arastirmaya gore, 500 kadindan sadece 2sinin gogsu simetrik cikmis
bende ilklerde cok sikinti ediodum, bi genc kiz kendini izlemeyi cok sever ama ben aynaya bakmiodum kimseyede soleyemiyosun tabi yanlis dusunurler die ama sonra bilimsel olarak arastirip okuyunca dogal bisi oldugunu ogrendim ve rahatlayip herkesle konusunca onlarinda ayni benim gibi uzuldugunu kesfettim
sizde uzulmeyin die yaziorum, herkes solemesede cogu kadinin gogusleri simetrik degil kendi kendime uzulurken annemin bile ayni oldugunu ogrendim :)
Ozellikle gec kizlar, doktorlar vucut gelisimi tamamlanana kadar dert etmemelerini, vucutlarini rahat birakmalarini soyluyolar
hem dogumdan sonra duzeliomus, bi forumda okumustum yasayan biri anlatiyo sirf bunun icin buyuk olan gogsunu kucultturmus ve daha sonra dogum yapinca kucuk olan gogsude buyumuscok uzucu
Goguslerimiz surekli degisio zaten...
ama tabi biri gelismis biri is gelisememisse elbette ve kesinlikle bi doktora gitmek lazim :)
Opuyorum kizlar sizi, uzulmeyin olculeri kafaniza takmayin :) goguslerinizin olmasi en buyuk armagan bence onlari nasil giydiricegine kafa yorun harika sutyen takimlari var :):):):)
Kızlar bence bu tamamen elinizi kolunuzu ne kadar kullandığınızla ilgili bişey.Ben solağım ve sol kolum daha çok çalıştığı için sol göğsüm daha küçük ve dik,sağ elini kullananların da sağ göğüslerinin küçük olması çok normal.Düşünsenize her gün diş fırçalayıp,kapı açıp,poşet taşıyoruz,cam siliyoruz ve daha neler neler yapıyoruz.Aklınıza geldikçe diğer kolunuzu kullanırsanız fark azalır diye düşünüyorum,ben de henüz denemedim tabi :1rolleyes: