• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alakasız ama Sütyen sorunu

TeraziBurcuu

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
953
367
23
32
Kızlar emzirmeden sonra göğüslerim baya bir sarktı bir baya büyüdü göğüslerim ben bedenimi bile unutmuşum en son e bebekten emzirme sütyeni aldım giydim göğülerim taşıyo bu ne biçim sütyen ya diyip sinirlendim pahalı bide meğer küçük almışım eski bedenimde sanıyorum hala 😵‍💫 Sonra başka bi yerden aldım büyük oda rahatsız ediyo neyse dedim gene seçemedim bugün gene pahalı bişey aldım dikişsiz telsiz bir giydim gene rahatsız ve küçük 😭 bu göğüslerimin sarkmasından mı kaynaklı anlamadım rahat sütyeni bulan var mı acaba 🥲

Kızlar emzirmeden sonra göğüslerim baya bir sarktı bir baya büyüdü göğüslerim ben bedenimi bile unutmuşum en son e bebekten emzirme sütyeni aldım giydim göğülerim taşıyo bu ne biçim sütyen ya diyip sinirlendim pahalı bide meğer küçük almışım eski bedenimde sanıyorum hala 😵‍💫 Sonra başka bi yerden aldım büyük oda rahatsız ediyo neyse dedim gene seçemedim bugün gene pahalı bişey aldım dikişsiz telsiz bir giydim gene rahatsız ve küçük 😭 bu göğüslerimin sarkmasından mı kaynaklı anlamadım rahat sütyeni bulan var mı acaba 🥲
Maalesef aynı sorun bende de var 4 yılda 3 doğum 2 emzirme kilo al ver emzirirken de genelde şu sporcu sütyeni tarzı şeylerden kullanıyorum onun için aşırı sarktı göbeğime değiyor 🙈🤣 artık dert etmeyi bıraktım oğlum emmeyi bıraksın sonra toparlatcam başka türlü oluru kalmadı çünkü sütyenle falan toparlanmıyor istediğim kıyafeti giyemiyorum özgüvenimi etkiliyor. Şu an önceliğim bebeğimin emmesi sonrasında bakacaz 🙈

Suven almıştım tanesine 2 bin TL ödeyip hiç rahat değil. Bebeğim emerken yüzüne iz yapıyor tam açılmıyor, katlanıyor.

E bebekteki emzirme sutyenlerinden almıştım bende. Sadece b beden var sanırım o yüzden küçük geldi ama idare ettim. Emzirmeyi bıraktım eski sutyenlerimin hepsini attım yenilerini aldim mecbur 🤷🏻‍♀️

doğum sonrası, emzirme döneminde tutturamıyor insan. ben tuhafiyeden penye olanlardan almıştım. emzirmeden sonra eski haline dönüyor zaten

doğum sonrası, emzirme döneminde tutturamıyor insan. ben tuhafiyeden penye olanlardan almıştım. emzirmeden sonra eski haline dönüyor zaten
Dönmüyor diyolar ya :( benimkiler göbek deliğime değecek nerdeyse çok büyük ve sarktı ağırlıktan :(

NBB marka emzirme atletlerinden, lcw ve pentiden emzirme sütyeni almıştım.
atletlerde emzirme döneminde hiç rahat edemedim, memelerim o dönem çok büyüdüğü için sütyen bölgesini kesiyordu ve canımı acıtıyordu ama şu an emzirme bitti ve ben o atletlerle geçiriyorum hafta sonumu 😅

emzirmeden sonra eski halime döndüm, zaten öncesinde de çok büyük değillerdi, pek deformasyona da uğramadılar, eski sütyen düzenimden devam ediyorum.

konu sahibi yeniden ölçü alın ve pentinin lotus serisini bi deneyin derim.

NBB marka emzirme atletlerinden, lcw ve pentiden emzirme sütyeni almıştım.
atletlerde emzirme döneminde hiç rahat edemedim, memelerim o dönem çok büyüdüğü için sütyen bölgesini kesiyordu ve canımı acıtıyordu ama şu an emzirme bitti ve ben o atletlerle geçiriyorum hafta sonumu 😅

emzirmeden sonra eski halime döndüm, zaten öncesinde de çok büyük değillerdi, pek deformasyona da uğramadılar, eski sütyen düzenimden devam ediyorum.

konu sahibi yeniden ölçü alın ve pentinin lotus serisini bi deneyin derim.
Sağol cnm sen sıkıntı yaşamamışsın iyi bari benim zaten göğüslerim büyüktü süt dolunca daha da büyüdü göğüs büyük olunca daha çok sarkıyo galiba 🥲

Emzirme sütyenini kullanamadım .Onun yerine pentiden balensiz dikişssiz sütyen aldım .Bana daha iyi oldu açukcası kullanımı da çok rahat .iyi ki almışım kurtarıcım oldu.Zaten çopu zaman evdeyim diye kullanmıyorum bile.Uygun zamanınızda tekrar göğğs ölçümğ yaptırıp yeni bedeninizi bulursanız sizin için daha iyi olur🙂

Emzirme sütyenini kullanamadım .Onun yerine pentiden balensiz dikişssiz sütyen aldım .Bana daha iyi oldu açukcası kullanımı da çok rahat .iyi ki almışım kurtarıcım oldu.Zaten çopu zaman evdeyim diye kullanmıyorum bile.Uygun zamanınızda tekrar göğğs ölçümğ yaptırıp yeni bedeninizi bulursanız sizin için daha iyi olur🙂
Bişeyler yapmam lazım yoksa ya evden çıkmicam ya da çıkınca sürekli elim orda olcak çok rahatsız oluyorum 🙁

Back
X