Fareye tek cözüm kedimi?

Sırf bu yüzden kedi alacaksanız, kedinin fareyi tutmama ihtimali de var. Sokak kedileri bile artık fare yakalamiyor. Önünden fare geçiyorda kılını kipirdatmiyor

Benim kedim fareyle karsilaşmadi hiç ama baya cilgin bir şey. Sokak kedisiydi ama sokak bilmedi neredeyse sahiplendigimizde 2 aylik civariydi. Yani avlanma ogretecek annesi de olmadi, disariyi da pek bilmezdi.

İlk defa 2 yaşlarindayken köy evi gibi bahceli eve goturmuştuk kertenkele, orumcek, bocek ne görse affetmiyordu hareket eden kendisinden kucuk her şeye tetiklenir. Bu arada hiç birini yemiyordu sadece öldürüp bırakıyordu. Sadece ev gormuş bir kedinin boyle harika avci olmasina sasirmiştim. Şimdi 7 yaşinda eskisi kadar bir sineğe deli olmasa da hala iş var.

Çatıda yuvaları vardır parke altından veya buldukları her delikten giriyolardır çatıya fare zehri ve yapışkan koyun evinde çocukların ulaşamayacağı yerlere yapışkan koyun tezgah altına falan. Eski kiracıda yalan söylemiş fare işi bi yıllık iş değil uzun senelerdir yuvası vardır çatıda kendisi söylememiştir

Bu yüzden kedi almayın lütfen.Yapilacak en büyük hatayı yaparsınız. Her kedi hayvan yakalamak isteği içinde olmuyor.Ve aynı zamanda hadi yakaladı diyelim öyle yakalayıp önünüze koymayayacak .Fareyi öldürecek belki de parçalayacak her türlü mikropla temas etmiş olacak.Siz farkedene kadar evin nerelerine taşıyacak acaba o fareyi ? Sonra ne yapacaksınız kediyi işiniz bittiğinde? Birde şöyle bir ayrıntı var fare kaynağını yoketmezseniz bu sorun sonsuza kadar sürer.Fareler çok çabuk ve sayıca çok fazla üreyen hayvanlar başedemezsiniz .En iyisi ilaçlama ve kapan tarzı yöntemler bence.

Klozeten gelme ihtimali yok cunku sadece mutfakta goruyorum. Sizinde basiniza gelmis cok igrenc birsey dimi

Catı katında camdan nasıl fare girebiliyor ya anlayamadim.
10 yıl oturan kişinin hiç girmedi diyip şuan bu kadar sık gelmesi de garip İnşallah kurtulursunuz bir an önce.
Gider borularından yağmurluklardan giriyorlar, ayy annemlerde mutfaktaki camdan girmişti, arka binanın duvarından tırmanıyordu, tırnaklarıyla duvara tutunuyordu. Ayyyy hatta sineklikleri dişleriyle delip eve giriyordu

Tum odalarin kapısını kapali tutun. Bu sekilde eve hangi odadan girdigini bulmus olursunuz. Ya mutfak ya tuvaletten gelir. Didik didik her koseyi, mutfak dolaplarinin dibini her yeri tarayacaksiniz ilaclama sirketi cagirip girdigi yeri ilaclatip sonra deligi kapatmalisiniz. Muhtemelen catida yuvalari var, en mantiklisi diger dairelerden para toplayip, cati katini ilaclattirmak.

Apartmanda herkeze sordum kimsede yok sadece bende ve karsi komsumda oda benim icin sorun degil ben korkmuyorum dedi belki ondan geliyodur bilemiyorum

Apartmanda herkeze sordum kimsede yok sadece bende ve karsi komsumda oda benim icin sorun degil ben korkmuyorum dedi belki ondan geliyodur bilemiyorum
Fare sadece sizin eve giris icin delik acmis olabilir. Cati apartmanin ortak alanidir, yoneticinizle gorusun, para toplansin, ilaçlama yaptirin. Fare öldürmesi icin kedi alinmaz. Ayrica Kediler fareyi öldürdükten sonra yemiyor yani fare leşi toplayacaksiniz ki buda saglik acisindan cok zararli

Ay çatı katına taşınacağım ben de fena oldum.

Komşu da garip olay korkmak değil ki pislik hastalık.

İlaçlama şirketi bulun bence kedi yerine.

Benim iki kedim var ara sıra çekirge getiriyorlar maalesef ama fare görünce kaçıyorlar

kalın bi kartona toz alçı içinede bi avuç un karıştır ama su dökme fare yiyince gittiği yerde ruhunu teslim eder

Çizgi filmlerde bile kediler fare yakalamıyor. İlaçlama şirketi ile görüşmelisiniz. Ayrıca kedi sahiplenmek elbette çok güzel. Ama fare yakalasın diye değil.

Çatı katında oturuyorsanı fare camdan gelmez.
Duvarlardan/borulardan geliyordur, evin içinde yuvası olması şansı da yüksek.

Bu arada dışarı attığınız fare ile yakaladığınız yeni fare aynı olmaz, aile olarak yaşıyorlar zaten.

Sırf fare tutsun diye kedi alınmaz, evi önce bir ilaçlatın ve usta çağırın ki evdeki boşlukları kapatsın.

Size çözümü söylüyorum kayınvalidemin hayat kurtarıcısı çok sevgili fare kaçıran sinyaller bi aparat var prize takılan adaptör gibi dibine oturmadığınız sürece siz duymazsınız ama fareleri kaçıran bi sinyal ses veriyor ve fare girmiyor. Birtek klozetten girerse ona çaresi yok tek katsa eviniz iki odaya takın yeter en çok şüphelendiğiniz odalara takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…