Farklı bakış açılarına, düşüncelerine ihtiyacım var...Sorun ne anlayamıyorum :(

bu anlattıklarına bakınca da ilerleyen dönemde bu ilişkiniz hastalıklı bir hal alacak gibi görünüyor karşılıklı yıpratmalar yok kıskandın yok sen aramadın birbirirnizi kısıtlamaya kalkışmalar sonra bakacaksın ki aradaki aşk değil saplantı haline gelmiş dikkatli ol o kıskanınca beni seviyo düşüncesine kapılmak biz kadınların biz kadınların düştüğü en büyük hatalardan biri herşey tadında bırakılınca güzel ama seni baskı altına almasına izin verme sende rahat davranmaya çalış o zaman senin üzerine o düşer

bence sevgilin hakli.
istemeye geldiklerinde ee,,damadimiz ne is yapar?? gibi bi sorudan korkuyo sevglin.
zamanla olur yasinizda oyle gecmis felan degil, sende suyuna git zamana birak.

evlenmek için evet erken ama söz neden olmasın ki 4 sene oldu yani. arkadaşlarım var sözleniyolar, evleniyolar hemde 1 sene içinde... 8-9 sene çıkıp mı evlenicez biz

Bu forumda 10 yıldır flört edip evlenmiş çift çok var, belki bende onlardan biri olacağım?
Bu gidişle de öyle görünüyor gerçi, şimdiden oldu 7 yıl, 3 yılda düğüne var..

Son düzenleme:
Cafede çalışan bir insan ne kadar maaş alır? Ne iş yapar? Şanslısınız ki sevgiliniz utanmayı biliyor. Bir erkek, gururlu olmalı kadınına bakabilmeli. Ve babanızın karşısına çıktığında ne iş yapıyorsun diye sorduğunda ne diyecek? Bunları düşünün ve sabırlı olun.

ben erkek arkdasını haklı buldum canım çok olgun geldi bana. çekinmesi çok normal çünkü bir erkek için kız babasına maddi açıdan görünüm çok önemlidir. düşünsene baban el bebek gül bebek büyütmüş , adamın karsına çıkıp senden daha iyi bakabilirim cümlesini kuramıcak. . ayrıca evlilik konusunda söz felan istiyorsun bu konuda birşey diyemem genç kız olarak istemen normal :) Ama çocuğun sorunları varmış ayrıca lise bile bitmemiş. söz takılınca bukez evlilik nezaman konuşmaları baslıcak o çocuk daha çok üzülcek. ve sözlüyken bayramı seyranı bilmem nesi olucak erkek tarafı bişeyler alır takar adettendir çocuğun durumu yokki ama. 4 yıl beklemişssin bence üstüne gitme biraz daha bekle. Ama bu süre zarfında da bence çok fazla yakınlaşma evlenceğim erkek diye. ne olur ne olmaz hayat bu . ağırlığını koy. evlilik için sen onun maddi durumlarını vs.. bekliyorsan oda seni beklesin.

insan namusuyla çalıştıktan sonra cafe de de çalışabilir ne var bunda,bu söz için engel değil,kaldı ki aile de kısmen tanışıyor ve bunun geçici bir iş olduğunu biliyorlar bu 1
2.si çocukken hayaller kurulur da,buyuyunce ve hayatın gerçekleriyle karşılaşınca ya da sorumluluk artınca bu iş daha ciddiye alınabilir,ertelenebilir,doğrudur da..
3.sü kendi aranızda yüzük takabilirsiniz,bunun kimseye zararı olmaz,en azından yerini bilirsin onun hayatında
yada çok iyi bir oyuncu,türlü ama geçerli bahanelerle senı oyalıyor,seninle ciddi düşündüğü falan yok,bu seni aile içine sokmamasından da belli????????

Son düzenleme:
canım bence sazanlama atlamaması güzel ben böyle erkekleri haklı buluyorum sonuçta evliliğe sazanlama atlayan boşanmaya kavgaya herşeye aynı tavrı gösterebilir. Demekki erkek arkadaşın düşünmeden hareket etmeyen biri buda çok güzel değil mi? ama benimde kafamı karıştıran bazı şeyler oldu. Hep yalnız görüşmeniz ve seni kimseyle tanıştırmaması. En azından annesiyle tanışıyosun oda önemli ama sonuçta kuzenleriyle falan tanıştırabilirdi bence. Sen acele etme ve biraz kendini geri çok çok üstüne düşme. veeee o mükemmel değişmez kuralımızı söylüyorum "Kaçan Kovalanır"

erkek arkadaşını haklı buldum, söz olsa ne olur olmasa ne olur sen çeyizini al gene, kıza çeyiz her zaman lazım, kızlarda evlenmeden önce samimi olalım ailesiyle istiyolar evlendikten sonrada niye arıyolar niye gidiyoruz, bide şu var liseyi bitirse bile nasıl bi iş bulacak sen şimdiden büyük bi firmada çalışıcam diye şeklini koydun ortaya bu ülkede lise mezununa iş zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…