- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
vallaha bence evliliğin en gergin tarafı bu saç makyaj işi kötü olursa günün mahvoluyor. benim bir arkadaşıma provada yaptığı saçı yapamadı kuaför kızın topuzu basık oldu yazıkEvet evet ben çok fazla kuaföre gitmem saçımı bile kendim keserim o yüzden hiç girmedim nişan düğün muhabbetlerine bilmiyorum pek
in vino veritas
evet ya benim de ablam Karşıyakada bir yerde yaptırmıştı onunki de öyleydi çok hoş ve zarif görünüyordu. bir de öyle mavi far kırmızı ruj makyajlarına benzetiyor ya bazıları aklım çıkıyor, ay yıkasan yıkanmaz, zaten ağlamaktan gözlerim şişer.Çeyrek yarım marım bayıl bence de. Ben de saçımı makyajımı kendim yaparım genelde, nişanımda falan hep kendim yaptım ama düğün başka.adam bana öyle bir makyaj yapmıştı ki hem belli belirsiz oldukça doğal boya küpüne düşmüş gibi değil hem de bütün kusurları kapatıp ortaya çıkması gereken yerleri de vurgulamıştı. Aynaya baktığımda oha lan ben neymişim oldum resmen.
Kuaför önemli bence, her dakka kuaföre gitmem. Mesela her hafta gidip kaşdı föndü 30-40 lira vereceğime bunları kendim yaparım 2 ayda bir saç kesimine gider 100-150 bayılır gelirim.
anam kocayı bulduk da makyajı kıstı he