fark alirlarmi ?

Evet evet ben çok fazla kuaföre gitmem saçımı bile kendim keserim o yüzden hiç girmedim nişan düğün muhabbetlerine bilmiyorum pek :KK70:

in vino veritas in vino veritas
vallaha bence evliliğin en gergin tarafı bu saç makyaj işi kötü olursa günün mahvoluyor. benim bir arkadaşıma provada yaptığı saçı yapamadı kuaför kızın topuzu basık oldu yazık

Çeyrek yarım marım bayıl bence de. Ben de saçımı makyajımı kendim yaparım genelde, nişanımda falan hep kendim yaptım ama düğün başka.adam bana öyle bir makyaj yapmıştı ki hem belli belirsiz oldukça doğal boya küpüne düşmüş gibi değil hem de bütün kusurları kapatıp ortaya çıkması gereken yerleri de vurgulamıştı. Aynaya baktığımda oha lan ben neymişim oldum resmen.

Kuaför önemli bence, her dakka kuaföre gitmem. Mesela her hafta gidip kaşdı föndü 30-40 lira vereceğime bunları kendim yaparım 2 ayda bir saç kesimine gider 100-150 bayılır gelirim.
evet ya benim de ablam Karşıyakada bir yerde yaptırmıştı onunki de öyleydi çok hoş ve zarif görünüyordu. bir de öyle mavi far kırmızı ruj makyajlarına benzetiyor ya bazıları aklım çıkıyor, ay yıkasan yıkanmaz, zaten ağlamaktan gözlerim şişer.
anam kocayı bulduk da makyajı kıstı he :KK70:

Bu fiyatlar gerçekmi ya bi saç makyaj 250 şer tl yok artık :KK57: Gelinliği evde giyersin ben bu ne be biz vermedik böyle paralar:KK43: Neyse o bi topuz 10 sa 30 razıyım ama yeni evlenenlere geçmişler olsun yani töbe töbe :KK12:

Gecen yıl mayıs ayında evlendım dugun ve kına ıcın toplamda 350 tl ödedım kırpıkler makyaj falan ıcınde sadece kendım ıcın :)

vallaha bence evliliğin en gergin tarafı bu saç makyaj işi kötü olursa günün mahvoluyor. benim bir arkadaşıma provada yaptığı saçı yapamadı kuaför kızın topuzu basık oldu yazık

evet ya benim de ablam Karşıyakada bir yerde yaptırmıştı onunki de öyleydi çok hoş ve zarif görünüyordu. bir de öyle mavi far kırmızı ruj makyajlarına benzetiyor ya bazıları aklım çıkıyor, ay yıkasan yıkanmaz, zaten ağlamaktan gözlerim şişer.

Haha benim kuaför bana şaşırmıştı hayatımda gördüğüm en relaks gelinsin diye. Bir gün önce gelen biri ortalığı birbirine katmış :KK66: benim tek söylediğim çok abartma, gözlerim kapkara arap kızı gibi olmasın göz altlarımı da panda gibi bembeyaz yapma yeter dedim. Aynen yaptı adam valla. Porselen bebekler gibiydi resmen.

Çeyrek yarım marım bayıl bence de. Ben de saçımı makyajımı kendim yaparım genelde, nişanımda falan hep kendim yaptım ama düğün başka.adam bana öyle bir makyaj yapmıştı ki hem belli belirsiz oldukça doğal boya küpüne düşmüş gibi değil hem de bütün kusurları kapatıp ortaya çıkması gereken yerleri de vurgulamıştı. Aynaya baktığımda oha lan ben neymişim oldum resmen.

Kuaför önemli bence, her dakka kuaföre gitmem. Mesela her hafta gidip kaşdı föndü 30-40 lira vereceğime bunları kendim yaparım 2 ayda bir saç kesimine gider 100-150 bayılır gelirim.
Doğru canım ben de sürekli gitmem hatta çok nadir, gittiğimde de değsin derim benim de tek boya derdim var işte

Evet evet, ben mesela mezuniyette bile nasıl sinir olmuştum tüm gece ben kendim yapsam daha güzel olurdu demiştim. Sonuçta fotoğraflar falan çekiliyor bütün hatıra mahvolabilir sırf o kuaförler yüzünden inşallah başımıza gelmez..

genelde kına düğün paketinin içinde oluyor, paket içeriğine göre 650 yahut 700 oluyor fiyatlar Ankara ' da böyle. Fakat şehrine ve kuaförüne göre durum değişir elbette.

valla kınaya ben öncesinde 250 vermeme rağmen ( gerçi benimkinin içinde bi kaç bölgeye lazer seansınm solaryumum manikür pedikür kirpik vs vardı ) yanımdada 2 kişi vardı 800 daha verdim :S düğüne ne kadar verdik hatırlamıorm :KK70::KK70: ama değdi yani saçım başım makajım rezil olup sinirden otrup yetişemiycem çok çirkin oldu diip ağlamaktansa ohh içimede sindi bi kere evlenioz sefam olsun fotoğraf çekimlerimdede çok güzel çıkmıştı herşey 10 numaraydı fotoğrafımı fotoğrafçıda gören herkes nereye gittiniz die soruyordu ha çokmu zenginiz yok bi sürü borç var ama göze aldık napalım :KK63: :KK49: :KK6: :KK75:

X