- 12 Ekim 2017
- 93
- 42
- 88
- Konu Sahibi yorgunbitkin88
-
Çatınin içine baktınız mi? Dışarıdan degil oradan geliyordur.
Yalnız kalmaması için 2 tane sahiplenebilirsiniz durumunuz el verirse. Birbirlerine arkadaş olurlar en azından. 38 saat sürekli olarak yalnız kalması mantıklı görünmüyor.Merhaba arkadaslar,
3 ay once bir ev aldim. Evimden cok memnunum fakat surekli fare cikiyor yakaliyoruz bir kac gun sonra tekrar geliyor eski kiraciya sordum 10 sene oturdum hic girmedi diyor. Nerden geliyor anlamiyorum hic biryerde delik yok.
Buyuk ihtimal camdan giriyo cati katinda oturuyorum. Herkez kedi al ozaman korkudan gelmez diyolar? Bu dogrumu baska cozum yokmu? Yarin bir kedi bakmaya gidecegim tekir kedi. Para konusunda sorun yok bakabilcek durumdayim fakat haftada 38 saat calisiyorum ve onu yanliz birakmaya icim el vermiyorum ama ona cok guzel bakacagimdan eminim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Çatı katında pencereden giremez ama su giderlerinden geçebiliyorlar. Özellikle balkonunuz varsa su giderini kapatın. Kedi almayın kedilerin çoğu fare yakalamaz.Merhaba arkadaslar,
3 ay once bir ev aldim. Evimden cok memnunum fakat surekli fare cikiyor yakaliyoruz bir kac gun sonra tekrar geliyor eski kiraciya sordum 10 sene oturdum hic girmedi diyor. Nerden geliyor anlamiyorum hic biryerde delik yok.
Buyuk ihtimal camdan giriyo cati katinda oturuyorum. Herkez kedi al ozaman korkudan gelmez diyolar? Bu dogrumu baska cozum yokmu? Yarin bir kedi bakmaya gidecegim tekir kedi. Para konusunda sorun yok bakabilcek durumdayim fakat haftada 38 saat calisiyorum ve onu yanliz birakmaya icim el vermiyorum ama ona cok guzel bakacagimdan eminim. Fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?