How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Farkedilmeyen gebelik nasıl olur?

MrvHan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
12
0
16
İstanbul
Arkadaşlar daha önce yazmıştım ama cevap alamadım, bir de sorumu kısaltarak deneyeyim. İlişkinin üzerinden 57 gün geçtikten sonra gebelik varsa kan testinde ve karından bakılan ultrasonda kesin görünür mü? Forum sitelerinde hamile olduğunu dört aya kadar öğrenemeyenlerin olduğunu okudum, kafam karıştı. Yardımlarınızı bekliyorum.

valla arkadaşım bende hep hamileyim sanıyorum aylardır.her seferinde adetim 10 güm 15 gün geçiyor.sonra iki ay geçti,evdeki testlerde ve kan testinde birşey çıkmadı.sonra doktora gittim.içimde bir umut acaba diye
ama ne çare..hatta doktor 2 ay geçmiş belli olmaması mümkünmü dedi.aşağıdan ördekle ve ultrasoundla muayene etti.ama sadece stres ve olmasını çok istememden adet dengemi bozmuşum bebek falan yokmuş :(

ama tabi Allahın işi bellimi olur her ikisinde de bir hata vardır.bir doktora göründünüz mü

Aslında ben şu yüzden panik yaptım, gebelik olmayınca ben röntgen çektirdim, ilaç aldım falan. 57 gün de uzun bir süre olsa kesin çıkardı dedim. Kanda bi hata olsa bile, karından da olsa ultrasonla görünürdü diye düşündüm çünkü altı haftayı geçince görünüyormuş normalde. Zaten bir bebeğe hazır değilim. Ama bu forumlar kafamı karıştırdı. Dört aylık hamilelik nasıl öğrenilemez bir türlü? Yaşayan var mı böyle bir şey?

valla arkadaşım bende hep hamileyim sanıyorum aylardır.her seferinde adetim 10 güm 15 gün geçiyor.sonra iki ay geçti,evdeki testlerde ve kan testinde birşey çıkmadı.sonra doktora gittim.içimde bir umut acaba diye
ama ne çare..hatta doktor 2 ay geçmiş belli olmaması mümkünmü dedi.aşağıdan ördekle ve ultrasoundla muayene etti.ama sadece stres ve olmasını çok istememden adet dengemi bozmuşum bebek falan yokmuş :(

ama tabi Allahın işi bellimi olur her ikisinde de bir hata vardır.bir doktora göründünüz mü

Doktora gittim ama alttan ultrason istemedim, karından baktırmak istedim. O da zaten sen zayıfsın, varsa karından da görünür dedi. Birde ilişkimin üstünden 57 gün geçmişti.

Aslında ben şu yüzden panik yaptım, gebelik olmayınca ben röntgen çektirdim, ilaç aldım falan. 57 gün de uzun bir süre olsa kesin çıkardı dedim. Kanda bi hata olsa bile, karından da olsa ultrasonla görünürdü diye düşündüm çünkü altı haftayı geçince görünüyormuş normalde. Zaten bir bebeğe hazır değilim. Ama bu forumlar kafamı karıştırdı. Dört aylık hamilelik nasıl öğrenilemez bir türlü? Yaşayan var mı böyle bir şey?

hamile kalıp üstüne görmüşse eğer bi kaç ay o zaman tabiki hamile olduğunu bilemez.

canım sende hamilesin diye değil, sadece kendi yaşadığımı yazıyorum. ben 2,5ay sonra öğrendim. 13ağustosta adet oldum, adetim bitince doktorumun verdiği vajinal enfeksiyon için ilaç kullandım (bu ilaç bende hep adet geckmesi yapıyor), eylül 13de adet olmadım, ilaçtandır deyip bekledim, 1ekimde doktora gittim, kanda ve ultrasonda gebelik çıkmadı, adet söktürücü verdi doktor, onu da kullandım ve bir süre daha bekledim 29 ekimde tekrar doktora gittiğimde kanda hamile olduğum çıktı ama maalesef 2gün sonra düşük yaptım. ama biz o arada eşimle ilşkiye girmeye devam ediyorduk, ilaçtan dolayı sanırım benim yumurtam garip bir zamanda oluşup döllenmiş.

hamıle olsan cıkardı sen ılıskıden sonra adet olamdınmıkı böyle bır endısen var öyleyse kac gün gecıkmen var

hamıle olsan cıkardı sen ılıskıden sonra adet olamdınmıkı böyle bır endısen var öyleyse kac gün gecıkmen var

Ben adet oluyorum ama iki aydır bi tuhaf reglim. Normalden çok az sürüyor iki gün falan ki benim normalim beş altı gündür. Hamile olmasına rağmen regli olan kişileri de duyunca.. Panik oldum işte.

Back