• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fareye tek cözüm kedimi?

Of bu benim başıma geldi bekar evimde. Birinci katta yaşıyordum, o zaman da iki kedim vardı yazın yazlıkta kalınca ben ikisini de aldım yazlığa götürdüm annemlere. Bir hafta kadar evimde kalmam gerekti mutfaktan tangır tungur ses geldi. İlk kediler sandım ama sonra dedim ki bi dakka evde kedi yok. Fare mi sıçan mı neyse artık mutfaktaki giderden eve girip çıkıyordu. Ben de ilk iş sokakta beslediğim bana gelen bir kediyi eve getirdim ama hayvan afalladı geri bıraktım. Yani her kedi avcı olmayabilir. Dedim bu iş böyle olmayacak, girebileceği her yeri tıkadım yalıtım falan yaptım. Sonra bir daha gelmedi.

Geçenlerde de çatı katındaki evimize sigorta kutusunun yanındaki bir parmak boşluktan yarasa girdi bu arada, hiç boş yer yok deseniz bile illa giren giriyor.

Size çözümü söylüyorum kayınvalidemin hayat kurtarıcısı çok sevgili fare kaçıran sinyaller😃 bi aparat var prize takılan adaptör gibi dibine oturmadığınız sürece siz duymazsınız ama fareleri kaçıran bi sinyal ses veriyor ve fare girmiyor. Birtek klozetten girerse ona çaresi yok tek katsa eviniz iki odaya takın yeter en çok şüphelendiğiniz odalara takın.
Interneten siparis etim bakalim

Size çözümü söylüyorum kayınvalidemin hayat kurtarıcısı çok sevgili fare kaçıran sinyaller😃 bi aparat var prize takılan adaptör gibi dibine oturmadığınız sürece siz duymazsınız ama fareleri kaçıran bi sinyal ses veriyor ve fare girmiyor. Birtek klozetten girerse ona çaresi yok tek katsa eviniz iki odaya takın yeter en çok şüphelendiğiniz odalara takın.
Tum gun prizdemi kaliyor acaba?

Back