- 10 Ekim 2014
- 31.868
- 142.754
- 798
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Sırf bu yüzden kedi alacaksanız, kedinin fareyi tutmama ihtimali de var. Sokak kedileri bile artık fare yakalamiyor. Önünden fare geçiyorda kılını kipirdatmiyor
Klozeten gelme ihtimali yok cunku sadece mutfakta goruyorum. Sizinde basiniza gelmis cok igrenc birsey dimiBu yüzden kedi mi alınır? Zaten camdan fare geliyor diyorsunuz kedili evde açık cam bırakma şansınız yok ki. Ben sinekliğe bile güvenmiyorum yırtıp kaçan kediler var.
Fare sorununu farklı şekilde çözmeye çalışın. Bizim eve fareler klozetin içinden çıkıp geliyordu mesela. Ama böyle ailecek geliyorlardı büyük bi aşiretlerdi resmen. Farelerden biri evlense en az 40 kilo altın takılırdı o fareye eminim. Apartmanın dışındaki pis su borusuna çek valf taktırdık öyle kurtulduk. Borulardan da geliyor olabilir yani.
Gider borularından yağmurluklardan giriyorlar, ayy annemlerde mutfaktaki camdan girmişti, arka binanın duvarından tırmanıyordu, tırnaklarıyla duvara tutunuyordu. Ayyyy hatta sineklikleri dişleriyle delip eve giriyorduCatı katında camdan nasıl fare girebiliyor ya anlayamadim.
10 yıl oturan kişinin hiç girmedi diyip şuan bu kadar sık gelmesi de garipİnşallah kurtulursunuz bir an önce.
Hic bakmadim catiya%10000
Orda bir yere yuva yapmislardir.
Anneniz nasil kurtuldu?Gider borularından yağmurluklardan giriyorlar, ayy annemlerde mutfaktaki camdan girmişti, arka binanın duvarından tırmanıyordu, tırnaklarıyla duvara tutunuyordu. Ayyyy hatta sineklikleri dişleriyle delip eve giriyordu
Apartmanda herkeze sordum kimsede yok sadece bende ve karsi komsumda oda benim icin sorun degil ben korkmuyorum dedi belki ondan geliyodur bilemiyorumTum odalarin kapısını kapali tutun. Bu sekilde eve hangi odadan girdigini bulmus olursunuz. Ya mutfak ya tuvaletten gelir. Didik didik her koseyi, mutfak dolaplarinin dibini her yeri tarayacaksiniz ilaclama sirketi cagirip girdigi yeri ilaclatip sonra deligi kapatmalisiniz. Muhtemelen catida yuvalari var, en mantiklisi diger dairelerden para toplayip, cati katini ilaclattirmak.
Fare sadece sizin eve giris icin delik acmis olabilir. Cati apartmanin ortak alanidir, yoneticinizle gorusun, para toplansin, ilaçlama yaptirin. Fare öldürmesi icin kedi alinmaz. Ayrica Kediler fareyi öldürdükten sonra yemiyor yani fare leşi toplayacaksiniz ki buda saglik acisindan cok zararliApartmanda herkeze sordum kimsede yok sadece bende ve karsi komsumda oda benim icin sorun degil ben korkmuyorum dedi belki ondan geliyodur bilemiyorum
Ay insanı alt üst ediyor gerçekten çok kötü bi durumKlozeten gelme ihtimali yok cunku sadece mutfakta goruyorum. Sizinde basiniza gelmis cok igrenc birsey dimi
Eve giremiyorum annemde kaliyorumAy insanı alt üst ediyor gerçekten çok kötü bi durumBenim evi yakıp kaçasım gelmişti.
Sinekliği bantladı birde fare ilacı kullandılsr sanırım.Anneniz nasil kurtuldu?
kalın bi kartona toz alçı içinede bi avuç un karıştır ama su dökme fare yiyince gittiği yerde ruhunu teslim ederMerhaba arkadaslar,
3 ay once bir ev aldim. Evimden cok memnunum fakat surekli fare cikiyor yakaliyoruz bir kac gun sonra tekrar geliyor eski kiraciya sordum 10 sene oturdum hic girmedi diyor. Nerden geliyor anlamiyorum hic biryerde delik yok.
Buyuk ihtimal camdan giriyo cati katinda oturuyorum. Herkez kedi al ozaman korkudan gelmez diyolar? Bu dogrumu baska cozum yokmu? Yarin bir kedi bakmaya gidecegim tekir kedi. Para konusunda sorun yok bakabilcek durumdayim fakat haftada 38 saat calisiyorum ve onu yanliz birakmaya icim el vermiyorum ama ona cok guzel bakacagimdan eminim. Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?